- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
Evet hayırlısı olsun inşallah geçen sene bu zmanlar başlamıştık denemeye olmayınca birz kilo vereyim diye 4 ay ara vermiştik sonra bi an da haberimiz yokken mart ayında sevindirmişti rabbim bizi sonucunda üzülsekteüzme tatlı canını kuzucum gecikiyorsa güzelleşiyordur, umut hep var, doğru zamanı bekliyoruz bizim için işte.
Tmam kuzum ben yeni batı söylerim sen şimdi kırmızıyı koy banaBoyle zamanlarda biraz uzaklasmak iyi gelebiliyo canim kendini iyi hissettiginde yazarsin diye bekledim bende. Cok dusunmeden kafaya takmadan denemek insallah iyi gelir arada yaz bize ama
Hayır ertelemeyin ama çokta kafana takmamaya çalış sadece. Herşeyin vakti var bak.oyle düşün. Oda zamanını bekliyorCanım kızlar yoğunuz biraz yazamıyorum şimdi yemeğe çıkabildim de size yazıyorum.dünkü üzgünlüğüm geçti biraz daha iyiyim düne göre lekelenmeler pembe sıvı şekle dönüştü regl geliyor bana ordan biönümüzdeki ay bu kadar çok giremicem üstüne düşmicem hatta eşime söyledim acaba ertelesek mi çocuk fikrini diye.o ertelemek istemiyo bakalım zaman gösterecek artık Kelebekaysee @paranerde H Hasretimm123
Hersey guzel olcak kuzum hic merak etme konusmaya dertlesmeye ihtiyacin oldugunda biz burdayiz hep bebis fikrini bence de ertelemeyin en azindan dogal yollarla hamile kalabildigini biliyosun olmamasi icin sebep yok Allahin izniyle bebeklerimizin cinsiyetlerini tahmin etcez dahaEvet hayırlısı olsun inşallah geçen sene bu zmanlar başlamıştık denemeye olmayınca birz kilo vereyim diye 4 ay ara vermiştik sonra bi an da haberimiz yokken mart ayında sevindirmişti rabbim bizi sonucunda üzülsekteşimdi yine aynı aylar sanki hiç olmayacakmış gibi ne bilyim ya
Tmam kuzum ben yeni batı söylerim sen şimdi kırmızıyı koy bana
Hayır ertelemeyin ama çokta kafana takmamaya çalış sadece. Herşeyin vakti var bak.oyle düşün. Oda zamanını bekliyor
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bizler de bi gün hamiş kalırız bebişlerimizi konuşuruzHersey guzel olcak kuzum hic merak etme konusmaya dertlesmeye ihtiyacin oldugunda biz burdayiz hep bebis fikrini bence de ertelemeyin en azindan dogal yollarla hamile kalabildigini biliyosun olmamasi icin sebep yok Allahin izniyle bebeklerimizin cinsiyetlerini tahmin etcez daha
Görünürde bişi yok canım bu akşam evde erken gebelik testi yapıcam
Haberlerini bekliyoruz kuzumGörünürde bişi yok canım bu akşam evde erken gebelik testi yapıcamRabbim çift çizgiyi { ll } görmeyi nasip etsin haber vericem burdann
Ay hadi insallah cift cizgileri gorursun merakla bekliyoruz guzel haberlerini canim❣Görünürde bişi yok canım bu akşam evde erken gebelik testi yapıcamRabbim çift çizgiyi { ll } görmeyi nasip etsin haber vericem burdann
Bende erken gebelik testi aldım şimdi akşam mı yapsam yoksa yarın ilk idrarlamı
Ben sabahi bekleyemeden yapmistim kusum ama sabah mi yapsan 22 siydi senin dimiAdet sancısı var sanki ama bilemedim yapsammı yapmasammı
Yarın sbah ilk idrarla yap canımBende erken gebelik testi aldım şimdi akşam mı yapsam yoksa yarın ilk idrarlamı
Aynn 22 siBen sabahi bekleyemeden yapmistim kusum ama sabah mi yapsan 22 siydi senin dimi
Tamm o zaman sabah yapıyım . Varsa da cıkar inşallah ya 2 gün kalmış oluyor sonuçtaYarın sbah ilk idrarla yap canım
Kuzum inan benim çok karışık. Normalde 26 snda olurdum. İki ay önce dört gün erken oldum.yani 22 sinde oldum. sonra gecen ay düşük yaptım 29 unda başladı kanamam. Velhasıl kelam tam olarak bende bilmiyorumKelebekaysee bebisim sen batini soylemedin bana ekliyim listeye seni
Yaaptin mi hiç test kuzumTamm o zaman sabah yapıyım . Varsa da cıkar inşallah ya 2 gün kalmış oluyor sonuçta
Ben öğlen yapmıştım testi ve belli olmuştu canım ama adet günümde yapmıştım .Bende erken gebelik testi aldım şimdi akşam mı yapsam yoksa yarın ilk idrarlamı
Dayanabilrim her haldeBen öğlen yapmıştım testi ve belli olmuştu canım ama adet günümde yapmıştım .
Dayanabilirsen yarın yap