- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
ben geçtiğimiz aylarda haşimato için kan vermiştim kuzum o zaman ben söylemeden bakmış benim doktor, sanırım şimdi de yapar , bi rica ederim bakalımYaptır canm varsa cıkar bence . Bizim sağlık ocağımız yapmıyor birden fazla testi
Günüm geçti mi desen acababen geçtiğimiz aylarda haşimato için kan vermiştim kuzum o zaman ben söylemeden bakmış benim doktor, sanırım şimdi de yapar , bi rica ederim bakalım
Haşimato ney canm ilk kez duydumben geçtiğimiz aylarda haşimato için kan vermiştim kuzum o zaman ben söylemeden bakmış benim doktor, sanırım şimdi de yapar , bi rica ederim bakalım
tiroidlerim çalışıyo mu diye baktırdım kuzum :) aklıma geldi öyle içim rahat etsin demiştim, çalışıyormuş sorun yokmuş çok şükür, gebeliğe engelmiş çünkü oHaşimato ney canm ilk kez duydum
he en kötü öyle diyim ya amann bu yolda ufak bir yalan su götürür bence :))Günüm geçti mi desen acaba
Anladm kuzum bende baktırdım onatiroidlerim çalışıyo mu diye baktırdım kuzum :) aklıma geldi öyle içim rahat etsin demiştim, çalışıyormuş sorun yokmuş çok şükür, gebeliğe engelmiş çünkü o
İlk gebeliğimde öyle demiştimhe en kötü öyle diyim ya amann bu yolda ufak bir yalan su götürür bence :))
Ben saflık ocagının doktorunu şikayet ettim başka doktora geçtim cinsler devletin cok mu parası var sürekli tahlil için geliyonuz diyorhe en kötü öyle diyim ya amann bu yolda ufak bir yalan su götürür bence :))
Erken değil mi daha yaaa ? bende hiçbişi yok :))) 25 temmuz benimdeKızlar bat 26 temmuz. Göğüs hassasiyeti dışında bir belirttim yok. Sanırım bebiş de yok
Erken ama ne bilim içime öyle doğuyor sankiErken değil mi daha yaaa ? bende hiçbişi yok :))) 25 temmuz benimde
dur daha erken :)) benim göğüs ucum kaşınıyo bildiğin böyle tatlı tatlı kaşınıyoErken ama ne bilim içime öyle doğuyor sankieşim de bu ay olmadı bence diip duruyo etki altında kaldım
Ben hemen düşerimdur daha erken :)) benim göğüs ucum kaşınıyo bildiğin böyle tatlı tatlı kaşınıyoilk defa yaşıyorum bunu , baktım gebelik belirtisiymiş ama ben dili yanmış biri olarak yoğurdu üflerim yani hemen düşmem tongaya
Sende durumlar nasıl? Var mı bişi? Dün lekelenme var diyordun sanki.Gunaydin kizceler cicek gibi bir gunumuz olsun
Mesela ben de hep açım doymuyorum. Hürrem gibi. Ama kimseye demem.Mesala benimde bu gün midem ekşiyor hiç diyormuyum size
Yok lekelenme yasamadim ben canim benim bat yarin. Sabah test yaptim birde ne goreyim aa koskocaman negatif. Agustosa su sekil giris yapmayi bekliyorum artikSende durumlar nasıl? Var mı bişi? Dün lekelenme var diyordun sanki.
Mesala benimde bu gün midem ekşiyor hiç diyormuyum size
Mesela ben de hep açım doymuyorum. Hürrem gibi. Ama kimseye demem.
guuuuguuum kırmızıyı görmeden nereye giriyon sen bi dur yahuuu, olmazsa canımız sağolsunn ama belki oluuur :)Yok lekelenme yasamadim ben canim benim bat yarin. Sabah test yaptim birde ne goreyim aa koskocaman negatif. Agustosa su sekil giris yapmayi bekliyorum artik