Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım sorduğun için benimkiler iki tane çıktığından beri şokumu atamıyorum kalp atışını duyduk bebişler 2 gün arayla olmuşlarEki Görüntüle 3100277
Yaaaa çok iyi maşallah . Rabbimin taktiri işte bak. Sen istersin o iki tane verir. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah cnm

Ne bilim ben hiç umursamıyordum bide bu ay
Ne zaman zaten hamile değilim kesin dersin o ay hamile kalırsın

Ben 4. Ayımda hamile kaldım böyle yazınca kısacık gibi oluyor ama o her ay umutlanma bekleme regl olma olunca insanı kısa da olunca yoruyor .

Doktora gittim ve doktor 1 yıl olmaması normal . Folik asite başlayalım 3 ay sonra bi kontrole gelirsin duruma bakarız demişti .

Ben o kadar odaklanmıştım ki olmayacak diye aşılama falan okuyordum. Kaşık ağırlarım başlayınca eşime bu ayda olmadı diyip ağlamıştım hatta neyse ya zaten ben tedavi olacağım zaten demiştim ve o ay hamileydim ki burada paylaşmıştım her şeyi o zamanlar

Demem o ki gerçekten her şey zamanını bekliyor

Bu 4 ayda uygulama talip ettim , ovülasyon yaptım hiç birinde başarılı olmadım

Doktorum haftada en az 2 ilişki istiyorum dedi ve kendinizi strese sokmadan , yumurtalarım mı yumurtalamadım mı kontrolü yapmadan denemek bana daha stressiz gelmişti Belki de o ay ondan oldu bilmiyorum

Konusmustuk burada bu konulari canim evet
Soylediklerin aklimda kalmisti hatta bu ay 3.ayimiz olucak bizim de .
Haftada 2 iliski denemeyi dusunuyorum. Ovulasyon testi yapmak istemiyorum artik stres olmadigimi zannediyordum ama sanirim farkinda olmadan geriliyorum. Hayirlisi

Hayırlısı kuzum En az 2 ilişki . Aşkınızı kısıtlamayalım

Adet olan olmayi bekleyen sevgili hanimlar, listemiz gunceldir. Yeni tarihlerinizi belirtirseniz listeye ekleyebilirim
Oylece bakip kacanlar, mesajlara dönüs yapmayanlar, günü gecip de son gelismelerden haberdar etmeyen hanimlar arada buradayiz deyin yahu

Kuzum haber vermeyenleri 10 15 gün geçince sileriz ya ne öyle soru işareti listemizi bozuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…