- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
Siperm hıznı artırıyo hızı artıncada sağlıksız olanlar önce ulaşabiliyo yumurtaya diye burda arkdşlarımızdqn duydum makale okumadım canım topiklerde yazanlar olmuş bilemiyorum ki bendeTeoritik olarak pek anlam veremedimsperm hızını yavaşlatıyosa sağlıksız olanların ulaşımı zaten daha da zorlaşır .. yani bununla ilgili bulduğunuz ve okuduğunuz bir makale varsa mutlaka bilmek isterim onun dışında zaten hamile kalmayı kolaylaştıran bir jel riske atmak istememeni kesinlikle anlıyorum herşeyin en iyisini diliyorum hepiniz için
Olabilir canim konusalim bunu
Iyi yaptin canimC cresentt90 grubumuz burası
Guguuu kuzum arkadaşımız sanırım hamile :) sonuç bekliyor konu açmış buraya davet ettim
Hayirlisi olsun canim hakkinizda insallah cok guzel haberler aliriz agustostaArkadaşlar negativ çıktı { l }önümüzde ki ay GynoSeed ile denicez biz eşimle ama o zamana kadar biraz gezip tozucaz mecbur benimle beraber beklediğiniz için çokk teşekkür ederim inşallah önümüzde ki ay hepimiz hamile olduğumuz haberini alıyo olucaz
Sen ayarla.Olabilir canim konusalim bunu
Kadın doğum uzmanına git 3 günü muayene ediyor hemde hormonlarına bakar canm . Bana doktorum gecen ay öyle dedi adet olursa 3 gün gel dediKızlar bişe sorcam size ben şu ana kadr hiç fsh lh amh fln baktırmadım da cumartesi doktora gidip baktırsam diyorum reglde olmadım henüz ama lekelenmelerim arttı muhtemelen yarın ya da perşembe olurum.yani cumartesi regl 2. 3. gününe denk geliyo.sağlk sigortm var direkt her hangi bi doktora gidip istesem yaparlar mı sizce?
Günaydın kızlar test yapmak için eşimin evden gitmesini bekliyoruminşallah hayırlı haberler olur canım
Kaç gün geçti canım adetinden
Geçmedi canm 2 gün var daha erken gebelik testi yaptımKaç gün geçti canım adetinden
Yine de umutsuzluğa kapılma. Bir kaç gün bekle. Tekrarla yine. İnşallah olurGeçmedi canm 2 gün var daha erken gebelik testi yaptım
İnşallah kuzumYine de umutsuzluğa kapılma. Bir kaç gün bekle. Tekrarla yine. İnşallah olur
Ne zamandır evlisin canm
Bende göremedim kuzucum
Bekliyim gelecekmi adetBende göremedim kuzucum
Kuzu günaydın bi gölge var sanki ya ben mi yanılıyorum?
Hosgeldin canim ekliyorum