- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Mersin'de Ahmet yıldızbakan diye bir doktor var. Yakinsan ona da bir görün derim. Doğal yontemlerle çoğul gebelikler bile oluyormuş onun sayesinde. Instagram dan bakabikirsn
Çok iyi anlıyorum seni.. ama üzme kendini herşeyin bi vakti var. Aşılama vesile olur belkiöyle kızlar bu benim gördüğüm belki 50. negatif ... artık aşılama zamanı geldi, Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize, doğal yollardan olması için son şansım bu aydı, olmadı malesef. ilk defa bu kadar yıprandığımı hissettim... çok şükür bugünümüze. vardır Rabbimin bir bildiği.
amin canım benim cümlemizin inşallahhÇok iyi anlıyorum seni.. ama üzme kendini herşeyin bi vakti var. Aşılama vesile olur belki Rabbim kucağını sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü, istediğin cinsiyette bebeciklerle doldursun hepimizin Amiin
Daha erken kuzum üzülme dur bakalım kırmızılar gelene kadar umut hep var
ağrım var hemşirem ya , sanırım gelecek, ama tabi dediğin gibi regl olana kadar beklemeye devam. teşekkürler iyi ki varsınızDaha erken kuzum üzülme dur bakalım kırmızılar gelene kadar umut hep var
Ya ne kadar sevindimmm ama biliyodum sana da söyledim artışların çok iyydi bak güzel haber verdn bizeGuguuu canlarım sevgili arkadaşlarım bugün doktora gittim uygulamaya göre 7+2 ama ultrasona göre 6+4 çıktım Allah'a şükür bebeğim ve kalp atışı duyuldu doktorum lekelenme yaşamıştım bunun için haftaya tekrar gel kontrol edelim dedi progeston iğne yazdı bir tane daha bide on gün kadar fitile devam et haftaya görüşelim dedi destekleriniz den dolayı çok teşekkür ederim iyiki varsınız tek duam hepimiz yavrularımızı sağsalim kucağımıza alalım inşallah
Sende iyi ki varsın bebeğim biz her zman yanındayızzzağrım var hemşirem ya , sanırım gelecek, ama tabi dediğin gibi regl olana kadar beklemeye devam. teşekkürler iyi ki varsınız
Ohh be gozun aydin kuzum Allahim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin bak gordun mu bebisin seninleymis cok ama cok sevindimGuguuu canlarım sevgili arkadaşlarım bugün doktora gittim uygulamaya göre 7+2 ama ultrasona göre 6+4 çıktım Allah'a şükür bebeğim ve kalp atışı duyuldu doktorum lekelenme yaşamıştım bunun için haftaya tekrar gel kontrol edelim dedi progeston iğne yazdı bir tane daha bide on gün kadar fitile devam et haftaya görüşelim dedi destekleriniz den dolayı çok teşekkür ederim iyiki varsınız tek duam hepimiz yavrularımızı sağsalim kucağımıza alalım inşallah
Haa anladım teşekkürler canımRegl oldu dmek kuzum
Ay merakta ettim ama yapamam ya benim bu işler biraz zor oldu zaten korkaklık varKızlar bu yöntemi deneyen var mı aranızda
Ben regl gecikmesi yaşayınca deniyordum hep bi boşluk geliyordu parmağımın ucuna. Bu ay küçük yuvarlak bir yapı geliyor.
parmakla hamilelik testi
1. Öncelikle ellerimizi sabunla yıkayarak temizliyoruz ve kuruluyoruz. temiz bir havluyla
parmağınızı vajinanın içine
2. Orta tamamen sokuyorsunuz.
3. Eğer parmağınıza sert bir oluşum olan rahim geliyorsa rahim aşağı inmiş ve adet olacağınız bu nedenle hamile olmadığınız anlamı taşıyor.
4. Eğer parmağınıza sert bir oluşum gelmiyor ve bir boşluk varsa rahim yukarı çıkmıştır ve hamilelik oluşuyor anlamı taşımaktadır.
Arayıp doktora sorun bence. Gelmek istediğinizi ama ne zaman gelmeniz gerektiginiBen Mersin'deyim su an ya bir sonraki ay gitsem mi acaba adetken mi gitmek doğru olur. Pek ümitli değilim zaten randevu alıyım simdiden
Ay bilmiyorumAy merakta ettim ama yapamam ya benim bu işler biraz zor oldu zaten korkaklık varama peki parmağa rahim geliyorsa adetten önce, adet öncesi ilişki yaşayınca da rahatsız etmez mi ? Kafamda cehaletin verdiği saçma sorular
Hadi bakalım gözün aydın canımmmmGuguuu canlarım sevgili arkadaşlarım bugün doktora gittim uygulamaya göre 7+2 ama ultrasona göre 6+4 çıktım Allah'a şükür bebeğim ve kalp atışı duyuldu doktorum lekelenme yaşamıştım bunun için haftaya tekrar gel kontrol edelim dedi progeston iğne yazdı bir tane daha bide on gün kadar fitile devam et haftaya görüşelim dedi destekleriniz den dolayı çok teşekkür ederim iyiki varsınız tek duam hepimiz yavrularımızı sağsalim kucağımıza alalım inşallah
Ay hayirrrr göze alamamKızlar bu yöntemi deneyen var mı aranızda
Ben regl gecikmesi yaşayınca deniyordum hep bi boşluk geliyordu parmağımın ucuna. Bu ay küçük yuvarlak bir yapı geliyor.
parmakla hamilelik testi
1. Öncelikle ellerimizi sabunla yıkayarak temizliyoruz ve kuruluyoruz. temiz bir havluyla
parmağınızı vajinanın içine
2. Orta tamamen sokuyorsunuz.
3. Eğer parmağınıza sert bir oluşum olan rahim geliyorsa rahim aşağı inmiş ve adet olacağınız bu nedenle hamile olmadığınız anlamı taşıyor.
4. Eğer parmağınıza sert bir oluşum gelmiyor ve bir boşluk varsa rahim yukarı çıkmıştır ve hamilelik oluşuyor anlamı taşımaktadır.
Valla ben alıştım. Anatomiyi de baya öğrendim. Farkı da hissediyorum. Ama bakalım göreceğiz sınav sonucunu bir kaç güneAy hayirrrr göze alamam
Yaptın mı yaniValla ben alıştım. Anatomiyi de baya öğrendim. Farkı da hissediyorum. Ama bakalım göreceğiz sınav sonucunu bir kaç güne
Dedim ya canım. Regl gecikmesi yaşayınca hep yapıyorum. Bu sefer farklı içi.Yaptın mı yani
Çok sağol kuzum inşallah herşey yolunda gider. Hepinizden Allah razı olsunYa ne kadar sevindimmm ama biliyodum sana da söyledim artışların çok iyydi bak güzel haber verdn bize