Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok teşekkür ederim, inşallah şifasını görürüm:)
Herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir diye endişelendim, umarım şifa olur
Eğer dayanamazsam mecbur bırakacağım

Çok teşekkür ederim, inşallah şifasını görürüm:)
Herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir diye endişelendim, umarım şifa olur
Eğer dayanamazsam mecbur bırakacağım
Birkac gun denersin iyi gelmedigini hissedersen birakirsin. Tabi herkesin öyküsü ve verdigi tepki farkli olabiliyor

Hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah tebrik ederim belirtileriniz olmuş muydu acaba ne zaman test yaptınız ve de ??
Sağ olun inşallah:)) midem bulanıyordu ara ara, normalde dayanabildiğim kokulara öğürüyordum, adet olma ağrısı yine vardı ve çok sinirliydim bende adetime 2 gün kala test yaptım silik pozitif çıktı :)

Hewda kuzum senin regl gelmedi mi hala nedir son durum test yaptın mı
Canım daha regl olmadım ama şiddetli bel ağrım devam ediyor.Bir türlü gelmedi kırmızılarAma bir yandan da çok dua ediyorum inşallah regl olmam ve hamile kalmışımdır diye.Belirsizlik çok canımı sıkıyor Bugün çıkabilirsem test alıp yapacağım canım

Bi yanım bi test yap varsa çıkar diyor ama kendime söz verdim yapmayacağım en son geçen ay kendimi hamile olduğuma o kadar inandırmıştım ki 5 test yapmıştım bi daha 1 hafta geçmeden yapmam tövbe

Bi yanım bi test yap varsa çıkar diyor ama kendime söz verdim yapmayacağım en son geçen ay kendimi hamile olduğuma o kadar inandırmıştım ki 5 test yapmıştım bi daha 1 hafta geçmeden yapmam tövbe
İnşallah hamile kalmışsındır canım Seni çok iyi anlıyorum.

yarın da gelmezse bir test yapın bence de :)

5 gün geçmiş aslında bir test yapsan çok iyi olur :) inşallahh bebişin seninledir

Adet olup yeni tarih belirtmeyenler de listeden siliniyor haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…