- 20 Haziran 2022
- 73
- 26
- 26
Canım üzüldüm ya pes etmeyez rabbim yardımcımız olsun isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlısı olsun canım
Amin canım benim Allah razı olsunCanım üzüldüm ya pes etmeyez rabbim yardımcımız olsun isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlısı olsun canım
Bat kaçtı?? Tam kırmızı olmadan ilaç falan içmeyinBacağım ağrıdı kahve lekle geldi galiba bende bu ay kırmızıları gördüm zaten umudum yoktu bide beddua etmistim
Valla bilmiyorum canm yaGizem ben yeni gördüm bu mesajınııı , rahim kendini temizliyor olabilir kuzum bazen oluyor benimde
Çook teşekkür ederim canım benim amin hepimiz inşallahO kadar sevindim kiiii :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim
Bat 23 canım bilemedim sadece yazdığım saatte fındık kadar leke değdi ped taktım şuan hiç bişey yokBat kaçtı?? Tam kırmızı olmadan ilaç falan içmeyin
canım sen neden gidip hastanede kan vermiyorsun?Kızlar bi sağlık kabinini aradım şimdi kanda gebelik bakıyor musunuz diye. Bakıyorlarmış. Kaset tipi testle bakıyoruz miktar söyleyemeyiz dediler. Bilgisi olan var mı böyle bi testle ilgili.
canım bilemedim ya aslında beta gayet iyi pazartesi 423 çarşamba 846 olması gerekli cuma 1692 olması gerekli desek sanki artışta sıkıntı yok gibi ama sen iyi ilgili bir doktora görün hem keseye baksınlar derim benKizlaaarrr cumartesi hastanede acilde 139,2 cikmisti. Pazartesi gunu 423,10 saglik ocaginda cikan deger. Bugun hastanede 2.294,48 cikti. Iki kati artisa falan uymuyor. Arada test yaptirmadigima pisman oldum. Orantisiz sanki artislar. Umarim bir sorun yoktur
Çalıştığım içincanım sen neden gidip hastanede kan vermiyorsun?
Beklemekten başka yapacak bir şeyimiz olmuyor bu süreçte Rabbim hayirlisini versin inşallahBat 23 canım bilemedim sadece yazdığım saatte fındık kadar leke değdi ped taktım şuan hiç bişey yok
Yerlesmedir belkiBat 23 canım bilemedim sadece yazdığım saatte fındık kadar leke değdi ped taktım şuan hiç bişey yok
Keseye bakti net gorunmuyor dedi. Ama sanki surada olusuyor dedi. Pazartesi kesin gorunur diyor. Yarin ozele randevum vardi ama erteledim haftaya cumartesi gunune. Pazartesi de devlete gider miyim gitmez miyim bilmiyorum artik. Haftaya cumartesi belki hem kese hem kalp atisi gorunur belli mi olur.canım bilemedim ya aslında beta gayet iyi pazartesi 423 çarşamba 846 olması gerekli cuma 1692 olması gerekli desek sanki artışta sıkıntı yok gibi ama sen iyi ilgili bir doktora görün hem keseye baksınlar derim ben
yok o kadar gecikme bence, herşey insanlar için, sen pazartesi git doktora canım , özelde kan testi burda 100 tl oralarda nasıl bilmiyorum, risk alma derim ben :)Keseye bakti net gorunmuyor dedi. Ama sanki surada olusuyor dedi. Pazartesi kesin gorunur diyor. Yarin ozele randevum vardi ama erteledim haftaya cumartesi gunune. Pazartesi de devlete gider miyim gitmez miyim bilmiyorum artik. Haftaya cumartesi belki hem kese hem kalp atisi gorunur belli mi olur.
kız dur daha kahverengi lekeden yelkenler suya inmez oda bi gebelik belirtisi sonuçta :))Bacağım ağrıdı kahve lekle geldi galiba bende bu ay kırmızıları gördüm zaten umudum yoktu bide beddua etmistim
Ya ben mersindeyim o doktoru duydum muayenesi 500 TL bu gün konuştum hatta. Giden hastalarla konuştm doğal tedavi olarak soğan kürü hayit tohumu filan kür olarak uygulatıyormuşMersin'de Ahmet yıldızbakan diye bir doktor var. Yakinsan ona da bir görün derim. Doğal yontemlerle çoğul gebelikler bile oluyormuş onun sayesinde. Instagram dan bakabikirsn
100 tl iyimiş. Burda özele sordum biri 200 dedi diğeri 260 dediyok o kadar gecikme bence, herşey insanlar için, sen pazartesi git doktora canım , özelde kan testi burda 100 tl oralarda nasıl bilmiyorum, risk alma derim ben :)