Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi şu kalem atmalar varya; kalem bardağa denk gelirse hamileyim diyor sonra kalemi kendi koyuyor bardağa😂😂😂😂 ya da bugün izledim hatta; bilemediğin soruya kafandan aşağıya su dolu balon patlatırım diyo soru da kaç çocuğun var adam 1 tane diyor kadın da balonu patlatıyor ve gebelik testini veriyor😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 sulu ama güzel
Kalemliyi değil ama diğerini gördüm :) adam 1 diyor balon patlıyor dime :)

Kalemli oyunda güzelmiş ama :)

Eşim klarnet çalar .

Diyorum ki klarnetin kutusunun içine baba 9 ay sonra bana ninni çalar mısın yazsam .

Akşam yemekten sonra uzun zamandır çalmıyorsun bir şeyler çalsana desem (bunu hep dediğim için bir şey anlamaz ) kutuyu açınca görse notu nasıl sizce :)
Ayy bayildim bu da cok romantik ve beklemedigi anda olucak cok guzel😍

O zaman böyle yapıyorum :) kana birlikte gideceğiz

Valla yarın akşama kadar bekleyemeyeceğim

Ailelere zaten keseden kalp atıştan sonra söyleyeceğim Allah izin verirse :)
E nabizdan ogreniliyor nasilsa dimi. Zaten beta artisini takip etmek gerekiyo ya yarin ikiye bile katlanir😍 insallahh o gunler de gelir aileler de ogrenir paylasmis olursunuz mutlulugunuzu🌸

E nabizdan ogreniliyor nasilsa dimi. Zaten beta artisini takip etmek gerekiyo ya yarin ikiye bile katlanir😍 insallahh o gunler de gelir aileler de ogrenir paylasmis olursunuz mutlulugunuzu🌸
evet e nabızda çıkıyor ay biz de görsek o günleri vallahi heyecandan bayılır kalırım beni yerlerden toplarlar:rolleyes:

şey böyle elimi karnıma koyar yürürdüm falan :confused: öğrendiğim an midem bulanırdı kesin :rolleyes:
şizofren gibi bazen elimi karnıma koymuyor da değilim hamilemiyim diye düşünüp azıcık göbeğim de var:21:

hele onları hiç düşünemiyorum. Aşırı tezcanlı biriyim hemen her sey olsun isterim böyle bir şeye sabrım asla yoktur:confused:
Bir koc olarak sabirsizligini coook iyi anliyorum ama boyle surprizli seylerde ketum olabiliyorum ben ya annemden 3 gun saklamistim 😅

X