Ah insallahhİnsallah..2 gündür aşağıya doğru baski şeklinde sancı batma şeklinde bir ağrı gelip didiyor arada,birde goguslerim sis ve hassaslasti onun dışında fazla bir belirtim yok..Umarım bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız .
Aslinda bat yarinmis gebelik varsa kaset testlerde cikar yapmayi dusunmuyo musunBende 6 gün kala yaptım ama negatif sonuç almıştım bence birazdaha bekleyin benimde 19 Haziran sat pazartesi kan tahlili yapicam..
Hosgeldin senin bat tarihin nedir eklememi ister misin listeyeDarısı bizlerin başına inşallah hayırlısıyla
ayyyyyyyyyyy çıldırıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
kız yettimmmm yettimmm
ne zamandır istiyor musunn aslında belirtilerin de yok değil her ay var mı bu yaşadığın şeyler yoksa bu ay mı böyle oldııuBende 6 gün kala yaptım ama negatif sonuç almıştım bence birazdaha bekleyin benimde 19 Haziran sat pazartesi kan tahlili yapicam..
Cooook sevindimmm tebrik ederimmm
Bu ay oldu sadece bu belirtiler..Bu arada az önce gebelik testi yaptım dayanamayıp..Hemen hafif bir çizgi belirdi..Acaba varmı ya simdi daha çok heyecan yaptım..Pazartesi kesin kan tahlili yaptırıcam..Foto attım ama fotoda fazla net değil normalde daha çok belli oluyor..ne zamandır istiyor musunn aslında belirtilerin de yok değil her ay var mı bu yaşadığın şeyler yoksa bu ay mı böyle oldııu
Benim bat 19 haziran inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırızBende 6 gün kala yaptım ama negatif sonuç almıştım bence birazdaha bekleyin benimde 19 Haziran sat pazartesi kan tahlili yapicam..
19 haziran bat geç oldu ama beni de ekler misiniz :)Merhaba arkadaslar
Haziran ayi hepimize ugurlu gelir insallah. Benim bat 23 haziran ve bu ay ilk denemem. Sizlerin bat tarihleri nedir hep birlikte bekleyelimHeyecanlarimizi hep birlikte paylasalim
Rabbim hepimize kopkoyu cift cizgiler gormeyi ve saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah
asyadan 18.06.2022 H Hakmell 18.06.2022 H Hayalim5454 19.06.2022 @NurseCelline 21.06.2022 Guguuu 23.06.2022 @Angelmm 23.06.2022 yazsonumucizesi 24.06.2022 Bidebayilistersenferiha 25.06.2022 @Hasretimm123 25.06.2022 @Kardelen060492 25.06.2022 @Zeyyneap 28.06.2022
Canım ne kadar var adet olmanaBu ay oldu sadece bu belirtiler..Bu arada az önce gebelik testi yaptım dayanamayıp..Hemen hafif bir çizgi belirdi..Acaba varmı ya simdi daha çok heyecan yaptım..Pazartesi kesin kan tahlili yaptırıcam..Foto attım ama fotoda fazla net değil normalde daha çok belli oluyor..
Yarın adet günüm ama ben adetimin 19 20 günü yumurtlama yaşadım..Canım ne kadar var adet olmana
Bu ayki belirtilerin nelerYarın adet günüm ama ben adetimin 19 20 günü yumurtlama yaşadım..
kaç gün vardı BAT aBu ay oldu sadece bu belirtiler..Bu arada az önce gebelik testi yaptım dayanamayıp..Hemen hafif bir çizgi belirdi..Acaba varmı ya simdi daha çok heyecan yaptım..Pazartesi kesin kan tahlili yaptırıcam..Foto attım ama fotoda fazla net değil normalde daha çok belli oluyor..
inşallaahh bu topik uğur topiği olsunnnBenim bat 19 haziran inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırız
evde ovu testi falan var mıııYarın adet günüm ama ben adetimin 19 20 günü yumurtlama yaşadım..
aaa hemen belirdi diyorsunnnBu ay oldu sadece bu belirtiler..Bu arada az önce gebelik testi yaptım dayanamayıp..Hemen hafif bir çizgi belirdi..Acaba varmı ya simdi daha çok heyecan yaptım..Pazartesi kesin kan tahlili yaptırıcam..Foto attım ama fotoda fazla net değil normalde daha çok belli oluyor..
Yarın adet günüm ama ben adetimin 19 20 günü yumurtlamaCanım ne kadar var adet olmana
Evet hemem belirdi..biz yeni karar vermiştim bebise..Mayıs 19 da hasta oldum sonra ovulasyon testi kullandım..yarın adet günüm az önce gebelik testi yaptım normal gebelik testi hatta, hemen hafif çizgi belirdi..fotoğrafta tam net görünmuyoraaa hemen belirdi diyorsunnn
Yok malesef bitti..aslında olsa gerçekten iyi olurdu çünkü gebelik olduğunda ovulasyon testinin iki cizgiside yumurtlama olmuş gibi net kırmızı oluyor..ben diğer oğlumda ovulasyon testinde ogrenmiwtim hamile oldugumuinşallaahh bu topik uğur topiği olsunnn
evde ovu testi falan var mııı