Hayırlısı olsun canım inşallah ağustos ayı uğurlu gelir bize
Amin canımHayırlısı olsun canım inşallah ağustos ayı uğurlu gelir bize
Yaaa çok isteyince olmuyor herhalde benim de hiç aklımda yoktu sürpriz oldu nasibimizde varmış allahtan ilk gebelikHayırlı olsun canımmben çok sevindim ya benimde ikiz olmasını isterdim ama daha bugün ilk kez kontrole gittim tek kese vardı ikiz olabilir diye embryolarımın transferini bile düşündüm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerinii
Galiba ya isteyince olmuyor zatenYaaa çok isteyince olmuyor herhalde benim de hiç aklımda yoktu sürpriz oldu nasibimizde varmış allahtan ilk gebelik
Evet burdan arkdaşlarla da konuştuk o jeli ama olumsuzlukları varmış onunda siperm hızını etkilediği için sağlıksız siperm yumurtaya önce ulaşıp döllenince dış ya da boş gebeliğe yol açabilir diye.bide benm önceden boş gebeliğimde var tekrr aynı şeyleri yaşamak istemiyorumAmin canımRabbim isteyen herkesin kucağını bebeciklerle doldursun sende sıkma canını hiç bişi zamanından önce gelmez ama zamanını da geçirmez neyse vakti o zaman olur denemediysen GynoSeed diye bir jel varmış bir şans ver istersen bende bu ay ilk kez denicem belki vesile olur
Tamam.İstersen konu aç daha kalabalık bi kesime ulaşmış olur sorun canım bilem birileri mutlaka çıkar buraya göndersen az kişi görcez ve belki de bilen olmaycak
Evet ya bebek bereketiyle gelir derler inşallah da öyle olur maddi manevi zor bir süreç inşallah hepimizinki güzel geçerGaliba ya isteyince olmuyor zatenhalimize bin şükür teki buldumda ikinci kaldı diyorum hep Rabbim yardımcın olur kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş birlikte büyür giderler ne güzel
Bu fikiri sevdimmmm
Amiin inşallahhosbuldum2 aydır yapıyorum test hıc boyle cıkmamıstı cok heyecanlıyım. Umarım hersey gönlümüzce olur
Doktorumun bana söylediğini söyleyeyim belki ihtimali sen de olur :) 8 haftaya kadar bebek bölünebilir ve tek yumurta ikizi olabilirmişHayırlı olsun canımmben çok sevindim ya benimde ikiz olmasını isterdim ama daha bugün ilk kez kontrole gittim tek kese vardı ikiz olabilir diye embryolarımın transferini bile düşündüm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerinii
Sen daha öncede yazmıştın onu hatırlıyorum keşke öyle olsa ama ne biliyim hiçte umudum yokDoktorumun bana söylediğini söyleyeyim belki ihtimali sen de olur :) 8 haftaya kadar bebek bölünebilir ve tek yumurta ikizi olabilirmiş
Yani hala ihtimalin var
Ay gerçekten öyle biz şimdiden bile evde farklılığını hissettikEvet ya bebek bereketiyle gelir derler inşallah da öyle olur maddi manevi zor bir süreç inşallah hepimizinki güzel geçer
Ay Allah yukarıda ben hiç istemiyorum ikizSen daha öncede yazmıştın onu hatırlıyorum keşke öyle olsa ama ne biliyim hiçte umudum yoktüp bebek olsaydı vardı ama bugün doktoruma benim hiç belirtim yok boş gebelik olmasından çok korktum dedim ne güzel işte daha ne istiyosun dedi aslında şu 2 yılda çok şey yaşadım şuan hamile olmam bile mucize belkide ikiz bile çıkabilir
Bence çıkmaz ya bu zamana kadar ikizse görürlerdi diye düşünüyorumAy Allah yukarıda ben hiç istemiyorum ikizBu cumartesi gideceğim ve bu sürprizle karşılaşmaktan korkuyorum
Yani gelirlerse tabi başımla beraber ama kariyerimi tek çocukla devam edebilirim ancak iki çocukla imkansız
Kendimi de hiç iki çocuk anası düşünemiyorum
Ay en son bayramdan önce kalp atışını duymaya gittik . Sonra hiç gitmedik kiBence çıkmaz ya bu zamana kadar ikizse görürlerdi diye düşünüyorum
Kalp atışı tekse bu da tektir yaAy en son bayramdan önce kalp atışını duymaya gittik . Sonra hiç gitmedik ki
İşte o tek embriyo bölünebiliyor ve tek yumurta ikizleri oluyormuş kuzumKalp atışı tekse bu da tektir ya
Teoritik olarak pek anlam veremedimEvet burdan arkdaşlarla da konuştuk o jeli ama olumsuzlukları varmış onunda siperm hızını etkilediği için sağlıksız siperm yumurtaya önce ulaşıp döllenince dış ya da boş gebeliğe yol açabilir diye.bide benm önceden boş gebeliğimde var tekrr aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Sevindiler şok oldular ama mutlular ailelerde değişik bir tecrübe olacakİşte o tek embriyo bölünebiliyor ve tek yumurta ikizleri oluyormuş kuzum
Hayırlısı artık
Aileleriniz ne dedi ikiz haberine