Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok o kadar gecikme bence, herşey insanlar için, sen pazartesi git doktora canım , özelde kan testi burda 100 tl oralarda nasıl bilmiyorum, risk alma derim ben :)
Burda pahali da kan testi yapmaz ultrasonla bakar artik herhalde diye dusunuyorum. Yaparsa da yapacak bisey yok :) beta yukseliyor sonucta sorun yok gibi. Ultrasonda gorunmesini beklicez artik sanirim.

Kuzum farklı kurumlarda sonuçlar farklı çıkabiliyor . Hatta o nedenle aynı yerde hemen hemen aynı saatlerde kan verin diyorlar Belki ondan farklıdır belki de ikizler geliyordur kim bilir

Yanlış hatırlamıyorsam olmadibe nin de böyle betası yüksek yüksek gidiyordu sonra ikizlere hamile olduğunu öğrendi

Keske ikiz olsa :)

Soğan kürünü yapan var mı aranızda kızlar? Bir dahaki ay denesem mi acaba etkili bir şey midir??
Canim ben sogan kurunu yaptigim ay hamile kalmistim. Kistlerim vardi eski topigimizdeki bir arkadas tavsiye etmisti. 10 gun ac karnina uyguladim. Icimin temizlendigini farkedebiliyordum akinti ve idrardaki degisikliklerden.

Canim ben sogan kurunu yaptigim ay hamile kalmistim. Kistlerim vardi eski topigimizdeki bir arkadas tavsiye etmisti. 10 gun ac karnina uyguladim. Icimin temizlendigini farkedebiliyordum akinti ve idrardaki degisikliklerden.
Bende bekrqrken kistim vardı o zaman uygulamıştım doktor şaşırmıştı nasıl hemen erittim bunu diye

Bende bekrqrken kistim vardı o zaman uygulamıştım doktor şaşırmıştı nasıl hemen erittim bunu diye
Evet kuzum resmen icini temizliyo ama 10 gun yaptiktan sonra birakicaksin dusuge neden olabiliyomus. Valla ben dua ederek o kadar inanarak ictim ki o kotu tadina bile alisip sevmistim hatta sana da sifa olsun insallah. Ben de bu ay adet bitiminde deniycem yine nasip olursa

Bende tadına alışmıştım da midem sıkıntılı olunca 10 gündem fazla yapamadım normalde 21 gün yapın diyor saraçoğlu

Bende tadına alışmıştım da midem sıkıntılı olunca 10 gündem fazla yapamadım normalde 21 gün yapın diyor saraçoğlu
Evet ben dusuge neden oldugunu duydugum icin dollenme olursa diye korktum 10 gun yaptim o yuzden ama yeterli geldi sanirim ki o ay onun vesile oldugunu dusunurum hep tabi Allahin izniyle.
Birde arayip buldum eski topikte yazilanlari o arkadas bana biberiye cayini da tavsiye etmis yumurta catlamasina cok faydasi var diye de eklemis. Denenebilir arastirarak.

Bende kist yok şükür başka bir kür mu yapsam diyorum ablam da incir ve keçiboynuzu kürü yap mutlaka dedi adetten sonra karar vereyim artık çok teşekkür ederim yeniden hamile kalırsınız inşallah

Bence yarını iptal etmeseydin özele gitseydn canım cihazları daha yenidir gözükürdü 2200 beta çok iyi değer kese için

Bence yarını iptal etmeseydin özele gitseydn canım cihazları daha yenidir gözükürdü 2200 beta çok iyi değer kese için
Emin misin ki ne bileyim oyle deyince degistirdim ben de. Esim gidelim dedi gerci. Olmadi haftaya da gideriz dedi:)) o benden heyecanli caktirmiyor ama :))

Bende kist yok şükür başka bir kür mu yapsam diyorum ablam da incir ve keçiboynuzu kürü yap mutlaka dedi adetten sonra karar vereyim artık çok teşekkür ederim yeniden hamile kalırsınız inşallah
Tesekkur ederim insallah sadece kist degil enfeksiyon iltihap hamile kalamama gibi sorunlar icin de sogan kuru uygulaniyormus baya arastirmistim. Ama incir kist olusturabiliyordu sanirim H Hasretimm123 seninle mi konusmustuk kuzu?

Tesekkur ederim insallah sadece kist degil enfeksiyon iltihap hamile kalamama gibi sorunlar icin de sogan kuru uygulaniyormus baya arastirmistim. Ama incir kist olusturabiliyordu sanirim H Hasretimm123 seninle mi konusmustuk kuzu?
Kuzum incir fazla tükettiğinde prolaktin seviyem yükseliyor. Oda gebeliği engelliyor . Vücüt kendini koruyor . Lohusa gibi oluyormuşsun doktorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…