Ay ben sabredemem o kdr bak bnm bat 29 . Şimdiden gidip kan mi versem diyorum
Yaaa.
Canım vardır Rabbimin bir bildiği. Hayırlı zamanda gelsin minişin inşallah
Yaaa.Sağlık olsn kuzum. Sıkma canini lütfen. Bir dahaki ay yeni umudumuz olur. Vardır bı vakti zamanı öyle düşün
öyle kızlar bu benim gördüğüm belki 50. negatif ... artık aşılama zamanı geldi, Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize, doğal yollardan olması için son şansım bu aydı, olmadı malesef. ilk defa bu kadar yıprandığımı hissettim... çok şükür bugünümüze. vardır Rabbimin bir bildiği...Canım vardır Rabbimin bir bildiği. Hayırlı zamanda gelsin minişin inşallah
Güzel Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah. Hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsinöyle kızlar bu benim gördüğüm belki 50. negatif ... artık aşılama zamanı geldi, Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize, doğal yollardan olması için son şansım bu aydı, olmadı malesef. ilk defa bu kadar yıprandığımı hissettim... çok şükür bugünümüze. vardır Rabbimin bir bildiği...
amin canım cümlemize inşallah..Güzel Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah. Hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
Hayırlısı olsun kuzum
amin nazlımHayırlısı olsun kuzum
Kuzum özel olmazsa memleketin neresiöyle kızlar bu benim gördüğüm belki 50. negatif ... artık aşılama zamanı geldi, Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize, doğal yollardan olması için son şansım bu aydı, olmadı malesef. ilk defa bu kadar yıprandığımı hissettim... çok şükür bugünümüze. vardır Rabbimin bir bildiği...
manisa kuzumKuzum özel olmazsa memleketin neresi
Mersin'de Ahmet yıldızbakan diye bir doktor var. Yakinsan ona da bir görün derim. Doğal yontemlerle çoğul gebelikler bile oluyormuş onun sayesinde. Instagram dan bakabikirsnmanisa kuzum
mersin çok uzak bana canım ya , burada bir prof doktora gidiyorum bakalım bir deneyelim şansımızı , nasip tabi varsa kaderimizde olur yoksa kendimi de parçalasam olmayacak biliyorumMersin'de Ahmet yıldızbakan diye bir doktor var. Yakinsan ona da bir görün derim. Doğal yontemlerle çoğul gebelikler bile oluyormuş onun sayesinde. Instagram dan bakabikirsn
En kısa zamanda olur inşallahmersin çok uzak bana canım ya , burada bir prof doktora gidiyorum bakalım bir deneyelim şansımızı , nasip tabi varsa kaderimizde olur yoksa kendimi de parçalasam olmayacak biliyorum
amin kuzum Allah razı olsunmesirmacunu Kuzum hakkinizda hayirlisi olsun sen saglikli ol ki bebisine kavusmak icin hep sansin olsun❣Rabbim tez zamanda kucaginizi doldursun insallah