Çok teşekkür ederim adet bitince mi başlanılıyorSabah ilk idrarla olmayacak . Her gun ayni saatte yapicaksin yapmadan iki saat once sivi alimini keseceksin canim. T cizgisi c çizgisi kadar koyulastiginda yani pik oldugunda yumurtlamissin demektir. Siliklesmesi de yumurtanın catladigi anlamina gelir. Mutlaka pik olduğunda ve siliklestiginde iliski olmali bol bol degerlendirmelisin o günleri. Ben aksam 6 da sivi alimini kesip 8de yapiyordum. Kendine uygun zamani ayarlarsin.
Evet adet bitince ilk kez yapiyosan biter bitmez baslayabilirsin. Erken ya da gec yumurtluyor olabilirsin. Umarim en kisa surede bebegine kavusursunÇok teşekkür ederim adet bitince mi başlanılıyor
teşekkür ederim ben de grupta çok konuşulmadığı için girip okuyup çıkıyorum genelde :) geçtiğimiz ptesi birkaç tahlilim eksik olduğu için kontrole gittim bebişler iyiydi biraz daha büyümüşler ama hala embriyo oldukları için benek gibi gözükmüyorlar bir an önce 12 hafta olsun istiyorum o zaman bebek görüntüsünü alıyorlarmış:) sağlıkla büyürler inşallah. Sen ne zaman gideceksin doktora. Bu arada dna testi vs yaptırmayı düşünüyor musun yoksa yalnızca 2-3-4lü tarama testleri mi yaptırmayı düşünüyorsun?İyim ben de kuzum
Merak ettim seni bir yazayım dedim
Doktor görüşmen ne zaman.
Evet adet bitince ilk kez yapiyosan biter bitmez baslayabilirsin. Erken ya da gec yumurtluyor olabilirsin. Umarim en kisa surede bebegine kavusursun
Doktorum ailelerde genetik hastalık yoksa DNA gerek yok dedi ama karar sizin dedi.teşekkür ederim ben de grupta çok konuşulmadığı için girip okuyup çıkıyorum genelde :) geçtiğimiz ptesi birkaç tahlilim eksik olduğu için kontrole gittim bebişler iyiydi biraz daha büyümüşler ama hala embriyo oldukları için benek gibi gözükmüyorlar bir an önce 12 hafta olsun istiyorum o zaman bebek görüntüsünü alıyorlarmış:) sağlıkla büyürler inşallah. Sen ne zaman gideceksin doktora. Bu arada dna testi vs yaptırmayı düşünüyor musun yoksa yalnızca 2-3-4lü tarama testleri mi yaptırmayı düşünüyorsun?
Kizini allah bagislasin canim insallah en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederim nasip olursa ikinci olacak bir kızım var klomenle hamile kalmıştım korunmayı bırakalı 8 ay oluyor 1 sene olmadan tekrar vermedi doktor
Kizini allah bagislasin canim insallah en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyoruz
genetik mi oluyormuş bu rahatsızlıklar. Allah korusun tabii ki inşallah sağlıkla ilerler her şey. Bizi haber et gelişmelerdenDoktorum ailelerde genetik hastalık yoksa DNA gerek yok dedi ama karar sizin dedi.
20 ağustosta kontrolüm var o gün 12+6 olacağız . Sanırım o gün ikili testi olacağım . Doktorum ne yapalım derse yaptıracağım bakalım
Endişe etme canım benim 7haftalıkken gözüktüMerhaba. Doktordan ciktim simdi. 6+1 dedi ama yolk gorunmuyor. Normal mi? Cok endiseliyim haftaya tekrar bakalim dedi. Haftaya da yoksa bos gebelik olabilir dedi.
Merhaba canımMerhaba. Doktordan ciktim simdi. 6+1 dedi ama yolk gorunmuyor. Normal mi? Cok endiseliyim haftaya tekrar bakalim dedi. Haftaya da yoksa bos gebelik olabilir dedi.
1,81 cm yaziyor ultrasonda gorunmesi gerekir yaziyor her yerdeMerhaba canım
Daha küçük haftaya inşallah bebeğini göreceksin
1,81 cm yaziyor ultrasonda gorunmesi gerekir yaziyor her yerde
Kuzum böyle bir şart olsa doktorun sana bunu söylerdi1,81 cm yaziyor ultrasonda gorunmesi gerekir yaziyor her yerde
Insallah cok korkuyorum. Bir de bos gebelikse kurtaj yapiliyormus galiba onu dusundukce daha da aklim cikiyor. Su an neye uzuleyim stres yapayim bilemedim. Subatta da kimyasal gebelik gecirdim. Gebeligin her cesidini yasayacagim galibaKuzum böyle bir şart olsa doktorun sana bunu söylerdi
Haftayı beklemezdi . Kimdi şuan hatırlayamadım ama birisi burada 8. Haftasına yakın görmüştü .
Allah’ın izni ile sorun olmayacak .
Buldum kuzum arkadaşıInsallah cok korkuyorum. Bir de bos gebelikse kurtaj yapiliyormus galiba onu dusundukce daha da aklim cikiyor. Su an neye uzuleyim stres yapayim bilemedim. Subatta da kimyasal gebelik gecirdim. Gebeligin her cesidini yasayacagim galiba
Yaaa cok tesekkur ederim.Buldum kuzum arkadaşı
Sonbahardagel . Onun da bebeği geç görülmüştü .
Canım şuan her şey yokunda değil mi ☺?
Bende kimyasal yaşadım arkasından gebe kaldım ultrasonda 6+0 da kese dışında bişey görünmedi sonra 7+2 de bir hafta sonra gittim bebeğimin geç döllenme olduğunu aslında 6+4 olduğunu söyledi doktor kese içinde bebek ve kalp atışını duydum lekelenme olduğu için tekrar bi hafta sonra gel dedi 7+4 de gittim ultrasonda 7+3 çıktı ve kalp atışı çok şükür güzel dedi şimdi ise üç hafta sonra gel dedi bende bekliyorum inşallah herşey yolunda gider yani son adet tarihime göre bir hafta geriden gidiyorumBuldum kuzum arkadaşı
Sonbahardagel . Onun da bebeği geç görülmüştü .
Canım şuan her şey yokunda değil mi ☺?
Yaaa cok tesekkur ederim.
Bende kimyasal yaşadım arkasından gebe kaldım ultrasonda 6+0 da kese dışında bişey görünmedi sonra 7+2 de bir hafta sonra gittim bebeğimin geç döllenme olduğunu aslında 6+4 olduğunu söyledi doktor kese içinde bebek ve kalp atışını duydum lekelenme olduğu için tekrar bi hafta sonra gel dedi 7+4 de gittim ultrasonda 7+3 çıktı ve kalp atışı çok şükür güzel dedi şimdi ise üç hafta sonra gel dedi bende bekliyorum inşallah herşey yolunda gider yani son adet tarihime göre bir hafta geriden gidiyorumYaaa cok tesekkur ederim.
Sat a gore 6+5 olmali ama kese boyuna 6+1 dedi ama bebege dair bir olusum goremiyorum dedi. 18 mm mis kese. Haftaya tekrar bakalim 20 mm oldugunda gormemiz gerek yoksa bos gebeligi konusuruz dedi. 18 mm de yolk neyiyse gorunmemesi normal mi ki? Bu arada pazartesi gunu 3 mm di bugun 18 mm cok hizli bir artis degil mi?Bende kimyasal yaşadım arkasından gebe kaldım ultrasonda 6+0 da kese dışında bişey görünmedi sonra 7+2 de bir hafta sonra gittim bebeğimin geç döllenme olduğunu aslında 6+4 olduğunu söyledi doktor kese içinde bebek ve kalp atışını duydum lekelenme olduğu için tekrar bi hafta sonra gel dedi 7+4 de gittim ultrasonda 7+3 çıktı ve kalp atışı çok şükür güzel dedi şimdi ise üç hafta sonra gel dedi bende bekliyorum inşallah herşey yolunda gider yani son adet tarihime göre bir hafta geriden gidiyorum
Canım benimde 6+2 de görünmedi yolk bile görünmedi kesemde 15 mm di benimde kese çok hızlı büyüdü benimle aynı sat tarihli bi arkadaş daha vardı onunda 6+3 de görünmedi biz ikimiz de bir hafta sonra bebiş ve kalp atışı duyduk bak inan bana benim hiç ümidim yoktu artık kürtaj nasıl yapılır onu araştırıyordum ama meğerse geç döllenme olmuşSat a gore 6+5 olmali ama kese boyuna 6+1 dedi ama bebege dair bir olusum goremiyorum dedi. 18 mm mis kese. Haftaya tekrar bakalim 20 mm oldugunda gormemiz gerek yoksa bos gebeligi konusuruz dedi. 18 mm de yolk neyiyse gorunmemesi normal mi ki? Bu arada pazartesi gunu 3 mm di bugun 18 mm cok hizli bir artis degil mi?