Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olan olmayi bekleyen sevgili hanimlar, listemiz gunceldir. Yeni tarihlerinizi belirtirseniz listeye ekleyebilirim🌸
Oylece bakip kacanlar, mesajlara dönüs yapmayanlar, günü gecip de son gelismelerden haberdar etmeyen hanimlar arada buradayiz deyin yahu :KK73:
Kalbim Mayıs 2023 diyor 😂😂 ama takvimime göre 17 Ağustos canım 🥰🤰🏼💗

Kullanıcı adın olmadıbeydi ama bebeklerin sana oldu be olduuuy dedi ☺️☺️
Ahahah aynen öyle oldu valla ben de aynı dediğin gibi 3 aydır deniyordum son ay 2. Ovulasyon testi denediğim ay hamile kaldım ve bence benim gibi adeti yumurtlaması düzensiz olanlar için ovulasyon testi mütiş bi şey biz yumurtlama dönemini 2 gün arayla değerlendirdik ve bebişler arasında 2 gün var. Demekki iki gün değil tek gün olsa tek bebişimiz olacakmış. Ben benim gibi regl ve yumurtlaması değişken olanlara ovulasyon testi öneriyorum kesinlikle. Bana hamile kalamadığım 3 ay çok zor gelmişti herkes sanki hamile neden değilsin der gibi geliyordu yüzüme psikolojim bozulmuştu 4. Ay da artık olmaz demiştim ki o ay tutmuş bebişlerim🐣🐣♥️

20220720_214050.jpg

Ayy sunlara bakin kizlar masallahh 🙈🙈🙈 Kimler ister boyle el kaldirin bakalim 🤣

Ay Allah yukarıda ben hiç istemiyorum ikiz ☺️ Bu cumartesi gideceğim ve bu sürprizle karşılaşmaktan korkuyorum 😀

Yani gelirlerse tabi başımla beraber ama kariyerimi tek çocukla devam edebilirim ancak iki çocukla imkansız ☺️

Kendimi de hiç iki çocuk anası düşünemiyorum 😀😀
Bende istiyosun sanmıştım ☺️ Herşey Allahtan surprizde olabilir sonradan kesede oluyomuş bugün bir kaç kişide okudum 😅 Ben evdeyim bana bile zor gelirdi kaldı ki çalışırken 😅
Ben tek bile düşünemiyorum hatta diyorum kendime zor bakıyorum bana eşim baktı 1 yıl yine ona güveniyorum inşallah çok iyi bir baba olur 🥰❤️

Bende istiyosun sanmıştım ☺️ Herşey Allahtan surprizde olabilir sonradan kesede oluyomuş bugün bir kaç kişide okudum 😅 Ben evdeyim bana bile zor gelirdi kaldı ki çalışırken 😅
Ben tek bile düşünemiyorum hatta diyorum kendime zor bakıyorum bana eşim baktı 1 yıl yine ona güveniyorum inşallah çok iyi bir baba olur 🥰❤️
Ay son cümlen ne kadar da ben 😀

Umarım doğurunca o duyguya gireceğiz kuzum 😀

Ahahah aynen öyle oldu valla ben de aynı dediğin gibi 3 aydır deniyordum son ay 2. Ovulasyon testi denediğim ay hamile kaldım ve bence benim gibi adeti yumurtlaması düzensiz olanlar için ovulasyon testi mütiş bi şey biz yumurtlama dönemini 2 gün arayla değerlendirdik ve bebişler arasında 2 gün var. Demekki iki gün değil tek gün olsa tek bebişimiz olacakmış. Ben benim gibi regl ve yumurtlaması değişken olanlara ovulasyon testi öneriyorum kesinlikle. Bana hamile kalamadığım 3 ay çok zor gelmişti herkes sanki hamile neden değilsin der gibi geliyordu yüzüme psikolojim bozulmuştu 4. Ay da artık olmaz demiştim ki o ay tutmuş bebişlerim🐣🐣♥️
Cinsiyetleri ne olacak acaba

En merak ettiğim konu bu sanırım 😀

Ay son cümlen ne kadar da ben 😀

Umarım doğurunca o duyguya gireceğiz kuzum 😀
Zor kuzum zor analık, şimdiden anladım ben 😅 daha bugün başladı kasık ağrım bütün işleri eşime yaptırdım 😅 artık doğurunca ne halde oluruz hiç tahmin bile edemiyorum ben 😂😅

Zor kuzum zor analık, şimdiden anladım ben 😅 daha bugün başladı kasık ağrım bütün işleri eşime yaptırdım 😅 artık doğurunca ne halde oluruz hiç tahmin bile edemiyorum ben 😂😅
Ahh ahh

Tüm hafta sonu midemden dolayı sadece yattım . Eşim evi süpürdü sildi tozları aldı . Tertemiz yaptı .

Hatta şimdiden böyleyim peki çocuk olunca nasıl olacak diye ağladım 😀 sanırım hamilelik duyguları ele geçiriyor beni 😀😀

Amannn her şey onların sıpaları için yapsınlar ne yapalım 😀🥰

İlk cocugumdan once 1tane ikizlerimi kaybettim sonra tek ölü dogum yaptim sonra kizimi aldim kucagima kizimdan sonra bi kez de 3 aylık düşük yaptim bu kezde sorunsuz Rabbim nasip etsin insaAllah 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

X