Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
üzme tatlı canını kuzucum gecikiyorsa güzelleşiyordur, umut hep var, doğru zamanı bekliyoruz bizim için işte.
Evet hayırlısı olsun inşallah geçen sene bu zmanlar başlamıştık denemeye olmayınca birz kilo vereyim diye 4 ay ara vermiştik sonra bi an da haberimiz yokken mart ayında sevindirmişti rabbim bizi sonucunda üzülsekte şimdi yine aynı aylar sanki hiç olmayacakmış gibi ne bilyim ya
Boyle zamanlarda biraz uzaklasmak iyi gelebiliyo canim kendini iyi hissettiginde yazarsin diye bekledim bende. Cok dusunmeden kafaya takmadan denemek insallah iyi gelir arada yaz bize ama
Tmam kuzum ben yeni batı söylerim sen şimdi kırmızıyı koy bana

Hayır ertelemeyin ama çokta kafana takmamaya çalış sadece. Herşeyin vakti var bak.oyle düşün. Oda zamanını bekliyor

Hersey guzel olcak kuzum hic merak etme konusmaya dertlesmeye ihtiyacin oldugunda biz burdayiz hep bebis fikrini bence de ertelemeyin en azindan dogal yollarla hamile kalabildigini biliyosun olmamasi icin sebep yok Allahin izniyle bebeklerimizin cinsiyetlerini tahmin etcez daha

Hayır ertelemeyin ama çokta kafana takmamaya çalış sadece. Herşeyin vakti var bak.oyle düşün. Oda zamanını bekliyor

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bizler de bi gün hamiş kalırız bebişlerimizi konuşuruz

Görünürde bişi yok canım bu akşam evde erken gebelik testi yapıcam Rabbim çift çizgiyi { ll } görmeyi nasip etsin haber vericem burdann
Ay hadi insallah cift cizgileri gorursun merakla bekliyoruz guzel haberlerini canim❣

Kelebekaysee bebisim sen batini soylemedin bana ekliyim listeye seni
Kuzum inan benim çok karışık. Normalde 26 snda olurdum. İki ay önce dört gün erken oldum.yani 22 sinde oldum. sonra gecen ay düşük yaptım 29 unda başladı kanamam. Velhasıl kelam tam olarak bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…