- 7 Şubat 2022
- 2.705
- 1.797
- 27
Yok yapmadım canmYaaptin mi hiç test kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yapmadım canmYaaptin mi hiç test kuzum
Ben kendimi zor ikna etmiştim adet gününü görene kadar test yapmamak içinDyana
Dayanabilrim her halde
Olsun kuzum daha iyi surpriz olur sonuclarKuzum inan benim çok karışık. Normalde 26 snda olurdum. İki ay önce dört gün erken oldum.yani 22 sinde oldum. sonra gecen ay düşük yaptım 29 unda başladı kanamam. Velhasıl kelam tam olarak bende bilmiyorum
Ay valla dünden beri adet olacam gibi ağrılar var. Bacaklarim ağrıyor. kasıklarıma dikenler batiyor. Geçen ayki belirtileri yaşıyorum şuan. Bu defa da bebiş Olmuş gibi belkıde evrene pozitif enerji yolluyormOlsun kuzum daha iyi surpriz olur sonuclar
Hadi bakalim insallah bebis haberleri verirsin bize en yakin zamanda❣Ay valla dünden beri adet olacam gibi ağrılar var. Bacaklarim ağrıyor. kasıklarıma dikenler batiyor. Geçen ayki belirtileri yaşıyorum şuan. Bu defa da bebiş Olmuş gibi belkıde evrene pozitif enerji yolluyorm
İnşallah çıkar bitanem çift çizgi görürüzTamm o zaman sabah yapıyım . Varsa da cıkar inşallah ya 2 gün kalmış oluyor sonuçta
Bildiğim kadarıyla normal canımBugün randevum vardı kalp atışı için. Gittik gördük çok şükür. Doktorum istersen dinlerim ama bebek küçük zarar görmesin dedi. Zaten gorunuyo dedi çok güzeldi Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insAllah birsey kafama takıldı doktora sormayı unutmuşum normalde benim 6+4 ama ultrasonda 6+1 çıktı normal mi 0.43 cm ( yani 4.3 mm ) mis miniğim
Ay aminnnn Guguuu kizzz WhatsApp grubu yapsana bikac kisiyle ordan sohbet yaparızHadi bakalim insallah bebis haberleri verirsin bize en yakin zamanda❣
Hayırlısı olsun canımArkadaşlar negativ çıktı { l } önümüzde ki ay GynoSeed ile denicez biz eşimle ama o zamana kadar biraz gezip tozucaz mecbur benimle beraber beklediğiniz için çokk teşekkür ederim inşallah önümüzde ki ay hepimiz hamile olduğumuz haberini alıyo olucaz
C cresentt90 hoşgeldin canım konunu şimdi okudum testini gördüm hepimiz dönem dönem silik çizgiyle karşılaşıyoruz ve sonrasında regl oluyoruz.o yüzden kesin var demicem ama çizgiyi bende gördüm İnşallah sağlıkla devam eder.yarın kan sonucun çıkınca yzarsın bize deC cresentt90 grubumuz burası
Guguuu kuzum arkadaşımız sanırım hamile :) sonuç bekliyor konu açmış buraya davet ettim
Hayırlısı olsun canım inşallah ağustos ayı uğurlu gelir bizeArkadaşlar negativ çıktı { l } önümüzde ki ay GynoSeed ile denicez biz eşimle ama o zamana kadar biraz gezip tozucaz mecbur benimle beraber beklediğiniz için çokk teşekkür ederim inşallah önümüzde ki ay hepimiz hamile olduğumuz haberini alıyo olucaz
İstersen konu aç daha kalabalık bi kesime ulaşmış olur sorun canım bilem birileri mutlaka çıkar buraya göndersen az kişi görcez ve belki de bilen olmaycakKızlar bi arkadaşım bebek istiyor. Eşinde varikosel vardı ameliyat oldu. 9 ay geçti ama hala bebiş yok. Burda da hangi konuya yazabilirim bilemedim. Sonuçları yüklesem bilen biri anlar mı acaba?
Hayırlısı olsun canım
Bir dahaki ay güzel haberlerini alalım inşallah
Amin canımm bekleyen herkesinHayırlısı olsun canım
Bir dahaki ay güzel haberlerini alalım inşallah
Hayırlı olsun canımm ben çok sevindim ya benimde ikiz olmasını isterdim ama daha bugün ilk kez kontrole gittim tek kese vardı ikiz olabilir diye embryolarımın transferini bile düşündüm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişleriniiKızlar toplanınnnn korktuğum başıma geldi kalp atışı dinlemeye gittik 2 kese gördük bebişler ikiz çıktııııı