- 16 Mart 2015
- 12
- 5
- 31
Hosgeldin canim gecmis olsun. Bende sogan kurunu denedim ve o ay hamilelik nasip oldu. Idrarla ve akintiyla kistlerin ve iltihabin vucuttan atildigini hissedebiliyordum aradaki degisiklik fark ediliyordu. Ben herhangi bir zararini ya da yan etkisini gormedim sifa olur insallah sana da
Birkac gun denersin iyi gelmedigini hissedersen birakirsin. Tabi herkesin öyküsü ve verdigi tepki farkli olabiliyorÇok teşekkür ederim, inşallah şifasını görürüm:)
Herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir diye endişelendim, umarım şifa olur
Eğer dayanamazsam mecbur bırakacağım
Evet ben de öyle düşündüm, şimdilik biraz daha takip edeceğim bakalım nasıl gidiyor, duruma göre karar vericem artık. Çok teşekkür ederimBirkac gun denersin iyi gelmedigini hissedersen birakirsin. Tabi herkesin öyküsü ve verdigi tepki farkli olabiliyor
Rica ederim gebelik dusunuyorsan eger umarim en kisa surede guzel haberler alirsin gelismelerden haberdar etEvet ben de öyle düşündüm, şimdilik biraz daha takip edeceğim bakalım nasıl gidiyor, duruma göre karar vericem artık. Çok teşekkür ederim
Sağ olun inşallah:)) midem bulanıyordu ara ara, normalde dayanabildiğim kokulara öğürüyordum, adet olma ağrısı yine vardı ve çok sinirliydim bende adetime 2 gün kala test yaptım silik pozitif çıktı :)Hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah tebrik ederimbelirtileriniz olmuş muydu acaba ne zaman test yaptınız ve de ??
Hayırlı olsun sevindim sizin adınızaSağ olun inşallah:)) midem bulanıyordu ara ara, normalde dayanabildiğim kokulara öğürüyordum, adet olma ağrısı yine vardı ve çok sinirliydim bende adetime 2 gün kala test yaptım silik pozitif çıktı :)
Canım daha regl olmadım ama şiddetli bel ağrım devam ediyor.Bir türlü gelmedi kırmızılarHewda kuzum senin regl gelmedi mi hala nedir son durum test yaptın mı
İnşallah hamile kalmışsındır canımBi yanım bi test yap varsa çıkar diyor ama kendime söz verdim yapmayacağım en son geçen ay kendimi hamile olduğuma o kadar inandırmıştım ki 5 test yapmıştım bi daha 1 hafta geçmeden yapmam tövbe
yarın da gelmezse bir test yapın bence de :)Bi yanım bi test yap varsa çıkar diyor ama kendime söz verdim yapmayacağım en son geçen ay kendimi hamile olduğuma o kadar inandırmıştım ki 5 test yapmıştım bi daha 1 hafta geçmeden yapmam tövbe
5 gün geçmiş aslında bir test yapsan çok iyi olur :) inşallahh bebişin seninledirCanım daha regl olmadım ama şiddetli bel ağrım devam ediyor.Bir türlü gelmedi kırmızılarAma bir yandan da çok dua ediyorum inşallah regl olmam ve hamile kalmışımdır diye.Belirsizlik çok canımı sıkıyor Bugün çıkabilirsem test alıp yapacağım canım
Yazmayanlari silicem sorup durmak istemiyorum artik canimAfddy ve çağlali dün girmişler siteye ama son durumlarını yazmamışlar canım sil istersen ya da kırmızı koyGuguuu
5 gün geçmiş aslında bir test yapsan çok iyi olur :) inşallahh bebişin seninledir
İnşallah canım5 gün geçmiş aslında bir test yapsan çok iyi olur :) inşallahh bebişin seninledir
Yaptiginda mutlaka haber ver merak ederimİnşallah canımBirazdan test almaya çıkacağım
Sonucu hemen yazarım canımYaptiginda mutlaka haber ver merak ederim