Hayırlısı canım. Ben çalışırken takip ediyorum karıştırdım sanırım.Yok lekelenme yasamadim ben canim benim bat yarin. Sabah test yaptim birde ne goreyim aa koskocaman negatif. Agustosa su sekil giris yapmayi bekliyorum artik
Kiz goguslerim bile söndü adet olacagim zaman yavastan mide bulantisi bacak agrisi baslar bende hissediyorum ayol geliyor gelmekte olanguuuuguuum kırmızıyı görmeden nereye giriyon sen bi dur yahuuu, olmazsa canımız sağolsunn ama belki oluuur :)
4 gun boyunca yogun caliscam demisti ya ondan gelememistir belki azicik uzaklasmak iyi gelir umarimNurseCelline canm yoksun bu gün bi erkenden yazdın kayboldun sonra
Yaa doğru unuttum ben onu4 gun boyunca yogun caliscam demisti ya ondan gelememistir belki azicik uzaklasmak iyi gelir umarim
4 gun boyunca yogun caliscam demisti ya ondan gelememistir belki azicik uzaklasmak iyi gelir umarim
Nasılsın canımGünaydın kuş
Hosgeldin yavrum sabah ki testim negatif cikti misafirimi bekliyom kizlar bana kiziyo dur daha gelmedi kirmizilar diyollla boyleGuguuu sen ne durumdasın kuzum
Aynen idrara bakma sen adetin geçince kan ver. Bekleme bence kuzum.Hosgeldin yavrum sabah ki testim negatif cikti misafirimi bekliyom kizlar bana kiziyo dur daha gelmedi kirmizilar diyollla boyle
Ay valla dün adet sancısı gibi agri çektim. Bu günde kasıklarım ağrıyor . O yüzden eşim hiç bir iş yaptırmıyor dinlenmedeyim. Dokuz gün var adetimeNasılsın canım
Aynen dinlen bakalımAy valla dün adet sancısı gibi agri çektim. Bu günde kasıklarım ağrıyor . O yüzden eşim hiç bir iş yaptırmıyor dinlenmedeyim. Dokuz gün var adetime
üzme tatlı canını kuzucum gecikiyorsa güzelleşiyordur, umut hep var, doğru zamanı bekliyoruz bizim için işte.Canım kızlar yoğunuz biraz yazamıyorum şimdi yemeğe çıkabildim de size yazıyorum.dünkü üzgünlüğüm geçti biraz daha iyiyim düne göre lekelenmeler pembe sıvı şekle dönüştü regl geliyor bana ordan biönümüzdeki ay bu kadar çok giremicem üstüne düşmicem hatta eşime söyledim acaba ertelesek mi çocuk fikrini diye.o ertelemek istemiyo bakalım zaman gösterecek artık Kelebekaysee mesirmacunu H Hasretimm123
Boyle zamanlarda biraz uzaklasmak iyi gelebiliyo canim kendini iyi hissettiginde yazarsin diye bekledim bende. Cok dusunmeden kafaya takmadan denemek insallah iyi gelir arada yaz bize amaCanım kızlar yoğunuz biraz yazamıyorum şimdi yemeğe çıkabildim de size yazıyorum.dünkü üzgünlüğüm geçti biraz daha iyiyim düne göre lekelenmeler pembe sıvı şekle dönüştü regl geliyor bana ordan biönümüzdeki ay bu kadar çok giremicem üstüne düşmicem hatta eşime söyledim acaba ertelesek mi çocuk fikrini diye.o ertelemek istemiyo bakalım zaman gösterecek artık Kelebekaysee mesirmacunu H Hasretimm123
Biz her zaman burdayız canm sen üzülmeCanım kızlar yoğunuz biraz yazamıyorum şimdi yemeğe çıkabildim de size yazıyorum.dünkü üzgünlüğüm geçti biraz daha iyiyim düne göre lekelenmeler pembe sıvı şekle dönüştü regl geliyor bana ordan biönümüzdeki ay bu kadar çok giremicem üstüne düşmicem hatta eşime söyledim acaba ertelesek mi çocuk fikrini diye.o ertelemek istemiyo bakalım zaman gösterecek artık Kelebekaysee mesirmacunu H Hasretimm123