Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kalbim Mayıs 2023 diyor ama takvimime göre 17 Ağustos canım

Kullanıcı adın olmadıbeydi ama bebeklerin sana oldu be olduuuy dedi
Ahahah aynen öyle oldu valla ben de aynı dediğin gibi 3 aydır deniyordum son ay 2. Ovulasyon testi denediğim ay hamile kaldım ve bence benim gibi adeti yumurtlaması düzensiz olanlar için ovulasyon testi mütiş bi şey biz yumurtlama dönemini 2 gün arayla değerlendirdik ve bebişler arasında 2 gün var. Demekki iki gün değil tek gün olsa tek bebişimiz olacakmış. Ben benim gibi regl ve yumurtlaması değişken olanlara ovulasyon testi öneriyorum kesinlikle. Bana hamile kalamadığım 3 ay çok zor gelmişti herkes sanki hamile neden değilsin der gibi geliyordu yüzüme psikolojim bozulmuştu 4. Ay da artık olmaz demiştim ki o ay tutmuş bebişlerim

Bende istiyosun sanmıştım Herşey Allahtan surprizde olabilir sonradan kesede oluyomuş bugün bir kaç kişide okudum Ben evdeyim bana bile zor gelirdi kaldı ki çalışırken
Ben tek bile düşünemiyorum hatta diyorum kendime zor bakıyorum bana eşim baktı 1 yıl yine ona güveniyorum inşallah çok iyi bir baba olur

Ay son cümlen ne kadar da ben

Umarım doğurunca o duyguya gireceğiz kuzum

Cinsiyetleri ne olacak acaba

En merak ettiğim konu bu sanırım

Ay son cümlen ne kadar da ben

Umarım doğurunca o duyguya gireceğiz kuzum
Zor kuzum zor analık, şimdiden anladım ben daha bugün başladı kasık ağrım bütün işleri eşime yaptırdım artık doğurunca ne halde oluruz hiç tahmin bile edemiyorum ben

Zor kuzum zor analık, şimdiden anladım ben daha bugün başladı kasık ağrım bütün işleri eşime yaptırdım artık doğurunca ne halde oluruz hiç tahmin bile edemiyorum ben
Ahh ahh

Tüm hafta sonu midemden dolayı sadece yattım . Eşim evi süpürdü sildi tozları aldı . Tertemiz yaptı .

Hatta şimdiden böyleyim peki çocuk olunca nasıl olacak diye ağladım sanırım hamilelik duyguları ele geçiriyor beni

Amannn her şey onların sıpaları için yapsınlar ne yapalım

İlk cocugumdan once 1tane ikizlerimi kaybettim sonra tek ölü dogum yaptim sonra kizimi aldim kucagima kizimdan sonra bi kez de 3 aylık düşük yaptim bu kezde sorunsuz Rabbim nasip etsin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…