- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an ne kadarlıksın canımSinir oldum daha cok erken dedi kan tahlili yazdi ama yarin sabah ver dedi. :) hic bakmaya tenezzul etmedi.
Insallah bebis vardir adet gunu kanda cikmayip sonra cikanlar bile oluyor kuzum olsun negatif olsa bile kimizilar gelmeden umudumuzu kesmiyoruz, hos gelse de kesmiyoruz tam gaz devam insallahbende kan verdim geldim kızlar bakalım heyecanlı bekliyorum, sabah kaset test yaptım bembeyazdı ama olsun umut fakirin ekmeği
İnşallah kuzum :) bu ay olmazsa beni hiç bilmediğim bir süreç bekliyor, aşılama , yumurta takibi vs, az tedirginim o yüzden, hayırlısı bakalımInsallah bebis vardir adet gunu kanda cikmayip sonra cikanlar bile oluyor kuzum olsun negatif olsa bile kimizilar gelmeden umudumuzu kesmiyoruz, hos gelse de kesmiyoruz tam gaz devam insallah
Insallah bakalim.bazı doktorlar hiç heyecanlı değill :)) olsun kuzum bakalım düzenli artış görürsün inşallah , az sabır
Pazartesi 423,1 di. Tsh biraz yuksek cikmisti. Saglik ocaginda troid degerleri kesinlikle yanlis cikiyor. O yuzden randevu denk gelmisken hastanede baktirayim dedim. 5 bin mi ne dedi bu da. Olsun olmasin en azindan bi bakiverir. Ozelde hic degere bakmadan bakiyorlar :)Kan degerin kacti canim? Karindan ve vajinal olarak gormenin belirli degerleri vardi NurseCelline yazmisti bir ara 1500 olmasi gerekiyodu sanirim en az
Bilmiyorum ki :) sat 13 hazirandi.Şu an ne kadarlıksın canım
hayırlısı gizom napalım bir daha ki aya inşallahGuguuu elendim canm yeni bat 17 agustos olarak ekler misin
Hayirlisi kuzum napalim vaktini bekliyor minik kuslarimizGuguuu elendim canm yeni bat 17 agustos olarak ekler misin
Aynen canm . Biraz şu cocuk fikrinden uzaklaşmak lazım spora filan başlıycam biraz kafam dağılsınHayirlisi kuzum napalim vaktini bekliyor minik kuslarimiz
Insallahh gerek bile kalmaz kuzucum oluverir kendiliginden guzel haberler ver bize. Saglik ocaginda verdin dimi tahlillerini ne zaman cikacakmis sonuclarİnşallah kuzum :) bu ay olmazsa beni hiç bilmediğim bir süreç bekliyor, aşılama , yumurta takibi vs, az tedirginim o yüzden, hayırlısı bakalım
Amin inşaallah kuzum hadi sen güzel haberler ver bizehayırlısı gizom napalım bir daha ki aya inşallah
Iyi gelir tabi surekli dusunmek bebek isini zorlastiriyor sanirim bir yolunu bulmak lazimAynen canm . Biraz şu cocuk fikrinden uzaklaşmak lazım spora filan başlıycam biraz kafam dağılsın
Evet canm bakalım bide bunu deneyelimIyi gelir tabi surekli dusunmek bebek isini zorlastiriyor sanirim bir yolunu bulmak lazim
Ilk ay dusundum olmadi ikinci ay ovulasyon takip ettim olmadi bu ay artik taktik degistiriyorum bende hic bisey yapmiycam dusunmemeye caliscam nasil olucak bakalim deniycez en azindan dimiEvet canm bakalım bide bunu deneyelim
kaset ve erken cok fark etmıyor benceBat yarın. Kasık ağrım şak diye kesildi. Mide bulantım ve akıntım deli gibi devam ediyo. Çok umutlanmıştım bu ay. Kaset testle erken gebelik çok farkediyo mu gercekten
Guguum yoğunluktan giremedim yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama cevap veremiyorum sürekli giripte.iyyim regl çok pıhtılı geliyor anlamadım ve rengi çok koyu.bugünü de atlatsam yarın azalar inşallahNurseCelline kuzum nasilsin nerelerdesin yoksun bugun
Allah'tan ümit kesilmez canım , strese girme nasipte varsa olucak, dualarım seninleKızlar moralim çok bozuk bugün doktora gittim keseyi gördü küçük ve çok düzensiz dedi doktor haftaya gel duzelmezse kürtaj olursun dedi ama kendini olumsuza ayarla dedi bu durumda olup gebelige devam eden var mi