Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de sinirlerim çok gergin kesin adet olucam sonra bunun adet belirtisi olduğunu düşününce daha da geriliyorum bat 27 ama bugün yarın bekliyorum kızlar bir ay sonra da farklı şehirlerde olacağız o yüzden bebek denemesi yok wp grubuna girmiyim

Hayırlısını olsun ümidini kesme kırmızılar gelene kadr bilemeyiz.bekleyip görelim bakalım kendine de stres yapma bu kdr

Kızlar merhaba,

Bana Pkos teşhisi konuldu. Aslında ben düzenli adet görüyorum kilo sorunum yok, adetlerimde herhangi bir sorun yaşamıyorum. Saç dökülmem, sivilcelenmem ve çene bölgesinde tüylenmem olduğu ve ultrasonda yumurtaliklarimin görüntüsü kistli olduğu için Pkos var denildi. Biraz araştırdım ve dün soğan kürüne başladım, bugun ikinci günü bitirdim. Kasıklarimda ağrı ve baskı hissediyorum, az da olsa sarımsı akıntı görüyorum. Çok endiselendim açıkçası, aranızda böyle etkilerle karşılaşan oldu mu, sizin deneyiminizde karşılaştığınız sorunlar var mıydı?

Hosgeldin canim gecmis olsun. Bende sogan kurunu denedim ve o ay hamilelik nasip oldu. Idrarla ve akintiyla kistlerin ve iltihabin vucuttan atildigini hissedebiliyordum aradaki degisiklik fark ediliyordu. Ben herhangi bir zararini ya da yan etkisini gormedim sifa olur insallah sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…