Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teoritik olarak pek anlam veremedim 🤔 sperm hızını yavaşlatıyosa sağlıksız olanların ulaşımı zaten daha da zorlaşır .. yani bununla ilgili bulduğunuz ve okuduğunuz bir makale varsa mutlaka bilmek isterim 😊 onun dışında zaten hamile kalmayı kolaylaştıran bir jel 🌸 riske atmak istememeni kesinlikle anlıyorum 🤲🏻🌸 herşeyin en iyisini diliyorum hepiniz için 😊
Siperm hıznı artırıyo hızı artıncada sağlıksız olanlar önce ulaşabiliyo yumurtaya diye burda arkdşlarımızdqn duydum makale okumadım canım topiklerde yazanlar olmuş bilemiyorum ki bende☺️ Ama jel kullanıp hamile kalanıda okudum topiklerdn birinde🥰

Arkadaşlar negativ çıktı { l } 🤣 önümüzde ki ay GynoSeed ile denicez biz eşimle ama o zamana kadar biraz gezip tozucaz mecbur 🥰 benimle beraber beklediğiniz için çokk teşekkür ederim inşallah önümüzde ki ay hepimiz hamile olduğumuz haberini alıyo olucaz 🤰🏼🤰🏻🤰🏽💗💙
Hayirlisi olsun canim hakkinizda insallah cok guzel haberler aliriz agustosta :KK68::anne:

Kızlar bişe sorcam size ben şu ana kadr hiç fsh lh amh fln baktırmadım da cumartesi doktora gidip baktırsam diyorum reglde olmadım henüz ama lekelenmelerim arttı muhtemelen yarın ya da perşembe olurum.yani cumartesi regl 2. 3. gününe denk geliyo.sağlk sigortm var direkt her hangi bi doktora gidip istesem yaparlar mı sizce?
Kadın doğum uzmanına git 3 günü muayene ediyor hemde hormonlarına bakar canm . Bana doktorum gecen ay öyle dedi adet olursa 3 gün gel dedi

Ben hiç bir şey göremedim yok işte yine😭
20220720_070617.jpg

X