Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Guguuu canlarım sevgili arkadaşlarım bugün doktora gittim uygulamaya göre 7+2 ama ultrasona göre 6+4 çıktım Allah'a şükür bebeğim ve kalp atışı duyuldu doktorum lekelenme yaşamıştım bunun için haftaya tekrar gel kontrol edelim dedi progeston iğne yazdı bir tane daha bide on gün kadar fitile devam et haftaya görüşelim dedi destekleriniz den dolayı çok teşekkür ederim iyiki varsınız tek duam hepimiz yavrularımızı sağsalim kucağımıza alalım inşallah ❤️

Ben Mersin'deyim su an ya bir sonraki ay gitsem mi acaba adetken mi gitmek doğru olur. Pek ümitli değilim zaten randevu alıyım simdiden
Mersin'de Ahmet yıldızbakan diye bir doktor var. Yakinsan ona da bir görün derim. Doğal yontemlerle çoğul gebelikler bile oluyormuş onun sayesinde. Instagram dan bakabikirsn

Kızlar bu yöntemi deneyen var mı aranızda 😅
Ben regl gecikmesi yaşayınca deniyordum hep bi boşluk geliyordu parmağımın ucuna. Bu ay küçük yuvarlak bir yapı geliyor.

parmakla hamilelik testi

1. Öncelikle ellerimizi sabunla yıkayarak temizliyoruz ve kuruluyoruz. temiz bir havluyla
parmağınızı vajinanın içine

2. Orta tamamen sokuyorsunuz.

3. Eğer parmağınıza sert bir oluşum olan rahim geliyorsa rahim aşağı inmiş ve adet olacağınız bu nedenle hamile olmadığınız anlamı taşıyor.

4. Eğer parmağınıza sert bir oluşum gelmiyor ve bir boşluk varsa rahim yukarı çıkmıştır ve hamilelik oluşuyor anlamı taşımaktadır.

öyle kızlar bu benim gördüğüm belki 50. negatif ... artık aşılama zamanı geldi, Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize, doğal yollardan olması için son şansım bu aydı, olmadı malesef. ilk defa bu kadar yıprandığımı hissettim... çok şükür bugünümüze. vardır Rabbimin bir bildiği.
Çok iyi anlıyorum seni.. ama üzme kendini herşeyin bi vakti var. Aşılama vesile olur belki 🥰 Rabbim kucağını sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü, istediğin cinsiyette bebeciklerle doldursun 🤲🏻💗 hepimizin Amiin 🍀

:KK200: Çok iyi anlıyorum seni.. ama üzme kendini herşeyin bi vakti var. Aşılama vesile olur belki 🥰 Rabbim kucağını sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü, istediğin cinsiyette bebeciklerle doldursun 🤲🏻💗 hepimizin Amiin 🍀
amin canım benim cümlemizin inşallahh

Guguuu canlarım sevgili arkadaşlarım bugün doktora gittim uygulamaya göre 7+2 ama ultrasona göre 6+4 çıktım Allah'a şükür bebeğim ve kalp atışı duyuldu doktorum lekelenme yaşamıştım bunun için haftaya tekrar gel kontrol edelim dedi progeston iğne yazdı bir tane daha bide on gün kadar fitile devam et haftaya görüşelim dedi destekleriniz den dolayı çok teşekkür ederim iyiki varsınız tek duam hepimiz yavrularımızı sağsalim kucağımıza alalım inşallah ❤️
Ya ne kadar sevindimmm ama biliyodum sana da söyledim artışların çok iyydi bak güzel haber verdn bize🌺🌺🌺

Ohh be gozun aydin kuzum Allahim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin bak gordun mu bebisin seninleymis cok ama cok sevindim💜

Ben regl gecikmesi yaşayınca deniyordum hep bi boşluk geliyordu parmağımın ucuna. Bu ay küçük yuvarlak bir yapı geliyor.

parmakla hamilelik testi

1. Öncelikle ellerimizi sabunla yıkayarak temizliyoruz ve kuruluyoruz. temiz bir havluyla

3. Eğer parmağınıza sert bir oluşum olan rahim geliyorsa rahim aşağı inmiş ve adet olacağınız bu nedenle hamile olmadığınız anlamı taşıyor.

4. Eğer parmağınıza sert bir oluşum gelmiyor ve bir boşluk varsa rahim yukarı çıkmıştır ve hamilelik oluşuyor anlamı taşımaktadır.
Ay merakta ettim ama yapamam ya benim bu işler biraz zor oldu zaten korkaklık var🤭 ama peki parmağa rahim geliyorsa adetten önce, adet öncesi ilişki yaşayınca da rahatsız etmez mi ? Kafamda cehaletin verdiği saçma sorular 😅

Ay merakta ettim ama yapamam ya benim bu işler biraz zor oldu zaten korkaklık var🤭 ama peki parmağa rahim geliyorsa adetten önce, adet öncesi ilişki yaşayınca da rahatsız etmez mi ? Kafamda cehaletin verdiği saçma sorular 😅
Ay bilmiyorum 🤷🏼 çok affedersin akşam eşim bile dedi ki bi değişik 🤭 ama sabah testte negatif gördüm maalesef. Kızımda ilişkiden 8 gün sonra öğrenmiştim evde testle ondan negatif çıkması modumu düşürdü biraz

Hadi bakalım gözün aydın canımmmm 🥰🥰🥰

parmakla hamilelik testi

Ay hayirrrr göze alamam😱🙈

X