Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten şuan bezelye büyüklüğünde olması lazımmış minicik yani görünmemesi normal demiyorlar mı 8 haftaya kadar bence moralini bozma sadece bir kez leke gördün zaten canım

Kızlar merhaba dün yazmıştım adete 5 gün var ve beta değerim 1000 çıktı acaba geçen ay gördüğüm adet üstüne görmemiydi neden yüksek çıkmış olabilir

Yumurtlama dönemimi takip etmedim açıkçası bilmiyorum. Ama akintima göre erken yumurtladigimi düşünüyorum. Adetim bitti bı hafta sonra yumurtladim sanırım. Tam 14 gün sonra test yapmış oldum
Benim adetim bittikten 2 3 gün sonra akıntı oldu birde sol kasık ağrım vardı yumurtladığımı o zaman anlamıştım yumurtlamadan 2 gün sonra tekrar başladı akıntı

Allah’ın izni ile duyacaksın bebeğin kalbini .Güzel düşünüyoruz .

Ben eşime demiştim ki inşallah duyarız ama duymazsak da çok üzmeyeceğim kendimi en azından hamile kaldığımı gördük. Bu da insanın kafasını yoran bir şey çünkü

Kızlar merhaba dün yazmıştım adete 5 gün var ve beta değerim 1000 çıktı acaba geçen ay gördüğüm adet üstüne görmemiydi neden yüksek çıkmış olabilir
Canım benim hiç bilgim yok ama üzerine görme olsa da şu an betanın daha da yüksek olması gerekmez miydi ?

Deneyimli kızlar yardımcı olacaktır

Allah’ın izni ile duyacaksın bebeğin kalbini .Güzel düşünüyoruz .
Ben eşime demiştim ki inşallah duyarız ama duymazsak da çok üzmeyeceğim kendimi en azından hamile kaldığımı gördük. Bu da insanın kafasını yoran bir şey çünkü
Haklısın canım ben de öyle düşünüyorum. Teşekkür ederim güzel dileklerin için bakalım ptesi güzel haberlerle gelirim inşallah

Hayirli olsun gebeligin canim. Muhtemelen erken yumurtlama olmus. Kan degerinin 2 gunde bir 2ye katlandigini dusunursek 1 ayda 1000 olmazdi diye dusunuyorum.

Benim ilk hamileliğimde adet günü değerim 932 çıkmıştı. Bi gün önceki yaptığım gebelik testinde çizgim kontrol çizgisiyle aynı koyuluktaydı. Kıpkırmızı iki çizgi vardı karşımda. Doktorum erken döllenme olduğunu söylemişti. Seninki de muhtemelen oyle bişi olmuştur canım.

Allah korusun sen içini ferah tut ben baya etkilendim zaten

Öyle yapıcam kuzum aynı hastane farklı doktor randevu aldım haftaya cuma artık herşey belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…