Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5+4 sun kuzum

Biz o zamanlarda kesemizi görmüştük

Neyse sen doktorun ne dediyse yap belki sonuca göre kontrol eder Ancak dediğin gibi ben kesemizi görürürken falan hiç betamı bilmiyorum . Doktorum güncel değere hiç baktırmamıştı . Direk kontrol yapmıştı

Insallah canim iliski korunmasiz olunca vucudun verdigi tepkiler cok farkli oluyor sanirim hersey farklilasiyor. Iyi ol hep

Kızlar moralim çok bozuk bugün doktora gittim keseyi gördü küçük ve çok düzensiz dedi doktor haftaya gel duzelmezse kürtaj olursun dedi ama kendini olumsuza ayarla dedi bu durumda olup gebelige devam eden var mi
Umarim duzelir ve saglikla devam eder gebeligin uzulme

Kızlar moralim çok bozuk bugün doktora gittim keseyi gördü küçük ve çok düzensiz dedi doktor haftaya gel duzelmezse kürtaj olursun dedi ama kendini olumsuza ayarla dedi bu durumda olup gebelige devam eden var mi
Sonradan düzelir mi bilmiyorum böyle bişe yaşamadım ama tek önerebilceğim şey mutlaka başka bir doktora daha git mümkünse özelde cihazları iyi olan bi yer olabilir canım inşallah sağlıkla devam eder

Canım 8 temmuzda ilişki olduysa en son.14 gün sonra yani yarın çıkması lazım bekle bi kaç gün dha istersen

Ilk ay dusundum olmadi ikinci ay ovulasyon takip ettim olmadi bu ay artik taktik degistiriyorum bende hic bisey yapmiycam dusunmemeye caliscam nasil olucak bakalim deniycez en azindan dimi
Canım benim ilk ovulasyon takip ettiğim ay tutmadı ikinci ayki takipte tuttu bence erken pes etmeseydin keşke

Kızçelerrrr benim adet tarihim 29haziran -3 temmuz idi. Sonrasında gün aşırı değerlendirdik. Sizce şimdi test yapsam çıkar mı

Ozelde oyle yapiyorlar da devlet boyle :) neyse cumartesi gunune ozele de randevu almistim zaten. Oraya da giderim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…