Canım hiç sorun olacakmış gibi düşünme güzel düşün güzel olsun zaten doktor keseyi görse haftaya tekrr kalp atışı için çağıracak.Haftaya git hem bebişi görün hem kalp atışını duyun bence bu benm fikrim
Tabi canim istemek en dogal hakkin ilk kez duyacaksiniz ❣ Doktoruna sorsan peki bu hafta gelmemiz cok zor 1 hafta ertelesek herhangi bir sorun olur mu diye belki icin daha rahat eder. Benim arkadasim yaklasik 1 ay beklemisti gitmek icin bir problem cikmamisti.İşte ben kalp atışını birlikte duyalım istemiştim
Ama kese muhabbeti de önemli tabi
Mantıklı kuzum sorayım yarınTabi canim istemek en dogal hakkin ilk kez duyacaksiniz ❣ Doktoruna sorsan peki bu hafta gelmemiz cok zor 1 hafta ertelesek herhangi bir sorun olur mu diye belki icin daha rahat eder. Benim arkadasim yaklasik 1 ay beklemisti gitmek icin bir problem cikmamisti.
Hm anladım canım..Ovülasyon testi silikmiş canım ben testi atar mısın dedim de görülmüyo fotoda dedi
Umarım en yakın zamanda kendisininde güzel haberlerini alırız..Ovülasyon testi silikmiş canım ben testi atar mısın dedim de görülmüyo fotoda dedi
Canım gebelik testi varsa yapsna bi taneKizlar ben size bunu sorucam ayin 13 unde yumurtlama gördüm 15 inde tekrar gördüm noluyo simdi yardim eder misiniz 2 gun kaldi adetime ve bugun asiri asiri derece karnim sis kasiklarim agriyo normalde bu kadar olmazdi ve ben hayıt macunu kullandim bu ay
Ben elendim sabah uyandım test yapacaktım bi baktım benmkiler gelmiştemmuza kaldık hayırlısıyla Guguuu
Merhabaa çok tebrik ederim maşallah size.. hiç belirti yaşadınız mı pekiBenim beklenen adet tarihi iki hazirandi ve gecikti ben mutlu haberi aldim Rabbim olmayip isteyenlere de nasip etsin hayırlısıyla
Çok garip ağır bir imtihanHep dua ediyorum ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Benim bide sunlara sinirim bozuluyor biz istiyoruz olmuyor olan bazilari da istemedigi için aldirmak istiyor yazik cidden yazik
yapmışssıınnnnnn yeni gördümmmmmm çok sevindimmmmmmmmmm
ben test yaptım siliiik bir çizgi bile çıkmadıgünaydın kızlarr çok şükür hamile haberiyle güne başladımmmH Hayalim5454
Benim BAT 25 kaldı 4 günümüz kızlar;mesirmacunu H Hasretimm123 Kardelen060492 var mı gelenler gidenler belirtiler ağrılar sızılar neler hissediyorsunuzzz.
Guguuu Canımm senin nasılll 2 gün kaldı
asyadan Yavrum sen nasılsınnn nasıl hissediyorsun kendini? Hamilelik nasıl geçiyor
sen nasılsıııın ?günaydın kızlarr çok şükür hamile haberiyle güne başladımmmH Hayalim5454
Benim BAT 25 kaldı 4 günümüz kızlar;mesirmacunu H Hasretimm123 Kardelen060492 var mı gelenler gidenler belirtiler ağrılar sızılar neler hissediyorsunuzzz.
asyadan Yavrum sen nasılsınnn nasıl hissediyorsun kendini? Hamilelik nasıl geçiyor
Ben de kesin adet olucam vallahi hem de erkenden öyle hissediyorum klasik kasık ağrıları falan var zaten bu aydan hiç umudum da yoksen nasılsıııın ?
Selam canimgünaydın kızlarr çok şükür hamile haberiyle güne başladımmmH Hayalim5454
Hayirlisi kuzum bende elenicem temmuz topiginde beklesiriz artikBen elendim sabah uyandım test yapacaktım bi baktım benmkiler gelmiştemmuza kaldık hayırlısıyla Guguuu