Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genelde böyle başlıyor bakalım nolcak adet olucak mıyım hayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı olsun canım ben martta bi gebelik geçirdim normalde adetlerim kahverengi lekeyle başlar.mart ayında öyle oldu dedim herlde regl oluyorum.3 gün geldi öyle leke sonra bi an da bembeyaz akıntıya dönüştü şüphelenip test yaptım pozitf çıkmıştı.Belki sende de öyle olur umudunu kesme kırmızıları görmeden

Bende ocakta boş gebelik geçirdim kürtaj olmak zorunda kaldım. İnşallah canım amin sağlıkla gelsin de. Belim ağrıyor bir kaç gündür akıntımda var bakalım. Göğuslerim baya acıyor.

Bende ocakta boş gebelik geçirdim kürtaj olmak zorunda kaldım. İnşallah canım amin sağlıkla gelsin de. Belim ağrıyor bir kaç gündür akıntımda var bakalım. Göğuslerim baya acıyor.
Benmki de boş gebelikti canım bende Nisanda kürtaj oldum 8haftalık.hakkımızda hayırlısı hepimiz hamiş olalım inşallah

Canm mide ağrın belki vitamin alıyorsan o haplardan dolayı olabilir doktoruna danışıp mide koruyucu alsn düzelir belki.
Ya canım inanır mısın eşime de aynısını dedim . İlaçımı içtikten sonra kötü oluyorum . Folik asit + vitaminler olduğu bir ilaç kullanıyorum . Olabilir gerçekten

Arkadaşlar tecrübeli annelere sorum olacaktı benim şüpheli ilişki tarihim 31 Mayıs beklenen regl tarihim 20 haziran ayın 18i gibi kanamam oldu normalde reglim çok yoğundur ama az azdı bu sefer sadece sabahları ayağa kalktığım zaman 1 ped doluyordu şüphelendiğim için ayın 24ünde kan testi verdim sonuç 1.2de düşük çıktı ama güvenemedim kendim 2 günde bir kaset test yapmaya başladım son kaset testlerimde hayali 2.çizgi var gibi ışıkta bakınca belli oluyor hamile olma ihtimalim var mı o çizgiler zaten testlerde var mı idrarla ıslanmadan önce

Eklentiler

• E2930AEB-B2A2-4DEC-A991-7E45BA13715C.jpeg
    198,4 KB · Görüntüleme: 37
Ya canım inanır mısın eşime de aynısını dedim . İlaçımı içtikten sonra kötü oluyorum . Folik asit + vitaminler olduğu bir ilaç kullanıyorum . Olabilir gerçekten
Ne sürü ilaç var tabi mide alışık değil agrı yapar canm doktorumla görüş gaviskon, renne filan var sakıncası yoksa onlardan kullanırsın . Midemden rahatsızım ben her ilaçtan önce kullanıyorum koruyucu

İçeriğini paylaşayım canım

Eklentiler

• 641B37E5-BDEE-416B-9F24-AC02B5B77F36.jpeg
    318,6 KB · Görüntüleme: 38
Ay tebrik ederim canim ne guzel bir haber hayirli olsun gebeligin allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun, inşallah hiç umudum yokken oldu hâlâ şoktayım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…