Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beta kaç çıkmıştı peki ? Bende zar zor kan verdim kaldı ki nasıl randevu alcam bilmiyorum Ay bende hiç biri yok korkuyorum azcık bi ağrım olsa mutlu olcak gibiyim o derece

Beta kaç çıkmıştı peki ? Bende zar zor kan verdim kaldı ki nasıl randevu alcam bilmiyorum Ay bende hiç biri yok korkuyorum azcık bi ağrım olsa mutlu olcak gibiyim o derece
İlk zamanlar böyle oluyor takma kafana tadını çıkar :) şu an ne kadarlık oluyor senin bebiş

İlk zamanlar böyle oluyor takma kafana tadını çıkar :) şu an ne kadarlık oluyor senin bebiş
O zaman keşke hep böyle olsa uygulamadan bakınca 4+4 ama benim döngüm 24 günde o zamanda tam 5 haftalık oluyor betada 354 çıktı

Benim de 25 gün

4+5 de ben keseyi görmüştüm . Bir daha ne zaman doktora gideceksin
Döngü kısa olunca bekleme süreside kısa oluyor ay öyle mi ben daha gözükmez sandım eşimin dayısı kan sonuçlarını almıştı doktorda kesesine bakılması lazım demiş. Pazar günü evime gitcem biraz daha bekleyim diyodum sence erken mi gitmeliyim ? Yoksa geç gidip belkide kalp atışınıda duyar mıyım tabi Allah nasip ederse

Canım kese haftaya göre diilde betaya göre diye biliyorum beta 1500 olunca vajinal 3000 olunca karından gözüküyo diye biliyorum ben

Canım seni üzmek istemem ama o hayali olarak gördüğün çizgi idrarın kuruma çizgisi. Çok belli belirsiz zaten. Seni çok iyi anlıyorum. Israrla orada çizgi görmek istiyoruz ama olmayınca olmuyo. Üzerinden çok zaman geçmiş gebelik olsaydı şimdiye dek pozitif bariz Bi şekilde ortaya çıkardı.

Canım kese haftaya göre diilde betaya göre diye biliyorum beta 1500 olunca vajinal 3000 olunca karından gözüküyo diye biliyorum ben
Aaa öyle mi hiç bilmiyodum onu sdce kalp atışı 7000 ler de gözüküyor diye biliyodum cuma veya cumartesi kan verebilirsem ona göre gidiyim o zaman vajinal baktırma taraftarı değilim hemende gitmek istemiyorum 2 hafta sonra gitsem diye düşündüm ama geç mi olur acaba

Ben gebelik asla istemiyorum o yüzden mutlu oldum mesajınıza ince düşünceniz için teşekkür ederim eğer gebelik olsaydı ilişkiden 24 gün sonra kesin olarak çıkardı değil mi

Geç gideceksen de beta baktırmanda fayda var canım 2 günde bir baktıramayacaksan 4gün ara ile baktırabilirsin.Buraya yazarsan yardımcı oluruz sana betanın artışıyla ilgili

Ben gebelik asla istemiyorum o yüzden mutlu oldum mesajınıza ince düşünceniz için teşekkür ederim eğer gebelik olsaydı ilişkiden 24 gün sonra kesin olarak çıkardı değil mi
Aaa o zaman içiniz rahat olsun bence. Adet de görmüşsünüz zaten az da olsa. Son adet tarihinizin üzerinden neredeyse 1 ay geçmiş. şimdiye pozitif i çoktan görürdünüz diye düşünüyorum. Biz hepimiz bir çift kırmızı çizgi görmek istediğimiz için sizi de oyle zannettim affola

Çok içten diliyorum umarım hepiniz o çift çizgiyi en kısa zamanda görürsünüz

Karar tabi senin ama ben her şey yolunda nı diye gitmiş keseyi görmüş sonra kalp atışı işin gitmiştim :) ben bekleyecek kadar sabırlı değilim :)

Kizlar bu normal mi sizce? Bir gun pik gorup catlamasi bugun yaptigim test en alttaki, çizgi kaybolmuş resmen

Canım siz keseyi görmüş muydunuz ?

Bende aşırı merak ediyorum akıntım durdu belirtide yok zaten daha erken belirti için peki ne zaman test yapsam doğru çıkar acaba Allah kısmet ederse olursa ilk olucak o yüzden anlamıyorum hiç
Ben 5 gün kala normal gebelik testi yaptım çıkmadı. Bı saat sonra erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı

Genelde yumurtlama dan 10 gün sonta kesin sonuç . Bazı arkadasların adete 2 gün kala 27 filan ckımıştı beta hcg
Benim adete 5 gün kala 65 çıktı. Keseyide gördük. Şu an 5+6 olduk karın agrisi göğüs hassasiyeti dışında bı belirtim yok normal mi ? Hiç bulantım yok sadece çok uykum geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…