Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah insallahh benim belirtilerim azaldi muhtemelen psikolojikti. Sadece sol kasiktaki agri ve batma kaldi ama adet olacagimi biliyorum hayirlisi bakalim

Bidebayilistersenferiha kizz nerelerdesin kayboldun ya merak ettim seni eksikligin hissediliyo
kız yettimmmm yettimmm ya dün işten çıktım anneme gittik falan telefondan da giremiyorum pc başında rahat oluyor hiç bakamadım o yüzden ama aklım hep sizdeydi vallahi özellikle asyadan ne yaptı diyeee

ne zamandır istiyor musunn aslında belirtilerin de yok değil her ay var mı bu yaşadığın şeyler yoksa bu ay mı böyle oldııu
Bu ay oldu sadece bu belirtiler..Bu arada az önce gebelik testi yaptım dayanamayıp..Hemen hafif bir çizgi belirdi..Acaba varmı ya simdi daha çok heyecan yaptım..Pazartesi kesin kan tahlili yaptırıcam..Foto attım ama fotoda fazla net değil normalde daha çok belli oluyor..

19 haziran bat geç oldu ama beni de ekler misiniz :)

Canım ne kadar var adet olmana

kaç gün vardı BAT a

aaa hemen belirdi diyorsunnn

inşallaahh bu topik uğur topiği olsunnn

evde ovu testi falan var mııı
Yok malesef bitti..aslında olsa gerçekten iyi olurdu çünkü gebelik olduğunda ovulasyon testinin iki cizgiside yumurtlama olmuş gibi net kırmızı oluyor..ben diğer oğlumda ovulasyon testinde ogrenmiwtim hamile oldugumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…