Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
üzme tatlı canını kuzucum gecikiyorsa güzelleşiyordur, umut hep var, doğru zamanı bekliyoruz bizim için işte. :KK200:
Evet hayırlısı olsun inşallah geçen sene bu zmanlar başlamıştık denemeye olmayınca birz kilo vereyim diye 4 ay ara vermiştik sonra bi an da haberimiz yokken mart ayında sevindirmişti rabbim bizi sonucunda üzülsekte😌 şimdi yine aynı aylar sanki hiç olmayacakmış gibi ne bilyim ya 🤷‍♀️
Boyle zamanlarda biraz uzaklasmak iyi gelebiliyo canim kendini iyi hissettiginde yazarsin diye bekledim bende. Cok dusunmeden kafaya takmadan denemek insallah iyi gelir arada yaz bize ama
Tmam kuzum ben yeni batı söylerim sen şimdi kırmızıyı koy bana😌

Canım kızlar yoğunuz biraz yazamıyorum şimdi yemeğe çıkabildim de size yazıyorum.dünkü üzgünlüğüm geçti biraz daha iyiyim düne göre lekelenmeler pembe sıvı şekle dönüştü regl geliyor bana ordan bi 🔴 önümüzdeki ay bu kadar çok giremicem üstüne düşmicem hatta eşime söyledim acaba ertelesek mi çocuk fikrini diye.o ertelemek istemiyo bakalım zaman gösterecek artık Kelebekaysee Kelebekaysee @paranerde H Hasretimm123
Hayır ertelemeyin ama çokta kafana takmamaya çalış sadece. Herşeyin vakti var bak.oyle düşün. Oda zamanını bekliyor 🥰🧿

Evet hayırlısı olsun inşallah geçen sene bu zmanlar başlamıştık denemeye olmayınca birz kilo vereyim diye 4 ay ara vermiştik sonra bi an da haberimiz yokken mart ayında sevindirmişti rabbim bizi sonucunda üzülsekte😌 şimdi yine aynı aylar sanki hiç olmayacakmış gibi ne bilyim ya 🤷‍♀️

Tmam kuzum ben yeni batı söylerim sen şimdi kırmızıyı koy bana😌
Hersey guzel olcak kuzum hic merak etme konusmaya dertlesmeye ihtiyacin oldugunda biz burdayiz hep bebis fikrini bence de ertelemeyin en azindan dogal yollarla hamile kalabildigini biliyosun olmamasi icin sebep yok Allahin izniyle bebeklerimizin cinsiyetlerini tahmin etcez daha💜

Hayır ertelemeyin ama çokta kafana takmamaya çalış sadece. Herşeyin vakti var bak.oyle düşün. Oda zamanını bekliyor 🥰🧿

Hersey guzel olcak kuzum hic merak etme konusmaya dertlesmeye ihtiyacin oldugunda biz burdayiz hep bebis fikrini bence de ertelemeyin en azindan dogal yollarla hamile kalabildigini biliyosun olmamasi icin sebep yok Allahin izniyle bebeklerimizin cinsiyetlerini tahmin etcez daha💜
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bizler de bi gün hamiş kalırız bebişlerimizi konuşuruz❤️

Görünürde bişi yok canım bu akşam evde erken gebelik testi yapıcam 😊 Rabbim çift çizgiyi { ll } görmeyi nasip etsin 🤲🏻💞 haber vericem burdann 🐰
Ay hadi insallah cift cizgileri gorursun merakla bekliyoruz guzel haberlerini canim❣

X