Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim yumurtaliklarimda batmalar var ani sancilar girip cikiyor hareket ederken acaba gercekten testteki gibi var midir bisey ovu testim de cok silik degildi olmasi gerektiginden koyuydu

merhaba kızlar stres hamile kalmayı etkilermi. adet gününe yaklaştıkca cok merak ediyorum sonucu. ister istemez strese giriyorum

19.06.2022

Evet yaptım canım . İnanması 5 dk sürdü ve sonra ağladı ay videoya da aldım anı kalsın yavrumuza

Sonra birlikte gittik kan verdik :)
Yaa cok guzel masallah size
Ilk heyecanlar,tatli mutluluklar hepsi o kadar guzel ki.. Cok keyifli saglikli bir hamilelik donemi gecirmeni diliyorum❣

Hosgeldin
Listeye ekliyorum canim. Insallahh bebis haberlerini aliriz Herhangi bir belirtin var mi2 gündür

Hosgeldin
Listeye ekliyorum canim. Insallahh bebis haberlerini aliriz Herhangi bir belirtin var mi
İnsallah..2 gündür aşağıya doğru baski şeklinde sancı batma şeklinde bir ağrı gelip didiyor arada,birde goguslerim sis ve hassaslasti onun dışında fazla bir belirtim yok..Umarım bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…