Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh be gozun aydin kuzum Allahim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin bak gordun mu bebisin seninleymis cok ama cok sevindim
Allah razı olsun canımın içi inşallah bebeğimiz hep bizimle olur sağ salim kucağımıza alırız. Şimdi duamı size yapayım rabbim en kısa zamanda senden ve diğer anne adaylarının da güzel haberlerini vermeyi nasip etsin gelişme olursa etiketle beni desteğiniz hep iyi geldi bana çok ama çok teşekkür ederim

Her hamilelikte aynı olmuyormuş ki hiç üzülme. Ablamin ilk çocukta adet sancısı vardı ikincide niye hala sancı çekmiyorum diye suphelenmis öyle öğrendi bebisi. Ben kan testi vermiştim bir kere batdan 1 hafta önce negatifti ona bile doktor belli olmaz ilaç kullanma yine de demişti

Hayırlısı canım. Olsun çok istiyorum. İlk hamileliliğimde bir kere ilişki oldu taziyemiz çıktı nasıl olduysa tutmuş. Bu kez de misafirim vardı tek ilişki oldu yine. Bakalım tutarsa bizim malum organ tek atışla çalışıyo çoklar işe yaramıyo demektir.

Bizde eşimin memleketindeydik bayramda artık utanma sıkılma yok dedik yaptık bir seyler olmazsa rezil olgumuzla kalicaz gibi

Kızlar ben baş parmak kadar bir parça düşürdüm kanla karışık damarlı bir şey ya . Ama hiç ağrım yok
Çok sevindim canım.Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah

Çok sevindim kuzum .

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

O kadar sevindim kiiii :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…