Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi sat göre 8+3 olmam gerekirken 7+4 oldum bugün ama kalp atışı güzel dedi üç hafta sonrasına çağırdı

Insallah benim de oyledir. Kimyasaldan sonra benim de dongum cok bozuldu. Son reglimi 36. gunde olmustum. 30 gunu bile bulmuyordu normalde. Ama ne bileyim 10 mm alttan muayenede 20 mm karindan muayenede gorulmesi gerekir diye kaliplastirmislar. Ben de endise ediyorum haliyle. Alttan da bakti bugun cunku karindan gorunmeyince yine yoktu. Bu 1 hafta nasil gecer.

Kesin senin de kimyasaldan sonra aynı yumurtlama döngün geç oldu ve geç başladı bu yüzden küçük ve görünmüyor hiç korkma sende kendimi yaşadıklarımı gördüm içini ferah tut bide belirtilerini takip et bir hafta boyunca azalma yada çoğalma varmı diye benim belirtilerim hep devam etti sonrada hamdolsun yavrumun kalp atışı nı duydum inşallah sizde duyarsınız bana mutlaka yazın olur mu güzel haberlerini bekliyorum

Kuzumm merhaba Konusamadik uzun zamandır ben iyiyim cok sukur sen nasilsin asil bebisin ve sen iyisiniz degil mi❣
İyiyim çok şükür canımın içi kalp atışını duyduk geçen kontrolde tekrar dinledim muazzam bir his allahım darısı size olsun inşallah bir hafta geriden gidiyoruz üç hafta sonra tekrar gel dedi bu arada sağlık ocağında tahlilleri yap getir dedi ama randevu dolu bulamıyorum napcam bilmiyorum

Amin bitanem guzel dileklerin icin ❣ Hep güçlü güçlü atsin minnosunun kalbi insallah Ya maalesef randevu bulmak cok zor hastaneler yogun bazi doktorlar surekli izinde oluyor devlet hastaneleri boyle ne yazik ki. Hangi tahlilleri istedi kuzum kan mi idrar mi ne icin acaba

Direk doktorum sağlık ocağında yapılan rutin testleri yap getir yeter dedi bilmiyorum bende hangilerini yapacaklar

Zeytinyağlı incir kürü ve eşime de keçiboynuzu kürünü yapmaya başladım. Havuç da çatlamaya iyi geliyormuş ama nasıl tüketmek lazım acaba Bilgisi olan var mı kızlar?
İncir havuç kürü var
6. 7 adet inciri 2 bardak suda haşlıyorsun 15 dakka
3 adet havucu 4 5 parçaya bölüp Rize bardak suda 20 dakka haşlıyorsun
Daha sonra iki suyu karıştırıp içebilrsin
Saraçoğlu böyle anlatıyor gün içi içilebilr dedi zaten 2 bardak çıkıyor. Her gün taze yapacaksın ve kesinlikle ikisini ayrı ayrı kaynatıp daha sonra birleştiriyoruz ona dikkat et canm. İnşallah anlatabilmişimdir

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…