- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
Canım özele gitceksen bişe dmene gerek yok beta hcg baktırcm dmen yeterli ama devlete gitceksen bazı hstanelerde sıkıntı çıkarıyolar o yüzden gebelikle ilgili bişe dme sadce midem kötü başım dönüyo de onlar sorarlar zatenKızlar kan testini nasıl yaptırıyorsunuz. Acile gidip ne demek gerekiyor. Adetim gecikti kandan baktırmak istiyorum
Sen kaset test yapmış mıydın canımKızlar kan testini nasıl yaptırıyorsunuz. Acile gidip ne demek gerekiyor. Adetim gecikti kandan baktırmak istiyorum
Bebek var yok bi şey dedi mi canımİlk yaptirdigimda 46,28 di en son 5 gün önce yaptırdım tekrar 2074 çıktı dün de doktora çıktım çok şükür keseyi gorebildik
Dün gittim kuuzm kesem 20 mm bende 6+0 haftalık oldum ama kesenin içinde emriyoyu göremedik bir hafta sonra gel dedi budurum bu haftada normal mi dedim evet dediSonbahardagel canım sen naptın nasıl gidiyor lekelenme devam mı doktora gidebildin
Lekelenme de o günden sonra hiç olmadıSonbahardagel canım sen naptın nasıl gidiyor lekelenme devam mı doktora gidebildin mi
Allah allah beta değerinde güzel artmıştı canım.benm kese 19mmdi boştu 8.haftda kürtaj olmuştum bence senin gözükür daha çok erken.üzme kendini kuzumDün gittim kuuzm kesem 20 mm bende 6+0 haftalık oldum ama kesenin içinde emriyoyu göremedik bir hafta sonra gel dedi budurum bu haftada normal mi dedim evet dedi
Belkide üzülmiyeyim diye öyle dedi başka doktora sordum normal şartlarda görünmesi lazım sen birkaç gün daha bekle kese boyu 25 mm olduğunda yoksa zaten boş gebelik dir dedi
Bende kendimi hazırladım zaten kürtaja üzüle üzüle
Baya yıprattı beni bu durum
Beta değerlerin nasıl artmıştı hatrlıyosan yazabilr misnDün gittim kuuzm kesem 20 mm bende 6+0 haftalık oldum ama kesenin içinde emriyoyu göremedik bir hafta sonra gel dedi budurum bu haftada normal mi dedim evet dedi
Belkide üzülmiyeyim diye öyle dedi başka doktora sordum normal şartlarda görünmesi lazım sen birkaç gün daha bekle kese boyu 25 mm olduğunda yoksa zaten boş gebelik dir dedi
Bende kendimi hazırladım zaten kürtaja üzüle üzüle
Baya yıprattı beni bu durum
263Beta değerlerin nasıl artmıştı hatrlıyosan yazabilr misn
Nasıl atlattın bu süreci kuuzumm sonrasında sağlıklı gebelik yaşadın mı ben en az dört ay ara vericem kendimi toparlamam lazımAllah allah beta değerinde güzel artmıştı canım.benm kese 19mmdi boştu 8.haftda kürtaj olmuştum bence senin gözükür daha çok erken.üzme kendini kuzum
Kuzum 1172 ile 3146 beta arasında kaç gün varNasıl atlattın bu süreci kuuzumm sonrasında sağlıklı gebelik yaşadın mı ben en az dört ay ara vericem kendimi toparlamam lazım
Hepsi ikişer günKuzum 1172 ile 3146 beta arasında kaç gün var
Kuzucum sna üzülme diyorum ama bende çok üzüldüm çok ağladım ilk gebeliğimdi öyle sevnmiştik ki evimize enerji gelmişti ama işte maalesef embriyo hiç gözükmedi.kürtajdan sonra doktorumda çok söyledi eşimde çok destek oldu gebe kalabildiğime sevndim en azından bir kere bile olsa gebe kalmıştım.martta hamile kalmıştım nisanda kürtaj oldum.doktorum önce1 adet dönemi dinlen demişti.kürtjdan snra muayeneye gttiğimde maşallah rahim çabuk toparlanmış istersen korunma dedi.ama ben aynı şey olcak diye korktum mayısta korundum.haziranda bi cesaret geldi korunmadık gebelik oluşmadı bu ay kürtjdan sonra ikinci denememiz bakalım hayrlısıNasıl atlattın bu süreci kuuzumm sonrasında sağlıklı gebelik yaşadın mı ben en az dört ay ara vericem kendimi toparlamam lazım
Benimki 1476 çıktı 3 gün sonra 1932 çıktı 2 gün sonra 1940 çıktı bence sennki boş gebelik diil ya boş gebelikti bi yerden sonra yavaşlıyo beta artışı hiç sanmıyorum yaniHepsi ikişer gün
Benimki düzenli artıştı bende çok şaşırdım dün 6+0 da gittim kesem 15 mm olmuş şimdi tekrar baktım doktora sordum yolk kesesini görmediniz mi dedim çok kaba bir tabirle görmedim takip etmeye devam edicez dedi bende ilk işim bu doktoru değiştirmek ayın 22 si çağırdı yani 7+2 de bakalım başka doktor ne derBenimki 1476 çıktı 3 gün sonra 1932 çıktı 2 gün sonra 1940 çıktı bence sennki boş gebelik diil ya boş gebelikti bi yerden sonra yavaşlıyo beta artışı hiç sanmıyorum yani
Allahım sanada hayırlı gebelik hayırlı evlat nasip etsin kuzumKuzucum sna üzülme diyorum ama bende çok üzüldüm çok ağladım ilk gebeliğimdi öyle sevnmiştik ki evimize enerji gelmişti ama işte maalesef embriyo hiç gözükmedi.kürtajdan sonra doktorumda çok söyledi eşimde çok destek oldu gebe kalabildiğime sevndim en azından bir kere bile olsa gebe kalmıştım.martta hamile kalmıştım nisanda kürtaj oldum.doktorum önce1 adet dönemi dinlen demişti.kürtjdan snra muayeneye gttiğimde maşallah rahim çabuk toparlanmış istersen korunma dedi.ama ben aynı şey olcak diye korktum mayısta korundum.haziranda bi cesaret geldi korunmadık gebelik oluşmadı bu ay kürtjdan sonra ikinci denememiz bakalım hayrlısı
Amin kuzum hepimizee.bence doktorunu değiştir ben o dönemde 3 4 farklı doktora gitmiştim sende git cihaz bile farkediyo yani vajinal baktı mıAllahım sanada hayırlı gebelik hayırlı evlat nasip etsin kuzum
Evet en son vajinal baktı ama 25 yıllık hastane malum cihaz da eskidir oda geldi aklımaAmin kuzum hepimizee.bence doktorunu değiştir ben o dönemde 3 4 farklı doktora gitmiştim sende git cihaz bile farkediyo yani vajinal baktı mı
Benim de bugün 6+0 ama valla boş gebelik olur diye korkuyorum en son 8000bin küsurlerde bıraktım beta değeri vermeyi haftaya ptesi gidicem 6+4 olmuş olucak inşallah bebeği görür benim de ilk gebelik korkuyorum olumsuz bir şey olur diye.Evet en son vajinal baktı ama 25 yıllık hastane malum cihaz da eskidir oda geldi aklıma
Sana katiliyorum canim. Bence de doktorunu degistirAmin kuzum hepimizee.bence doktorunu değiştir ben o dönemde 3 4 farklı doktora gitmiştim sende git cihaz bile farkediyo yani vajinal baktı mı