- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
İyilerdir kuzum merak etmeeeİyi bari korkmayayım o zaman bebişler iyi mi diye endişe ediyorum
Kurduk cnm grubu. İsmini ve nonu ozelden yaz ekleyeyimBana uyar whsap grubu canım
İsmini ve nonu yaz bana özelden cnmKızlarrr beni de ekleyin wp grubuna kime yaziyimm
Kizzz WhatsApp grubu kurduk gelseneİyi bari korkmayayım o zaman bebişler iyi mi diye endişe ediyorum
Kuyruk sokumu agrisi normal kuzum endiselenme cogu kisi yasiyor o durumu bebislerin iyidir merak etmeBu arada kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum 2 gündür normal mi senin başına gelmiş miydi canım
Kuyruk sokumu agrisi normal kuzum endiselenme cogu kisi yasiyor o durumu bebislerin iyidir merak etme
Teşekkürler kızlar iyi ki varsınızİyilerdir kuzum merak etmeee
Sende iyi ki varsın canım benimTeşekkürler kızlar iyi ki varsınız
Kurduk cnm grubu. İsmini ve nonu ozelden yaz
Adet olmadım hala test yapıorum negatif geç döllenme mi acaba bir umut bekliyorumASENK Adet oldun mu bugun canim test yaptin mi?
Hayırlısını olsun ümidini kesme kırmızılar gelene kadr bilemeyiz.bekleyip görelim bakalım kendine de stres yapma bu kdrBenim de sinirlerim çok gergin kesin adet olucamsonra bunun adet belirtisi olduğunu düşününce daha da geriliyorum bat 27 ama bugün yarın bekliyorum kızlar bir ay sonra da farklı şehirlerde olacağız o yüzden bebek denemesi yok wp grubuna girmiyim
Ovü testi kullanmış mıydın canımAdet olmadım hala test yapıorum negatif geç döllenme mi acaba bir umut bekliyorum
Çok teşekkür ederim biraz daha sakinledimHayırlısını olsun ümidini kesme kırmızılar gelene kadr bilemeyiz.bekleyip görelim bakalım kendine de stres yapma bu kdr
Hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah tebrik ederimMayıs sonu son adet tarihimdi haziran da hamile kalmışım hayırlısı ile inşallah :)
Hosgeldin canim gecmis olsun. Bende sogan kurunu denedim ve o ay hamilelik nasip oldu. Idrarla ve akintiyla kistlerin ve iltihabin vucuttan atildigini hissedebiliyordum aradaki degisiklik fark ediliyordu. Ben herhangi bir zararini ya da yan etkisini gormedim sifa olur insallah sana daKızlar merhaba,
Bana Pkos teşhisi konuldu. Aslında ben düzenli adet görüyorum kilo sorunum yok, adetlerimde herhangi bir sorun yaşamıyorum. Saç dökülmem, sivilcelenmem ve çene bölgesinde tüylenmem olduğu ve ultrasonda yumurtaliklarimin görüntüsü kistli olduğu için Pkos var denildi. Biraz araştırdım ve dün soğan kürüne başladım, bugun ikinci günü bitirdim. Kasıklarimda ağrı ve baskı hissediyorum, az da olsa sarımsı akıntı görüyorum. Çok endiselendim açıkçası, aranızda böyle etkilerle karşılaşan oldu mu, sizin deneyiminizde karşılaştığınız sorunlar var mıydı?
Tebrik ederim belirtileriniz nelerdiMayıs sonu son adet tarihimdi haziran da hamile kalmışım hayırlısı ile inşallah :)