Kalbim Mayıs 2023 diyorAdet olan olmayi bekleyen sevgili hanimlar, listemiz gunceldir. Yeni tarihlerinizi belirtirseniz listeye ekleyebilirim
Oylece bakip kacanlar, mesajlara dönüs yapmayanlar, günü gecip de son gelismelerden haberdar etmeyen hanimlar arada buradayiz deyin yahu
Nisan dicektim pardonKalbim Mayıs 2023 diyorama takvimime göre 17 Ağustos canım
Ahahah aynen öyle oldu valla ben de aynı dediğin gibi 3 aydır deniyordum son ay 2. Ovulasyon testi denediğim ay hamile kaldım ve bence benim gibi adeti yumurtlaması düzensiz olanlar için ovulasyon testi mütiş bi şey biz yumurtlama dönemini 2 gün arayla değerlendirdik ve bebişler arasında 2 gün var. Demekki iki gün değil tek gün olsa tek bebişimiz olacakmış. Ben benim gibi regl ve yumurtlaması değişken olanlara ovulasyon testi öneriyorum kesinlikle. Bana hamile kalamadığım 3 ay çok zor gelmişti herkes sanki hamile neden değilsin der gibi geliyordu yüzüme psikolojim bozulmuştu 4. Ay da artık olmaz demiştim ki o ay tutmuş bebişlerimKullanıcı adın olmadıbeydi ama bebeklerin sana oldu be olduuuy dedi
Valla kul istedi bir tane Allah gönderdi iki tane hala ultrasonda ilk gördüğüm an geliyor duygulanıyorumYaaaa çok iyi maşallah . Rabbimin taktiri işte bak. Sen istersin o iki tane verir. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah cnm
Çok sevindimmBoş gebelik değil dedi kuzum bebek var dedi
Birkac kisiyi sildim canim sorma ya guzelim listemiz ne hale geliyoKuzum haber vermeyenleri 10 15 gün geçince sileriz ya ne öyle soru işareti listemizi bozuyolar
MaşallahValla kul istedi bir tane Allah gönderdi iki tane hala ultrasonda ilk gördüğüm an geliyor duygulanıyorum
Bende istiyosun sanmıştımAy Allah yukarıda ben hiç istemiyorum ikizBu cumartesi gideceğim ve bu sürprizle karşılaşmaktan korkuyorum
Yani gelirlerse tabi başımla beraber ama kariyerimi tek çocukla devam edebilirim ancak iki çocukla imkansız
Kendimi de hiç iki çocuk anası düşünemiyorum
Teki olsa yeter valla bana çokta gözüm yok
Aynen kuzum allah isteyenlere versin benim de ikiz korkum var bi tane olsa yeterTeki olsa yeter valla bana çokta gözüm yok
Ay son cümlen ne kadar da benBende istiyosun sanmıştımHerşey Allahtan surprizde olabilir sonradan kesede oluyomuş bugün bir kaç kişide okudum Ben evdeyim bana bile zor gelirdi kaldı ki çalışırken
Ben tek bile düşünemiyorum hatta diyorum kendime zor bakıyorum bana eşim baktı 1 yıl yine ona güveniyorum inşallah çok iyi bir baba olur
Cinsiyetleri ne olacak acabaAhahah aynen öyle oldu valla ben de aynı dediğin gibi 3 aydır deniyordum son ay 2. Ovulasyon testi denediğim ay hamile kaldım ve bence benim gibi adeti yumurtlaması düzensiz olanlar için ovulasyon testi mütiş bi şey biz yumurtlama dönemini 2 gün arayla değerlendirdik ve bebişler arasında 2 gün var. Demekki iki gün değil tek gün olsa tek bebişimiz olacakmış. Ben benim gibi regl ve yumurtlaması değişken olanlara ovulasyon testi öneriyorum kesinlikle. Bana hamile kalamadığım 3 ay çok zor gelmişti herkes sanki hamile neden değilsin der gibi geliyordu yüzüme psikolojim bozulmuştu 4. Ay da artık olmaz demiştim ki o ay tutmuş bebişlerim
Benim direkt iş hayatımın bitmesi dmek olur onu da hiç istemem o yüzden tekizAynen kuzum allah isteyenlere versin benim de ikiz korkum var bi tane olsa yeter
Zor kuzum zor analık, şimdiden anladım benAy son cümlen ne kadar da ben
Umarım doğurunca o duyguya gireceğiz kuzum
Ahh ahhZor kuzum zor analık, şimdiden anladım bendaha bugün başladı kasık ağrım bütün işleri eşime yaptırdım artık doğurunca ne halde oluruz hiç tahmin bile edemiyorum ben
Aynen ben de bir kız bir oğlan istiyorum ama Allah bilir tabii ki gönlümden geçen bu. Sonra çocuk defterini kapamakCinsiyetleri ne olacak acaba
En merak ettiğim konu bu sanırım
Valla mantıklıAynen ben de bir kız bir oğlan istiyorum ama Allah bilir tabii ki gönlümden geçen bu. Sonra çocuk defterini kapamak