Kızlar test yaptım sonuç yine her zamanki gibi negatif. Dümdüz bayağı negatifGene umutlar önümüzdeki aya kaldı
Melek çok üzülüyor insan benimde senden bir farkım yok yarın tekrar şehir hastanesine gideceğim başlayacağım hangi tedaviyi önerirse umarım çabalarımızın karşılığını tez zamanda alırızKızlar test yaptım sonuç yine her zamanki gibi negatif. Dümdüz bayağı negatifGene umutlar önümüzdeki aya kaldı
Ovulasyon testi iste bunun icin onemli diye dusunuyorum. Uygulamadan sadece tahmini olarak goruyoruz. Gec ya da cok erken de olabilir. Donem boyunca gun asiri iliski olursa teste pek gerek kalmayabilir illa denk gelir ama yorucu oluyor hele ki insanin aklinda bebek fikri olunca sanki gorev gibi geliyo en azindan bizim icinSende de güzel haberler bekliyoru en yakın zamanda.. Bu arada benim geç döllenme olduğu için biraz geç öğrendim normalde adetten 6 7 gün önce öğrenmiştim diğerini bu ay ovulasyon takibide yaptım geç yumurtlama oldu..Sen yumurtlama gününü biliyorsun daha erkende ogrenebilirsin..Ama negatif ciksada sonuç sakın üzülme gecikmeden sonra tekrar yaparsın..
Kahverengi lekelenmem hala devam ediyo bugün 4.gün oldu sanırım regl geliyo.Lekelenme devam ettiği için test yapmadım.Önce ki gebeliğimde de 3 4 gün yerleşme kanaması olmuştu bi umut bekliyorum halaNurseCelline canim batin yarin test yaptin mi ya da yapmayi dusunuyo musun umarim regl olmamissindir
Insallah yine yerlesmeden dolayidirKahverengi lekelenmem hala devam ediyo bugün 4.gün oldu sanırım regl geliyo.Lekelenme devam ettiği için test yapmadım.Önce ki gebeliğimde de 3 4 gün yerleşme kanaması olmuştu bi umut bekliyorum hala
Kahverengi sarı karışımı bazen çamurumsu şekilde bazen su gibi değişik bi akıntı.İnşallah dediğin gibidir canım bakalım hayırlısı artık bnde merkla bekliyorum ne olcağını mutlkaa haber verrm sanaInsallah yine yerlesmeden dolayidirben hic yasamadim damla damla mi geliyo regl olsa anlardin dimi canim farklidir birbirinden
hakkımızda hayırlısı inşallah canım sağolasınSende de güzel haberler bekliyoru en yakın zamanda.. Bu arada benim geç döllenme olduğu için biraz geç öğrendim normalde adetten 6 7 gün önce öğrenmiştim diğerini bu ay ovulasyon takibide yaptım geç yumurtlama oldu..Sen yumurtlama gününü biliyorsun daha erkende ogrenebilirsin..Ama negatif ciksada sonuç sakın üzülme gecikmeden sonra tekrar yaparsın..
Tamam kuzum merakla bekliyoruz hayirlisi neyse o olsun insallah kelebegin seninledir❣Kahverengi sarı karışımı bazen çamurumsu şekilde bazen su gibi değişik bi akıntı.İnşallah dediğin gibidir canım bakalım hayırlısı artık bnde merkla bekliyorum ne olcağını mutlkaa haber verrm sana
Pardon 30 hazirandaÇok teşekkürler canım benim..Evet yarın kanla birlikte kesinleşecek..30 agustosda randevum var belki ozaman kalp atışında duyoruz..
Amin inşallah Allah hepimize hayırlısını nasip etsinTamam kuzum merakla bekliyoruz hayirlisi neyse o olsun insallah kelebegin seninledir❣
Kuzum koyu çıkması gerekiyormuş, bi gebelik testi dene istersen yarın? bizim batlarımız aynı , bende yarın deneyeceğim nasipseOvulasyon testini yaptım bat a 5 gün kala çok hafifi 2 çizgi cıktı
Ovulasyon testini yaptım bat a 5 gün kala çok hafifi 2 çizgi cıktı
Yok ya bekliyim geçikmeyi şimdi yine negatif cıkarKuzum koyu çıkması gerekiyormuş, bi gebelik testi dene istersen yarın? bizim batlarımız aynı , bende yarın deneyeceğim nasipse
sen bilirsin canım hayırlı haberler al inşallahYok ya bekliyim geçikmeyi şimdi yine negatif cıkar
Amin inşallah hepimizin yüzü güler bu aysen bilirsin canım hayırlı haberler al inşallah
İnşallah vardır canım benimde hafif çizgi cikmisti yapar yapmaz sonra bir kaç kez daha yaptım bugün pambelesti..Testini 1 2 gün sonra tekrarla canimÜmit varmıdır sizce
Kuzum ben gecikmemin 1. Gününde yapmıştım . İkisi de koyu kırmızı çıkmıştı . Sonra gebelik testi almıştım biliyorsun