Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun kuzum daha iyi surpriz olur sonuclar
Ay valla dünden beri adet olacam gibi ağrılar var. Bacaklarim ağrıyor. kasıklarıma dikenler batiyor. Geçen ayki belirtileri yaşıyorum şuan. Bu defa da bebiş Olmuş gibi belkıde evrene pozitif enerji yolluyorm

Bugün randevum vardı kalp atışı için. Gittik gördük çok şükür. Doktorum istersen dinlerim ama bebek küçük zarar görmesin dedi. Zaten gorunuyo dedi çok güzeldi Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insAllah birsey kafama takıldı doktora sormayı unutmuşum normalde benim 6+4 ama ultrasonda 6+1 çıktı normal mi 0.43 cm ( yani 4.3 mm ) mis miniğim

Bildiğim kadarıyla normal canım

Her şeyin güzel olmasına çok sevindim

Arkadaşlar negativ çıktı { l } önümüzde ki ay GynoSeed ile denicez biz eşimle ama o zamana kadar biraz gezip tozucaz mecbur benimle beraber beklediğiniz için çokk teşekkür ederim inşallah önümüzde ki ay hepimiz hamile olduğumuz haberini alıyo olucaz

Kızlar bi arkadaşım bebek istiyor. Eşinde varikosel vardı ameliyat oldu. 9 ay geçti ama hala bebiş yok. Burda da hangi konuya yazabilirim bilemedim. Sonuçları yüklesem bilen biri anlar mı acaba?

Hayırlısı olsun canım

Bir dahaki ay güzel haberlerini alalım inşallah

C cresentt90 grubumuz burası

Guguuu kuzum arkadaşımız sanırım hamile :) sonuç bekliyor konu açmış buraya davet ettim
C cresentt90 hoşgeldin canım konunu şimdi okudum testini gördüm hepimiz dönem dönem silik çizgiyle karşılaşıyoruz ve sonrasında regl oluyoruz.o yüzden kesin var demicem ama çizgiyi bende gördüm İnşallah sağlıkla devam eder.yarın kan sonucun çıkınca yzarsın bize de

Hayırlısı olsun canım inşallah ağustos ayı uğurlu gelir bize

Kızlar bi arkadaşım bebek istiyor. Eşinde varikosel vardı ameliyat oldu. 9 ay geçti ama hala bebiş yok. Burda da hangi konuya yazabilirim bilemedim. Sonuçları yüklesem bilen biri anlar mı acaba?
İstersen konu aç daha kalabalık bi kesime ulaşmış olur sorun canım bilem birileri mutlaka çıkar buraya göndersen az kişi görcez ve belki de bilen olmaycak

Kızlar toplanınnnn korktuğum başıma geldi kalp atışı dinlemeye gittik 2 kese gördük bebişler ikiz çıktııııı
Hayırlı olsun canımm ben çok sevindim ya benimde ikiz olmasını isterdim ama daha bugün ilk kez kontrole gittim tek kese vardı ikiz olabilir diye embryolarımın transferini bile düşündüm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…