Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bugün 6+0 ama valla boş gebelik olur diye korkuyorum en son 8000bin küsurlerde bıraktım beta değeri vermeyi haftaya ptesi gidicem 6+4 olmuş olucak inşallah bebeği görür benim de ilk gebelik korkuyorum olumsuz bir şey olur diye.
Benimde bugün 5+6 bende salı günü gitcem tam 6+4 te insAllah ikimizde duyarız. Ben en son beta 1435 çıktı bı daha baktirmadim keseyide gorunce

günaydın güzeller :) H Hasretimm123 hadi bakalım hayırlı haberler olsun inşallah :) NurseCelline NurseCelline canım sende var mı kıpırtılar :) Guguuu Guguuu bebem napıyosuun
Gunaydin bitanem❣ son 5 gundeyim goguslerimle sanki emzirme doneminde gibi gergin ve aci dolu dakikalar yasiyoruz. Bu ay ki belirtiler cok farkli.
Bunlar da yalan olursa daha da vucuduma inanmicam :KK70:Kiz cok heyecanliyim seytan diyo git erken gebelik testi al:KK62:

Gunaydin bitanem❣ son 5 gundeyim goguslerimle sanki emzirme doneminde gibi gergin ve aci dolu dakikalar yasiyoruz. Bu ay ki belirtiler cok farkli.
Bunlar da yalan olursa daha da vucuduma inanmicam :KK70:Kiz cok heyecanliyim seytan diyo git erken gebelik testi al:KK62:
ayyy guguuum alsan mııı yaaa :) yada bekle ya boşver acabalar oluşcak şimdi çok , ayyy yada nolcak yaa alsan mı :KK49:

ayyy guguuum alsan mııı yaaa :) yada bekle ya boşver acabalar oluşcak şimdi çok , ayyy yada nolcak yaa alsan mı :KK49:
Hahaha kiz millete erken gebelik testleri şöyle guvenilir degil aa cok erken beklemelisin dedikten sonra benim şekle bak :KK45:
Ay valla alcam ama aksam alip yarin sabah yapcam 4 gun kala cikar mi ki yaa :bicak:

Hahaha kiz millete erken gebelik testleri şöyle guvenilir degil aa cok erken beklemelisin dedikten sonra benim şekle bak :KK45:
Ay valla alcam ama aksam alip yarin sabah yapcam 4 gun kala cikar mi ki yaa :bicak:
çıkan çok gugum ya yap gitsin anasını satim :) stres yapmıcaksan tabii

X