4 yasinda teyzesi. Gecen gun bebegimiz olsa ne guzel olur dimi kardesin olsun ister misin dedim anne boyle daha guzel bebek de nerden cikti simdi dedi ne diyecegimi bilemedimyaa ne güzelll. Kaç yaşında oldu şimdi
19.06.2022Merhaba arkadaslar
Haziran ayi hepimize ugurlu gelir insallah. Benim bat 23 haziran. Sizlerin bat tarihleriniz nedir hep birlikte bekleyelim. Heyecanlarimizi hep birlikte paylasalimRabbim hepimize kopkoyu cift cizgiler gormeyi ve saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah
asyadan 18.06.2022 H Hakmell 18.06.2022 @NurseCelline 21.06.2022 Guguuu 23.06.2022 @Angelmm 23.06.2022 yazsonumucizesi 24.06.2022 Bidebayilistersenferiha 25.06.2022 @Hasretimm123 25.06.2022 @Kardelen060492 25.06.2022 @Zeyyneap 28.06.2022
Oyy masallahhh tebrik ederim canim benim rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallahhh cok ama cook sevindim
Hosgeldin19.06.2022 adet tarihim..Yarından sonra adet günüm..Umarım gelmez ve güzel haberler alırız bizde..6 .7 Haziran'da yumurtlama oldu 7 Haziran öğlenden sonra çatladı..
Çok teşekkür ederimOyy masallahhh tebrik ederim canim benim rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallahhh cok ama cook sevindimSonunda kelebegin sendee darisi basimiza insallah
Aminn insallahh❣ Neler hissediyorsun esine surpriz yaptin mi bahsettigin gibiÇok teşekkür ederimİnşallah en kısa zamanda sizlerin haberini de alırız
Evet yaptım canım . İnanması 5 dk sürdü ve sonra ağladıAminn insallahh❣ Neler hissediyorsun esine surpriz yaptin mi bahsettigin gibi
Ne yaptın merak ettimKanda kesin çıkarmı daha adetime 8 gün varya bi yanım bekle diyor ama asla bekleyemiyorum
Yaa cok guzel masallah sizeEvet yaptım canım . İnanması 5 dk sürdü ve sonra ağladıay videoya da aldım anı kalsın yavrumuza
Sonra birlikte gittik kan verdik :)
Yaa cok guzel masallah size
Ilk heyecanlar,tatli mutluluklar hepsi o kadar guzel ki.. Cok keyifli saglikli bir hamilelik donemi gecirmeni diliyorum❣
Aminnn kuzum insallahh hamilelerin duasi kabul olurmus bizlere dualarinda hep yer verÇok teşekkür ederim
Rabbim ikinci çocuğu da en kısa zamanda aana nasip etsin
Darısı bizlerin başına inşallah hayırlısıylaBenim beklenen adet tarihi iki hazirandi ve gecikti ben mutlu haberi aldim Rabbim olmayip isteyenlere de nasip etsin hayırlısıyla
Hosgeldin
Listeye ekliyorum canim. Insallahh bebis haberlerini alirizHerhangi bir belirtin var mi2 gündür
İnsallah..2 gündür aşağıya doğru baski şeklinde sancı batma şeklinde bir ağrı gelip didiyor arada,birde goguslerim sis ve hassaslasti onun dışında fazla bir belirtim yok..Umarım bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız .Hosgeldin
Listeye ekliyorum canim. Insallahh bebis haberlerini alirizHerhangi bir belirtin var mi
Tebrik ederim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayida nasip eder inşallah..umarım bizde güzel haberler veririz en yakın zamanda..Dua et bizim içinde
Bende 6 gün kala yaptım ama negatif sonuç almıştım bence birazdaha bekleyin benimde 19 Haziran sat pazartesi kan tahlili yapicam..Ne yaptın merak ettim