- 16 Aralık 2021
- 191
- 87
- 27
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.281
canımmm ben ovulasyon testi yapıp yumurtlama görmeyince amaan zaten yumurtlama olmadı acaba hamilemiyim değil miyim düşünüp strese girmeye gerek yok dediğim ay hamile kalmışım biliyor musun ve teste yumurtlama görmedim kesinlikle . benim dış gebelik oldu ama oldu yani yumurtlamışım, yumurtlama görmesen bile sen gün aşırı devam et yumurtlamadım diye de üzülme :)Bu ay iki günde bir ilişki oldu canım takip etmiyorum ama gün aşırı devam ediyoruz ona güvenerek ovulasyon testi yapmıyorum aslında. 1 ay boyunca kullandım ovulasyon testi yumurtlama görmedim o yüzden bıraktım o bile umutsuzluğa sürüklüyo
şimdi oldu bak çok teşekkür ederim kuzum.Kuzum eş paketi gebeliği kolaylaştıran vitaminlerin hepsi var eşinle birlikte içmen gerekiyor ama . Ek olarak eşinde sperm sorunu varsa ona azosperm alıyorsun advictor pcoslular için veya cikolata kisti yumurta tembelligi olanlar için ayrıca insülin direncini de düşürüyor kilo varsa advictorun yanında adalis kullanıyorsun kilo veriyo herkes bayagı yayınlıyor onun dısında enfeksiyon vs mantar gibi sorunlar varsa innozpro alıyorsun adendo var o da düşük geçirenler için gebe kaldıgında kullanabilirsin sedare agrı kesici magnezyumlu kapsül gibi gibi daha cok ilacı var işte
şimdi oldu bak çok teşekkür ederim kuzum.Kuzum eş paketi gebeliği kolaylaştıran vitaminlerin hepsi var eşinle birlikte içmen gerekiyor ama . Ek olarak eşinde sperm sorunu varsa ona azosperm alıyorsun advictor pcoslular için veya cikolata kisti yumurta tembelligi olanlar için ayrıca insülin direncini de düşürüyor kilo varsa advictorun yanında adalis kullanıyorsun kilo veriyo herkes bayagı yayınlıyor onun dısında enfeksiyon vs mantar gibi sorunlar varsa innozpro alıyorsun adendo var o da düşük geçirenler için gebe kaldıgında kullanabilirsin sedare agrı kesici magnezyumlu kapsül gibi gibi daha cok ilacı var işte
Ama kilolu görünmüyorsunBende 160 a 56
Aynıymış boy ve kilomuzBende 160 a 56
Ay ben eşit alıyorum neyse ki ya kimse benim 70 kilo olduğuma inanmıyor hjgjBen kilo alınca yanlardan alıyorum..ama yinede kesin kilolu olmak istemiyorum
Sağlık olsun canım yeni ay yeni umutlar.. belirsizlik gitti en azındanŞimdi çıktı sonucum 0,601 burdan dönmez artık bir adet düzensizliği oldu anlaşılan. Negatif olduğuna göre bugün yarın sökülür adet negatife sevinir mi insan rahatladım vallahi @venevv @Mucizemmm16 @ad000 @sultansultan90miraclebeyb G Gzmyts53 @the economist ve diğer kızlar
Bir benimkide alışsaBenimki alıştı valla kendi soruyo içelimmi diye
Ay ben de yarın yalstim ya bugün de geçsin biBen de yarın sabah yapıcam
Önemli görünmemek..sen kiloları boş verAy ben eşit alıyorum neyse ki ya kimse benim 70 kilo olduğuma inanmıyor hjgj
Bence de hjgjgjg. Neyse böyle avutalim kendimiziÖnemli görünmemek..sen kiloları boş ver
O zamaaan seni 2022 TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLARŞimdi çıktı sonucum 0,601 burdan dönmez artık bir adet düzensizliği oldu anlaşılan. Negatif olduğuna göre bugün yarın sökülür adet negatife sevinir mi insan rahatladım vallahi @venevv @Mucizemmm16 @ad000 @sultansultan90miraclebeyb G Gzmyts53 @the economist ve diğer kızlar
yap bence. negatif çıkarsa bidaha alır 2 gün sonra yine yaparsınKızçeler döngümün 31.günündeyim adet olmadım henüz. Geçen ay 26. Günde olmuştum ama ondan önceki ayda 36. Günde. Yani umut etmekle etmemek arasında gidip geliyorum. 7 aydır deniyoz sanki olmayacakmış gibi ama bi yandan da umutlanıyoruz. Ne zor bi durum. Hayır olacaksa bi an önce olsa da temmuz grubuna geçsem baritest perileri de geliyor bana ama elimde sadece bi tane normal kaset test var. Olduysa çıkar mı yoksa beklesem mi bilemiyorum
Hayır yapmadım biraz daha sabredip 18-19. Günlerde yapmayı planlıyorum.
İşte negatif çıkarsa diye tırsıyorum. Bırak kaset testi ben laborantım yarım saate beta hcg 'me bile bakarım ama cesaret edemiyorum. Yaa yine yıkılacam galiba. Gülüyorum falan ama gerçekten çok üzülüyorum ilk negatifti görünceyap bence. negatif çıkarsa bidaha alır 2 gün sonra yine yaparsın
Kız kac kere yumurtladin maşallah
Ben laborant olacaktım var yaİşte negatif çıkarsa diye tırsıyorum. Bırak kaset testi ben laborantım yarım saate beta hcg 'me bile bakarım ama cesaret edemiyorum. Yaa yine yıkılacam galiba. Gülüyorum falan ama gerçekten çok üzülüyorum ilk negatifti görünce
Bence yumurtlamıyorum ya kafasına göre lh Yükselip düşüyor gibi gelmeye başladıKız kac kere yumurtladin maşallah