- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.261
Kuzum panecea 2 kere diğerleri günde 1 içiliyorHeeey maşallahya ben bu gün başladım kullanmaya..2 tane ilaç şimdilik kullandım..çok acıktım..bu ne ya
Bende kilo yapmadı hiçbişey biraz ödemliyim o kadar vucudum vitamin fıskırıyo artıkHeeey maşallahya ben bu gün başladım kullanmaya..2 tane ilaç şimdilik kullandım..çok acıktım..bu ne ya
Şimdi çıktı sonucum 0,601 burdan dönmez artık bir adet düzensizliği oldu anlaşılan. Negatif olduğuna göre bugün yarın sökülür adet negatife sevinir mi insan rahatladım vallahiNe zaman çıkacak canım sonucun
Biliyorum canımKuzum panecea 2 kere diğerleri günde 1 içiliyor
Ay öyle mi diyorsunnn. Bilemiyorum ya bugün de geçsin madem yarın test yaparım ya da hastaneye giderimİdrar da da çıkar bence
Valla bende öyle olucamBende kilo yapmadı hiçbişey biraz ödemliyim o kadar vucudum vitamin fıskırıyo artık
Hayırlısı olsun kuzum üzülme ins bu ay bebeğin seninle olur bırakma tedavini morelini yüksek tut stres yapma ins temmuz ayı kavusursun canımŞimdi çıktı sonucum 0,601 burdan dönmez artık bir adet düzensizliği oldu anlaşılan. Negatif olduğuna göre bugün yarın sökülür adet negatife sevinir mi insan rahatladım vallahibitliKedi Mucizemmm16 A ad000 S sultansultan90 miraclebeyb G Gzmyts53 T the economist ve diğer kızlar
Geçmişti değil mi günün ? Hayırlısı olsun hiç üzülme ne zaman doğru zamansa o zaman gelir hayırlısıyla inşallahBeta baktırdım negatif burdan yükselmez artık 0.601temmuza kaldı çalışmalar
Bende ole hızlı alıp hızlı veririrm dikkat et kuzum aman kilo da zorlastırıyoValla bende öyle olucamkaç saat yemesem açıkan birisiyim..ama 2 tane ilaçla ne hallerdeyim..birde ben çok hızlı kilo alıyorum
Yok çok dikkat edicem..zaten yeterince kilo aldım..bende yemeyimi azaltsam kilo hızlı vericem..Bende ole hızlı alıp hızlı veririrm dikkat et kuzum aman kilo da zorlastırıyo
Hayırlısı olsun kuzum temmuz ayı sana uğur getirsin inşallahŞimdi çıktı sonucum 0,601 burdan dönmez artık bir adet düzensizliği oldu anlaşılan. Negatif olduğuna göre bugün yarın sökülür adet negatife sevinir mi insan rahatladım vallahibitliKedi Mucizemmm16 A ad000 S sultansultan90 miraclebeyb G Gzmyts53 T the economist ve diğer kızlar
Yaa benim de çok dikkat etmem lazım boyum 160 ama 70 kiloyumYok çok dikkat edicem..zaten yeterince kilo aldım..bende yemeyimi azaltsam kilo hızlı vericem..
Yok benim boyum 169..kilo 57Yaa benim de çok dikkat etmem lazım boyum 160 ama 70 kiloyum
Ooo sen zayifsin baya ben ölem shsjjskYok benim boyum 169..kilo 57
Ben kilo alınca yanlardan alıyorum..ama yinede kesin kilolu olmak istemiyorumOoo sen zayifsin baya ben ölem shsjjsk
Hayirlisi olsun insallah balim rabbim tez zamanda saglikla sihatse nasip etsin hepimize insallahŞimdi çıktı sonucum 0,601 burdan dönmez artık bir adet düzensizliği oldu anlaşılan. Negatif olduğuna göre bugün yarın sökülür adet negatife sevinir mi insan rahatladım vallahibitliKedi Mucizemmm16 A ad000 S sultansultan90 miraclebeyb G Gzmyts53 T the economist ve diğer kızlar
Ben de yarın sabah yapıcamAy öyle mi diyorsunnn. Bilemiyorum ya bugün de geçsin madem yarın test yaparım ya da hastaneye giderim
Benimki alıştı valla kendi soruyo içelimmi diyeBen alıştım..bunu eşim nasıl içecek