- 22 Mayıs 2022
- 275
- 313
- 34
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.441
Klomen ile yumurta oluşmadı mı kuzum ?Kızlar ben ilk ay klomen kullandım bu ay femara. Yarın yumurta gelişmiş mi diye kontrole gideceğim. Doktor bir önceki muayenede femara deneyeceğiz olmazsa ikinci aşamaya geçiyoruz iğne ile devam edelim dedi. Çatlatma iğnesi dışında yumurta gelişimi için iğne kullanan oldu mu?
Bende beklemeyi düşünüyorumYok yapmadım ya 14. Gün yapıcam varsa yoksa kesin çıkar artık ikilemde kalmak istemiyorum
Yumurtlamadan sonrası 12 yumurtlamayla da 13 oluyor adet gününe 3 gün var. Testte görmeden kan vermem yaaaSenin 18indeydi diye hatırlıyorum yumurtlama. Yumurtlama gününü sayarsan bugün 14 oluyor ertesi günden sayarsan da 13 oluyor istersen bi kan ver canım
Ben yanlış hesaplıyorum herhaldeYumurtlamadan sonrası 12 yumurtlamayla da 13 oluyor adet gününe 3 gün var. Testte görmeden kan vermem yaaa
Anladim canim hadi hayirlisi o zaman inşallah cok beklemezsinben evleneli 4 yıl oldu :) doktor testler temiz çıkınca hiç beklemeyelim aşılama yapalım dedi, bakalım hayırlıısı inşallah
Ben üçüzlere hamile kaldığımda iliskiden sonra tam 14. Gün öğrenmiştim 12. Günde falan yapmistim çıkmamıştıBende beklemeyi düşünüyorum
Reglin 3 . Günü canim hormon bakiyorlardediğim gibi hiç bilgim olmadığı için şuan sadece regl olcak mı olmıcak mı onu bekliyorum.olmaz ise doktora gidicem kontrol için hangi dönem gitmeliyim
Aman yap temizliğini at kafandan su gebeliği gebelik varsa bu kadar erken yorgunlugn etkisi olmaz merak etme hem teselli olursun. Ben deli gibi spor yapıyorumKendimi kandırmıcam bu ay iki gün sonra testte çıkmazsa evi çitilicem
İnşallah canim vardir. Bakalim hepimiz için hayirli zaman ne zaman ben bu ay regl günümü bile tam bilmiyorum o kadar saldim3 gün sonra tekrar yapıcam bakalım o zaman yumurtlama günüyle beraber 15 olmus olcak varsa çıkar artık
teşekkür ederim bilgi için :)))Reglin 3 . Günü canim hormon bakiyorlar
Zaten bu ay yoksa bu yaz bitene kadar cocuk isleriyle ugrasamam gezip tozacagimİnşallah canim vardir. Bakalim hepimiz için hayirli zaman ne zaman ben bu ay regl günümü bile tam bilmiyorum o kadar saldim
Tamam canimOlur canim tabiki. Ama kimyasal sonrası biraz duzen bozuliyor benimde bozulmuştu. Ama sey yap sen devam et ovulasyon a
Amiiin canım inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsinAnladim canim hadi hayirlisi o zaman inşallah cok beklemezsin
Deneyeyim o zaman bende bu ayKişiye göre değişir sitres ben ovulasyon kullanmassam sitres oluyorum çünkü yumrtlama günüm değişir hep sizinde adet tarihnz dgisiyorsa yumrtlamaya degisiyordur o şekilde yakalamak DHA koly öteki türlü denk geldim kacirdikmi daha varmı diye düşünmek daha yipratici
Ben de 18 de gördüm ama 19 mayısta da pikti. Akşama doğru çatladı o yüzden 19 dan saydım benBen yanlış hesaplıyorum herhaldebenim yumurtlamayla beraber bugun 12 çünkü ben 20 mayista yumurtlama görmüştüm.
Bide üçüzler yani nasıl hcg salgılamışsındır çeşme gibiBen üçüzlere hamile kaldığımda iliskiden sonra tam 14. Gün öğrenmiştim 12. Günde falan yapmistim çıkmamıştı
O kadar alışmışımki tembelliğeA
Aman yap temizliğini at kafandan su gebeliği gebelik varsa bu kadar erken yorgunlugn etkisi olmaz merak etme hem teselli olursun. Ben deli gibi spor yapıyorum
Bende gittim sonuçlarımı gösteremedim henüz ama değerler referans aralıklarına göre normal gözüküyo bide d vitamini eksikliği ve kansızlığım var ayın 7 sinde göstericem haftaya attı doktorAdetliyken git hemen tahliller için ben geçen ay öyle yaptım tahlil de birşey çıkmadı eşimi üroloji ye gitsin dedi oda bende birşey yok gitmem dedi Allah'a emanetiz biz