Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok lekelenme yasamadim ben canim benim bat yarin. Sabah test yaptim birde ne goreyim aa koskocaman negatif. Agustosa su sekil giris yapmayi bekliyorum artik
Hayırlısı canım. Ben çalışırken takip ediyorum karıştırdım sanırım. Önümüzdeki maçlara bakalım

guuuuguuum kırmızıyı görmeden nereye giriyon sen bi dur yahuuu, olmazsa canımız sağolsunn ama belki oluuur :)
Kiz goguslerim bile söndü adet olacagim zaman yavastan mide bulantisi bacak agrisi baslar bende hissediyorum ayol geliyor gelmekte olan Evde ne kadar ovu gebelik varsa bitirdim ki obur ay elim gitmesin unutmus gibi davrancam taktik degistiriyorum

Canım kızlar yoğunuz biraz yazamıyorum şimdi yemeğe çıkabildim de size yazıyorum.dünkü üzgünlüğüm geçti biraz daha iyiyim düne göre lekelenmeler pembe sıvı şekle dönüştü regl geliyor bana ordan bi önümüzdeki ay bu kadar çok giremicem üstüne düşmicem hatta eşime söyledim acaba ertelesek mi çocuk fikrini diye.o ertelemek istemiyo bakalım zaman gösterecek artık Kelebekaysee mesirmacunu H Hasretimm123

üzme tatlı canını kuzucum gecikiyorsa güzelleşiyordur, umut hep var, doğru zamanı bekliyoruz bizim için işte.

Boyle zamanlarda biraz uzaklasmak iyi gelebiliyo canim kendini iyi hissettiginde yazarsin diye bekledim bende. Cok dusunmeden kafaya takmadan denemek insallah iyi gelir arada yaz bize ama

Biz her zaman burdayız canm sen üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…