Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bacağım ağrıdı kahve lekle geldi galiba bende bu ay kırmızıları gördüm zaten umudum yoktu bide beddua etmistim

Kizlaaarrr cumartesi hastanede acilde 139,2 cikmisti. Pazartesi gunu 423,10 saglik ocaginda cikan deger. Bugun hastanede 2.294,48 cikti. Iki kati artisa falan uymuyor. Arada test yaptirmadigima pisman oldum. Orantisiz sanki artislar. Umarim bir sorun yoktur

Kızlar bi sağlık kabinini aradım şimdi kanda gebelik bakıyor musunuz diye. Bakıyorlarmış. Kaset tipi testle bakıyoruz miktar söyleyemeyiz dediler. Bilgisi olan var mı böyle bi testle ilgili.

Kızlar bi sağlık kabinini aradım şimdi kanda gebelik bakıyor musunuz diye. Bakıyorlarmış. Kaset tipi testle bakıyoruz miktar söyleyemeyiz dediler. Bilgisi olan var mı böyle bi testle ilgili.
canım sen neden gidip hastanede kan vermiyorsun?

canım bilemedim ya aslında beta gayet iyi pazartesi 423 çarşamba 846 olması gerekli cuma 1692 olması gerekli desek sanki artışta sıkıntı yok gibi ama sen iyi ilgili bir doktora görün hem keseye baksınlar derim ben

Keseye bakti net gorunmuyor dedi. Ama sanki surada olusuyor dedi. Pazartesi kesin gorunur diyor. Yarin ozele randevum vardi ama erteledim haftaya cumartesi gunune. Pazartesi de devlete gider miyim gitmez miyim bilmiyorum artik. Haftaya cumartesi belki hem kese hem kalp atisi gorunur belli mi olur.

yok o kadar gecikme bence, herşey insanlar için, sen pazartesi git doktora canım , özelde kan testi burda 100 tl oralarda nasıl bilmiyorum, risk alma derim ben :)

Mersin'de Ahmet yıldızbakan diye bir doktor var. Yakinsan ona da bir görün derim. Doğal yontemlerle çoğul gebelikler bile oluyormuş onun sayesinde. Instagram dan bakabikirsn
Ya ben mersindeyim o doktoru duydum muayenesi 500 TL bu gün konuştum hatta. Giden hastalarla konuştm doğal tedavi olarak soğan kürü hayit tohumu filan kür olarak uygulatıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…