Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende kan verdim geldim kızlar bakalım heyecanlı bekliyorum, sabah kaset test yaptım bembeyazdı ama olsun umut fakirin ekmeği :KK70:
Insallah bebis vardir adet gunu kanda cikmayip sonra cikanlar bile oluyor kuzum olsun negatif olsa bile kimizilar gelmeden umudumuzu kesmiyoruz, hos gelse de kesmiyoruz tam gaz devam insallah:KK55:

Insallah bebis vardir adet gunu kanda cikmayip sonra cikanlar bile oluyor kuzum olsun negatif olsa bile kimizilar gelmeden umudumuzu kesmiyoruz, hos gelse de kesmiyoruz tam gaz devam insallah:KK55:
İnşallah kuzum :) bu ay olmazsa beni hiç bilmediğim bir süreç bekliyor, aşılama , yumurta takibi vs, az tedirginim o yüzden, hayırlısı bakalım

bazı doktorlar hiç heyecanlı değill :)) olsun kuzum bakalım düzenli artış görürsün inşallah , az sabır
Insallah bakalim.
Kan degerin kacti canim? Karindan ve vajinal olarak gormenin belirli degerleri vardi NurseCelline NurseCelline yazmisti bir ara 1500 olmasi gerekiyodu sanirim en az
Pazartesi 423,1 di. Tsh biraz yuksek cikmisti. Saglik ocaginda troid degerleri kesinlikle yanlis cikiyor. O yuzden randevu denk gelmisken hastanede baktirayim dedim. 5 bin mi ne dedi bu da. Olsun olmasin en azindan bi bakiverir. Ozelde hic degere bakmadan bakiyorlar :)
Şu an ne kadarlıksın canım
Bilmiyorum ki :) sat 13 hazirandi.

İnşallah kuzum :) bu ay olmazsa beni hiç bilmediğim bir süreç bekliyor, aşılama , yumurta takibi vs, az tedirginim o yüzden, hayırlısı bakalım
Insallahh gerek bile kalmaz kuzucum oluverir kendiliginden guzel haberler ver bize. Saglik ocaginda verdin dimi tahlillerini ne zaman cikacakmis sonuclar🌻

Kızlar moralim çok bozuk bugün doktora gittim keseyi gördü küçük ve çok düzensiz dedi doktor haftaya gel duzelmezse kürtaj olursun dedi ama kendini olumsuza ayarla dedi bu durumda olup gebelige devam eden var mi

Kızlar moralim çok bozuk bugün doktora gittim keseyi gördü küçük ve çok düzensiz dedi doktor haftaya gel duzelmezse kürtaj olursun dedi ama kendini olumsuza ayarla dedi bu durumda olup gebelige devam eden var mi
Allah'tan ümit kesilmez canım , strese girme nasipte varsa olucak, dualarım seninle :KK200:

X