-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.301
kuzum niye üzülüyorsun. Olacaksa olacak zaten. Yani ben kendimde şöyle oluyor: yapıyorum kafam rahat ediyor. Belirsizlik bana daha kötü geliyor, ya da umut edip heyecanı arttırmak bekleyerek. Sana ne iyi geliyosa onu yap.İşte negatif çıkarsa diye tırsıyorum. Bırak kaset testi ben laborantım yarım saate beta hcg 'me bile bakarım ama cesaret edemiyorum. Yaa yine yıkılacam galiba. Gülüyorum falan ama gerçekten çok üzülüyorum ilk negatifti görünce
Bende yapmıcam ama 14-17 günler arası yaparım belki eczaneden 5'li alıpBence yumurtlamıyorum ya kafasına göre lh Yükselip düşüyor gibi gelmeye başladıbir daha yapmıcam ovulasyon sinirim bozuldu
Her türlü çıkarAy bir tane kaset test alıp yapsam mı çıkar mı ki acaba bir şeyler denesem ????? Bugün yumurtlamadan sonra 13. Gün reglim bir gün gecikti
Yok etmedim. Önümüzdeki ay takip ederim temmuz ayı için diye düşünmüştüm ama o da strese sokarsa diye ondan da çekiniyomBen laborant olacaktım var yabu ay yumurtlama takip ettin mi
Ovülasyonu ben de bırakıcam 3 gündür pik görünüyor azcık bile silikleşmediBence yumurtlamıyorum ya kafasına göre lh Yükselip düşüyor gibi gelmeye başladıbir daha yapmıcam ovulasyon sinirim bozuldu
Ay dur bakalım merak ettim çıkarsa çıkar çıkmazsa da bu gece regl olurum belki amaaan shdhdjHer türlü çıkar
Canım yap gitsin, belirsizlik daha zor.Yok etmedim. Önümüzdeki ay takip ederim temmuz ayı için diye düşünmüştüm ama o da strese sokarsa diye ondan da çekiniyom
Ben yapsam negatif çıksa da belki yine de umut vardır diye bekliyorum. En son adet geliyor konu kapanıyor :)kuzum niye üzülüyorsun. Olacaksa olacak zaten. Yani ben kendimde şöyle oluyor: yapıyorum kafam rahat ediyor. Belirsizlik bana daha kötü geliyor, ya da umut edip heyecanı arttırmak bekleyerek. Sana ne iyi geliyosa onu yap.
İnşallah çıkar canım benimAy dur bakalım merak ettim çıkarsa çıkar çıkmazsa da bu gece regl olurum belki amaaan shdhdj
Ya senin yaptığın test bile beni etkiledi düşün o gece ben bile rüyamda gördüm. Bi an önce hayırlısıyla hamile kalsak ya da eğer hayırsız olacaksa o zamanda içimizden Allah şu bebek isteğini silip atsa. Valla böyle çok zormuş ya.Canım yap gitsin, belirsizlik daha zor.
Ben de ayın 20sinde yapacağım. Zaman yavaşladı sanki akmıyoHayır yapmadım biraz daha sabredip 18-19. Günlerde yapmayı planlıyorum.
İşe yarayanlar için çok güzel ama yok yani bende işe yaradığını düşünmüyorumOvülasyonu ben de bırakıcam 3 gündür pik görünüyor azcık bile silikleşmedi
Ben hala şoktayım, o kadar üzüldüm ki. Bı türlü inanamadım o gece hic uyuyamadım bende. Ama geçti gitti şükür. Belki de temmuz bizim ayımız :))Ya senin yaptığın test bile beni etkiledi düşün o gece ben bile rüyamda gördüm. Bi an önce hayırlısıyla hamile kalsak ya da eğer hayırsız olacaksa o zamanda içimizden Allah şu bebek isteğini silip atsa. Valla böyle çok zormuş ya.
İnşallah ya bakalım aldın yapacağım birazdan evde olurum çatlicam yoksa meraktan sjjdjdİnşallah çıkar canım benim
Yaaa inşallah bi mucize olurda burdan dönülür beŞimdi çıktı sonucum 0,601 burdan dönmez artık bir adet düzensizliği oldu anlaşılan. Negatif olduğuna göre bugün yarın sökülür adet negatife sevinir mi insan rahatladım vallahi @venevvMucizemmm16 @ad000 @sultansultan90 @Safiye19 G Gzmyts53 @the economist ve diğer kızlar
Sen çatlatma iğnesi yaptırmış mıydın?İşe yarayanlar için çok güzel ama yok yani bende işe yaradığını düşünmüyorum
Ayyy bende meraklandim güzel haberlerini bekliyorumİnşallah ya bakalım aldın yapacağım birazdan evde olurum çatlicam yoksa meraktan sjjdjd
Valla sanmıyorum ama niye gecikti diye de merak ediyorum shsjskmAyyy bende meraklandim güzel haberlerini bekliyorum
Doğrudur valla seni düşünemiyorum. Neyse sen adet oldun bitti şarj olmuşsun temmuza hazırsın. Ben daha araftayım. Bakalım haziran mı benim ayım yoksa temmuz mu hayırlısıBen hala şoktayım, o kadar üzüldüm ki. Bı türlü inanamadım o gece hic uyuyamadım bende. Ama geçti gitti şükür. Belki de temmuz bizim ayımız :))