- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Şimdi sat göre 8+3 olmam gerekirken 7+4 oldum bugünSat a gore 6+5 olmali ama kese boyuna 6+1 dedi ama bebege dair bir olusum goremiyorum dedi. 18 mm mis kese. Haftaya tekrar bakalim 20 mm oldugunda gormemiz gerek yoksa bos gebeligi konusuruz dedi. 18 mm de yolk neyiyse gorunmemesi normal mi ki? Bu arada pazartesi gunu 3 mm di bugun 18 mm cok hizli bir artis degil mi?
Insallah benim de oyledir. Kimyasaldan sonra benim de dongum cok bozuldu. Son reglimi 36. gunde olmustum. 30 gunu bile bulmuyordu normalde. Ama ne bileyim 10 mm alttan muayenede 20 mm karindan muayenede gorulmesi gerekir diye kaliplastirmislar. Ben de endise ediyorum haliyle. Alttan da bakti bugun cunku karindan gorunmeyince yine yoktu. Bu 1 hafta nasil gecer.Canım benimde 6+2 de görünmedi yolk bile görünmedi kesemde 15 mm di benimde kese çok hızlı büyüdü benimle aynı sat tarihli bi arkadaş daha vardı onunda 6+3 de görünmedi biz ikimiz de bir hafta sonra bebiş ve kalp atışı duyduk bak inan bana benim hiç ümidim yoktu artık kürtaj nasıl yapılır onu araştırıyordum ama meğerse geç döllenme olmuş
Benim adet tarihim çok düzenli 28 günde bir olurum ama bir ay önceki yaşadığım kimyasal gebelik durumu sanırım yumurtlama tarihinde oynatma yaptı bu yüzden geç döllenme olmuş halbuki ben yumurtlama tarihlerini hep değerlendirdim ovilasyon takibi ile uygulama üzerinden
Hoşgeldin canim ekliyorumGuguuu benide ekler misin canım bat 3ağustos
Kesin senin de kimyasaldan sonra aynı yumurtlama döngün geç oldu ve geç başladı bu yüzden küçük ve görünmüyor hiç korkma sende kendimi yaşadıklarımı gördüm içini ferah tut bide belirtilerini takip et bir hafta boyunca azalma yada çoğalma varmı diye benim belirtilerim hep devam etti sonrada hamdolsun yavrumun kalp atışı nı duydum inşallah sizde duyarsınız bana mutlaka yazın olur mu güzel haberlerini bekliyorumInsallah benim de oyledir. Kimyasaldan sonra benim de dongum cok bozuldu. Son reglimi 36. gunde olmustum. 30 gunu bile bulmuyordu normalde. Ama ne bileyim 10 mm alttan muayenede 20 mm karindan muayenede gorulmesi gerekir diye kaliplastirmislar. Ben de endise ediyorum haliyle. Alttan da bakti bugun cunku karindan gorunmeyince yine yoktu. Bu 1 hafta nasil gecer.
Canım nasılsın görüşemedik bayadırHoşgeldin canim ekliyorum
Kuzumm merhabaCanım nasılsın görüşemedik bayadır
İyiyim çok şükür canımın içi kalp atışını duyduk geçen kontrolde tekrar dinledim muazzam bir his allahım darısı size olsun inşallahKuzumm merhabaKonusamadik uzun zamandır ben iyiyim cok sukur sen nasilsin asil bebisin ve sen iyisiniz degil mi❣
Amin bitanem guzel dileklerin icin ❣ Hep güçlü güçlü atsin minnosunun kalbi insallahİyiyim çok şükür canımın içi kalp atışını duyduk geçen kontrolde tekrar dinledim muazzam bir his allahım darısı size olsun inşallahbir hafta geriden gidiyoruz üç hafta sonra tekrar gel dedi bu arada sağlık ocağında tahlilleri yap getir dedi ama randevu dolu bulamıyorum napcam bilmiyorum
Direk doktorum sağlık ocağında yapılan rutin testleri yap getir yeter dedi bilmiyorum bende hangilerini yapacaklarAmin bitanem guzel dileklerin icin ❣ Hep güçlü güçlü atsin minnosunun kalbi insallahYa maalesef randevu bulmak cok zor hastaneler yogun bazi doktorlar surekli izinde oluyor devlet hastaneleri boyle ne yazik ki. Hangi tahlilleri istedi kuzum kan mi idrar mi ne icin acaba
İncir havuç kürü varZeytinyağlı incir kürü ve eşime de keçiboynuzu kürünü yapmaya başladım. Havuç da çatlamaya iyi geliyormuş ama nasıl tüketmek lazım acabaBilgisi olan var mı kızlar?
Geç döllenme olabilr canmBat 3ağustos erken gebelik testi yaptım ama negatif
Gec dollenme olabilir geciktiginde tekrar denemelisinBat 3ağustos erken gebelik testi yaptım ama negatif
İnşallahGeç döllenme olabilr canm
Tamam canım inşallah gelmez kırmızı çarpıGec dollenme olabilir geciktiginde tekrar denemelisin
İnşallah
Tamam canım inşallah gelmez kırmızı çarpı
Insallah canim❣İnşallah
Tamam canım inşallah gelmez kırmızı çarpı
Çok teşekkür ederimİncir havuç kürü var
6. 7 adet inciri 2 bardak suda haşlıyorsun 15 dakka
3 adet havucu 4 5 parçaya bölüp Rize bardak suda 20 dakka haşlıyorsun
Daha sonra iki suyu karıştırıp içebilrsin
Saraçoğlu böyle anlatıyor gün içi içilebilr dedi zaten 2 bardak çıkıyor. Her gün taze yapacaksın ve kesinlikle ikisini ayrı ayrı kaynatıp daha sonra birleştiriyoruz ona dikkat et canm. İnşallah anlatabilmişimdir
Hayırlısı olsun canım