Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu normal mi sizce? Bir gun pik gorup catlamasi bugun yaptigim test en alttaki, çizgi kaybolmuş resmen
Eki Görüntüle 3097166
Canım gayet normal. 5 ay kadar ovulasyon testi kullandım. 3 gün koyu gördüğüm de oldu 1 gün pik olup hemen çatladığı da oldu. Önemli olan pik i ve arkasına çatlmayı görmek.

Gunaydin herkese. Tecrubeli bayanlar yardiminiza ihtiyacim var. sali gunu normal kaset testte silik ikinci cizgiyi gordum. Bu sabah da dahil olmak uzere iki gundur deli gibi test yapiyorum fakat koyulasmiyor o cizgi. Ikinci cizgi kac gun sonra koyulasir normali nedir? Cok endiseliyim. Subat ayinda o silik cizgiyi gormustum cok sevinmistik fakat kimyasal gebelikmis cok uzulmustuk. Simdi sevinemiyorum bile yine ayni seyi yasiyorsam diye. Doktora bile gitmeye korkuyorum.

Canım birincisi testlerde o koyulaşmayı hemen farkedemeyebilrsin.bat ne zmandı

Peki yumurtlama takip etmişmiydin
Daha onceki aylarda ettim ama bu ay etmedim. O kadar test takip sonra tek cizgi ve kirmizilar gorunce moralim cok bozuldu hatta bu ay hic planlamamistim. Bir kac ay ara vermek istiyordum ki silik ikinci cizgi cikti. Hic sevinemiyorum bile.

Daha onceki aylarda ettim ama bu ay etmedim. O kadar test takip sonra tek cizgi ve kirmizilar gorunce moralim cok bozuldu hatta bu ay hic planlamamistim. Bir kac ay ara vermek istiyordum ki silik ikinci cizgi cikti. Hic sevinemiyorum bile.
Bence bekleyebilirsen 4 gün daha bekle sbah test yap koyulaşma varsa kan verrsn canım yok bekleyemem diyosan kan ver 2 gün arayla kan verip takip edersin karar senin 4gün dememin sebebi de hem koyulaşmayı dha net anlarsın hemde bat gününe yaklaşmış olur en geç 19unda olman lazımsa

Yumurtlama Döneminden sonra mı tuttu acaba bunu çok merak ediyorum canım
Yumurtlama dönemimi takip etmedim açıkçası bilmiyorum. Ama akintima göre erken yumurtladigimi düşünüyorum. Adetim bitti bı hafta sonra yumurtladim sanırım. Tam 14 gün sonra test yapmış oldum

Acilde test yapmazlar diyor esim sinirlenirim ben de diyor. Pazartesi aile hekiminde kan ver dedi. Ama icim icimi yiyor iste. Sabirsizliktan hep bunlar :) her sey olacagina variyor neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…