Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar günaydınlar benim de bat 25 4 gün kaldı dediğin gibi adet belirtisi de yok hamilelik belirtisi de yok. Yok gibiyim hibirsey hissetmiyorum 2 gün önce hastalandım sadece usuttum varsaydım boğazlarım gitti ama şimdi bomba gibiyim ve kasık ağrısını unutmamak gerekir onu geçtiğimiz hafta hergun yaşadım hikmeti neyse artık.. şimdi kaldı 4 gün bakalım

İyim kuzum sen nasılsın ?

Hiç bir şey hissetmiyorum . Daha doktorada gitmediğim için nedense hala emin olamıyorum

Yeni doktor arayışını da girdim :) onları araştırıyorum bir yandan :)

Ben de hep adet olacağım sanıyordum bu arada :) belirtilere takılma

ben de yarın sabah saglık ocagına test vericem arkadaslar karnımın agrısı hic geçmedi kasıklar özellikle. arada bulantı vuruyor gidiyor. koku hassasiyetim var ve beyaz akıntım da oldu. bakalım Mevlam neyler... Bu kadar çabuk istemiyordum aslında ama eğer varsa gerçekten mucize çünkü milyonda bir ihtimallerden birine denk geldim galiba

Evet canım .Bugünde kan tahlili sonuçlarını aldım 34.14
5 haftalik dedi sağlık ocağı doktoru..
Hayirli olsun masallah cok sevindim adina gercekten
Ya kizlar bisey sormak istiyorum size adetten 2 gun once hamile oldugumu ogrendim 11.95 cikti degerim 2 gun sonra yani adet tarihinde test yaptim 20.84 cikti bugun de adetimin 3.gunu 29.04 cikmis bos gebelik mi yoksa hormonlardan dolayi cok mu erken test yaptim ondan mi oyle bilmiyorum yardim edin lutfen

Değerin iki katına vıkması gerekiyordu canım boş gebelik değilde kimyasal olabilr bi arkadaşımda aynısını yaşadı bi hafta önce belirti yaşadı kan verdi hamile cıktı sonra takibe aldılar 2 güne bir kan verdi değer yükselmedi bi kaö gün sonra adet olur gibi söküldü

Bu durumdan sonra cok hızlı hamile kalınıyormuş canm

Normalde 2 günde bir iki kat artması lazim değer canım..artış var ama sanki birazcık az geldi bana ama belli olmaz bir gün arayala yaptığım icin..sen en iyisi 2 3 gün sonra tekrar kan tahlili ver canım..doktorun kesin bir bilgi verir sana..

Ya ben doktora sordugumda niye bu kadar erken test yapiyorsun 1 hata 10 gun bekle dedi ama elimde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…