Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiydim aslında bugün midem kötü. Yine de halimize şükür diyelim :)Hiç sorma canım neler yaşadım sonunda verebildim çok teşekkür ederim senin hamileliğin nasıl geçiyor ?
İlk zamanlar böyle oluyor takma kafana tadını çıkar :) şu an ne kadarlık oluyor senin bebişBeta kaç çıkmıştı peki ? Bende zar zor kan verdim kaldı ki nasıl randevu alcam bilmiyorum Ay bende hiç biri yok korkuyorum azcık bi ağrım olsa mutlu olcak gibiyim o derece
O zaman keşke hep böyle olsa uygulamadan bakınca 4+4 ama benim döngüm 24 günde o zamanda tam 5 haftalık oluyor betada 354 çıktıİlk zamanlar böyle oluyor takma kafana tadını çıkar :) şu an ne kadarlık oluyor senin bebiş
Amiin inşallahYaa geçmiş olsun canım. İnşallah Allah isteyen herkese versin.
Benim de 25 günO zaman keşke hep böyle olsa uygulamadan bakınca 4+4 ama benim döngüm 24 günde o zamanda tam 5 haftalık oluyor betada 354 çıktı
Döngü kısa olunca bekleme süreside kısa oluyor ay öyle mi ben daha gözükmez sandım eşimin dayısı kan sonuçlarını almıştı doktorda kesesine bakılması lazım demiş. Pazar günü evime gitcem biraz daha bekleyim diyodum sence erken mi gitmeliyim ? Yoksa geç gidip belkide kalp atışınıda duyar mıyım tabi Allah nasip ederseBenim de 25 gün
4+5 de ben keseyi görmüştüm . Bir daha ne zaman doktora gideceksin
Canım kese haftaya göre diilde betaya göre diye biliyorum beta 1500 olunca vajinal 3000 olunca karından gözüküyo diye biliyorum benDöngü kısa olunca bekleme süreside kısa oluyor ay öyle mi ben daha gözükmez sandım eşimin dayısı kan sonuçlarını almıştı doktorda kesesine bakılması lazım demiş. Pazar günü evime gitcem biraz daha bekleyim diyodum sence erken mi gitmeliyim ? Yoksa geç gidip belkide kalp atışınıda duyar mıyım tabi Allah nasip ederse
Canım seni üzmek istemem ama o hayali olarak gördüğün çizgi idrarın kuruma çizgisi. Çok belli belirsiz zaten. Seni çok iyi anlıyorum. Israrla orada çizgi görmek istiyoruz ama olmayınca olmuyo. Üzerinden çok zaman geçmiş gebelik olsaydı şimdiye dek pozitif bariz Bi şekilde ortaya çıkardı.Arkadaşlar tecrübeli annelere sorum olacaktı benim şüpheli ilişki tarihim 31 Mayıs beklenen regl tarihim 20 haziran ayın 18i gibi kanamam oldu normalde reglim çok yoğundur ama az azdı bu sefer sadece sabahları ayağa kalktığım zaman 1 ped doluyordu şüphelendiğim için ayın 24ünde kan testi verdim sonuç 1.2de düşük çıktı ama güvenemedim kendim 2 günde bir kaset test yapmaya başladım son kaset testlerimde hayali 2.çizgi var gibi ışıkta bakınca belli oluyor hamile olma ihtimalim var mı o çizgiler zaten testlerde var mı idrarla ıslanmadan önce
Aaa öyle mi hiç bilmiyodum onu sdce kalp atışı 7000 ler de gözüküyor diye biliyodum cuma veya cumartesi kan verebilirsem ona göre gidiyim o zaman vajinal baktırma taraftarı değilim hemende gitmek istemiyorum 2 hafta sonra gitsem diye düşündüm ama geç mi olur acabaCanım kese haftaya göre diilde betaya göre diye biliyorum beta 1500 olunca vajinal 3000 olunca karından gözüküyo diye biliyorum ben
Ben gebelik asla istemiyorum o yüzden mutlu oldum mesajınıza ince düşünceniz için teşekkür ederim eğer gebelik olsaydı ilişkiden 24 gün sonra kesin olarak çıkardı değil miCanım seni üzmek istemem ama o hayali olarak gördüğün çizgi idrarın kuruma çizgisi. Çok belli belirsiz zaten. Seni çok iyi anlıyorum. Israrla orada çizgi görmek istiyoruz ama olmayınca olmuyo. Üzerinden çok zaman geçmiş gebelik olsaydı şimdiye dek pozitif bariz Bi şekilde ortaya çıkardı.
Geç gideceksen de beta baktırmanda fayda var canım 2 günde bir baktıramayacaksan 4gün ara ile baktırabilirsin.Buraya yazarsan yardımcı oluruz sana betanın artışıyla ilgiliAaa öyle mi hiç bilmiyodum onu sdce kalp atışı 7000 ler de gözüküyor diye biliyodum cuma veya cumartesi kan verebilirsem ona göre gidiyim o zaman vajinal baktırma taraftarı değilim hemende gitmek istemiyorum 2 hafta sonra gitsem diye düşündüm ama geç mi olur acaba
Aaa o zaman içiniz rahat olsun bence. Adet de görmüşsünüz zaten az da olsa. Son adet tarihinizin üzerinden neredeyse 1 ay geçmiş. şimdiye pozitif i çoktan görürdünüz diye düşünüyorum. Biz hepimiz bir çift kırmızı çizgi görmek istediğimiz için sizi de oyle zannettim affolaBen gebelik asla istemiyorum o yüzden mutlu oldum mesajınıza ince düşünceniz için teşekkür ederim eğer gebelik olsaydı ilişkiden 24 gün sonra kesin olarak çıkardı değil mi
Çok içten diliyorum umarım hepiniz o çift çizgiyi en kısa zamanda görürsünüzAaa o zaman içiniz rahat olsun bence. Adet de görmüşsünüz zaten az da olsa. Son adet tarihinizin üzerinden neredeyse 1 ay geçmiş. şimdiye pozitif i çoktan görürdünüz diye düşünüyorum. Biz hepimiz bir çift kırmızı çizgi görmek istediğimiz için sizi de oyle zannettim affola
Karar tabi senin ama ben her şey yolunda nı diye gitmiş keseyi görmüş sonra kalp atışı işin gitmiştim :) ben bekleyecek kadar sabırlı değilim :)Döngü kısa olunca bekleme süreside kısa oluyor ay öyle mi ben daha gözükmez sandım eşimin dayısı kan sonuçlarını almıştı doktorda kesesine bakılması lazım demiş. Pazar günü evime gitcem biraz daha bekleyim diyodum sence erken mi gitmeliyim ? Yoksa geç gidip belkide kalp atışınıda duyar mıyım tabi Allah nasip ederse
Canım siz keseyi görmüş muydunuz ?Kizlarim merhaba benim yine ağrılı kanamam başladı. Elimde pluton igne yok. Alsam da recetesiz vurmuyorlar (recetenin tarihi gecti) progestan fitili bugun sabah unuttum bi aksam kullandim ilk kez ona ragmen kanama geliyor. Kanama kirmizi degil sukur kahverengi ama pihtili yada akintida da geliyor. Gercekten yoruldum. Agrisini gectim endisesi yormaya basladi. Bu kadar sık olmasini da olumlu yoramamaya başladım. Şuan gebeligimin 5+4undeyim. Cumartesi kontrol var. Herkes her yer bayram tatilinde. Olmayanlarda full dolu. Yerimden de kalkmiyorum inanin. Cidden aklim sirrim almiyor
Ben 5 gün kala normal gebelik testi yaptım çıkmadı. Bı saat sonra erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktıBende aşırı merak ediyorum akıntım durdu belirtide yok zaten daha erken belirti için peki ne zaman test yapsam doğru çıkar acaba Allah kısmet ederse olursa ilk olucak o yüzden anlamıyorum hiç
Benimde akıntım hep şeffaf olurdu. Hamileligimi öğrendiğimden beri sarımtırak. Acaba enfeksiyon mu var bebeğe bı zarari olur mu kiBebem benim ki bembeyaz degildi sarimtirak gibi krem gibi degisikti daha once sadece yumurta aki gibi olurdu
Benim adete 5 gün kala 65 çıktı. Keseyide gördük. Şu an 5+6 olduk karın agrisi göğüs hassasiyeti dışında bı belirtim yok normal mi ? Hiç bulantım yok sadece çok uykum geliyorGenelde yumurtlama dan 10 gün sonta kesin sonuç . Bazı arkadasların adete 2 gün kala 27 filan ckımıştı beta hcg