Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bisey dicem 23 bat'ım 3 gün var sadece. Temmuz 8 de yani 2 kez yumurtlama gününde ilişkim olmuştu ondan sonra hiç olmadı eşimle sorunlarımız oldu bende olmasn dedim beddua ettim Boşanma aşamasına geldik diyebilirim bugün erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi sizce ne yapmayım kaset test mi yapsam doğru bir karar vermem lazım çıkar mı varsa eğer

Bu arada testi yaptım ya kapağını kapatmayı unutmuşumm kapağın kapatılması gerekiyormuş prodoctor testini yapmıştım ondan dolayı yalnış sonuç vermiş ihtimali var mı sizce kızlar?

Günaydın kızlar dün gece kayınvalidemin bahçesine tavuk geldi 200 e yakın. Tek tek kestik temizledik. Ve benim dün akşamdan beri kasık ağrım iyice arttı. Bebek var mı bilmiyorum bat 26 temmuz ama çok ağrım var. İnşallah varsa bişi olmamıştır. İşten gelip bahçeye gittim. Bayağı yoruldum.

Bir şey olmamıştır Allah'ın izniyle ya

Kizlaaarrr gunaydin. Bugun aile hekimine kan testi icin gidecektim ama tesadufen yakinimdaki hastanede kadin doguma randevu bulunca onu aliverdim hemen. Sans dileyin dua edin bana. Goreyim keseyi, her sey yolunda olsun... cooookk heyecanliyim
Hadi bakalım hayırlı haberler ver canm

günaydınnn H Hasretimm123

E esruyar allah izni olmamıştır kuzum . Sen bebeği beklemiyor olabilirdin ve yine aynısını yapıyor olabilirdin . Zamanında kadınlar tarlalarda çalışıyormuş . Evet dikkat lazım kabul ama böyle strese girip kendini üzme

O oslem_ kaçta randevun kuzum ? Rabbim gönlüne göre nasip etsin

9:40 da randevum. Cok sabirsizlaniyorum. :))

Çok teşekkür ederim. Haklısın.

Selamun aleyküm arkadaşlar benide listeye ekleyebilirsin guguu benim bat 24 temmuz Nasipse 2nnci melegim icin ugrasiyoruz dualarinizda beni de unutmayin
Hosgeldin canim insallah ikinci yavrunu saglicakla kucagina alirsin ekliyorum listeye

Sinir oldum daha cok erken dedi kan tahlili yazdi ama yarin sabah ver dedi. :) hic bakmaya tenezzul etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…