- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.481
Maşallah Allah uzun ömürler versin inşallahHayır ağrım yok. Normalde de olmaz, bu açıdan dinlememistim hiç kendimi.
Bir kızım var 7 yaşında
Dediğin gibi ona geç dollenmeyle hamile kalmıştım.
Aynen o yüzden. Toplumun yarattığı saçma erkeklik algısı yüzünden. Erkekler kendi cinsel problemlerini sanki ayıpmış gibi bastırıp gizlemeye meyilli. Biraz toy bir tutum bence, görünürde bir sorun olmasa bile tahlil yaptırıp emin olmakta fayda var. Canlı Sperm sayısı hareketliliği hamileliği doğrudan etkileyen faktörler, siz bu kadar emek verirken bi zahmet bi günlerini ayırıp gidiversinler. Altı üstü bi kap sıvı verecekler , bi yerleri eksilmeyecekErkekliklerine toz gelir diyewalla bende anlamıyorum ki en son bayıltıp götürcez gibi gözüküyo
doktora hangi dönemde gittiniz ? bende gitmek istiyorum gebelik düşünüyoruz diye ilk defa gideceğimBugün sonomedde cevat bayrak hocaya hsg çektirdim çok ilgili bir doktor çalışanlarıda öyle o kadar yorum okudum ağrı acı olmuyor diye yinede kalbim ağzımda girdim odaya ama gerçekten hiç acı olmadı ki acı eşiğim çok düşüktür çok şükür tüplerim açık çıktı artık gerisi rabbime kaldı benim gibi korkanlar varsa gerçekten hiç ertelemesin o strese değmiyor..
Doktor tahlillerin iyi dedi oda gözükse iyi olacak en son ocakta yapmıştım bütün tahlillerimi hepsi iyidi B12 düşük tü iğne kullandıydim bir daha da baktirmadim herhalde ondan olmuyo olamaz diye düşünüyorumBende gittim sonuçlarımı gösteremedim henüz ama değerler referans aralıklarına göre normal gözüküyo bide d vitamini eksikliği ve kansızlığım var ayın 7 sinde göstericem haftaya attı doktorbende benimkine git desem asla gitmez bizde Allah a emanetiz yalnız değilsin
gelmesssinnn gelmesinnnnSaat 13:14 hala gelen giden yok beklemedeyim
Aa lütfen eksilirler öyle demeAynen o yüzden. Toplumun yarattığı saçma erkeklik algısı yüzünden. Erkekler kendi cinsel problemlerini sanki ayıpmış gibi bastırıp gizlemeye meyilli. Biraz toy bir tutum bence, görünürde bir sorun olmasa bile tahlil yaptırıp emin olmakta fayda var. Canlı Sperm sayısı hareketliliği hamileliği doğrudan etkileyen faktörler, siz bu kadar emek verirken bi zahmet bi günlerini ayırıp gidiversinler. Altı üstü bi kap sıvı verecekler , bi yerleri eksilmeyecek
Yani yumurtlamadan 14 gün sonra testte çıkması gerekiyor ama bilmiyorum tabi hiç gebelik yaşamadım okuduğum kaynaklarda gördüğüm bu. Tabiki adete kadar ümidini kesme ama geç döllenme geç yumurtayınca olan bişi belki bilmediğin bi zamanda yumurtladın ve o döllendi onu da bilemediğimiz için bekle bence adeti olmazsan test yapBenim bugün 14.günüm çatlatma iğnesinin gebelik testi yaptım idrarda ve negatif çıktı. Kasık ağrılarım oluyo arada bir giren. Özellikle de gece ve sabah yoğun ağrım oldu. Adetime de 5 gün var. 14.gün olmasına rağmen negatifse bu değişmez dimi?
Kesin peş peşe ozaman benim kardeşimin adet dört gün gecikti hcg patlaması yaşamış sırf değerinden çoklu gebelik olduğunu anladıkKiz yok valla 98 degerle öğrendimama 3 yumurta aynı anda mi döllendi yoksa pespese mi onu bilmiyorum
B12 düşüklüğü önemli ben ikinci hamileliğimden önce c vitamini b vitamini iğnesi bi kaç vitamin daha kullanmıştım sonra hamileyim diye bırakmıştım ilaçları 2. Ayda düşük yaptımDoktor tahlillerin iyi dedi oda gözükse iyi olacak en son ocakta yapmıştım bütün tahlillerimi hepsi iyidi B12 düşük tü iğne kullandıydim bir daha da baktirmadim herhalde ondan olmuyo olamaz diye düşünüyorum
Belki de tuttuu iki gün bekleyekHee 2 gün mü yumurtlama gördün bende 2 gün gördüm ayy ne olurdu tutaydiiii
Ara verdim ter göl oldum dedim nolur nolmaz soluklan belki minnoşun rahatsız olurBende adetin son 2 günü temizlik yaptım delirmiş gibi heryeri kaldır süpür sil öldüm geberdim sonuç yine evi bişeyler götürüyo
Test bozuk değil ve pozitiff görüyorum hadii inşallahh yaa bi tane daha yapsanaKızlar yukarıdaki test dün böyleydi.
Bugünkü de böyle ortada bir çizgi çıktı. Test bozuk mu oluyor? Yeniden mi yapayımEki Görüntüle 3076032
Hadi ya olmazsa gider tekrardan vitaminlerime baktirayim nasillar diye buna çok üzüldümB12 düşüklüğü önemli ben ikinci hamileliğimden önce c vitamini b vitamini iğnesi bi kaç vitamin daha kullanmıştım sonra hamileyim diye bırakmıştım ilaçları 2. Ayda düşük yaptım
Ben de bu ay gebe olmazsam gidicem yaptırmayaBugün sonomedde cevat bayrak hocaya hsg çektirdim çok ilgili bir doktor çalışanlarıda öyle o kadar yorum okudum ağrı acı olmuyor diye yinede kalbim ağzımda girdim odaya ama gerçekten hiç acı olmadı ki acı eşiğim çok düşüktür çok şükür tüplerim açık çıktı artık gerisi rabbime kaldı benim gibi korkanlar varsa gerçekten hiç ertelemesin o strese değmiyor..
Allah seni kahretmesin aksks ovülasyon testiymiş bu ben gebelik sandım kör olmuşamTest bozuk değil ve pozitiff görüyorum hadii inşallahh yaa bi tane daha yapsana
Ara verdim ter göl oldum dedim nolur nolmaz soluklan belki minnoşun rahatsız olur
Ama iğne iyi geliyo kuzum benim hemen yükselmişti sıkma canını hatta uzunca bir sürede yüksekti ben iğneye değilde o zamanlar hergün patates yiyodum ona bağlamıştım hattaHadi ya olmazsa gider tekrardan vitaminlerime baktirayim nasillar diye buna çok üzüldüm
Tabi dinlen arada kuzum rahatsız olmasın minnoşu şimdiden düşünmek lazım ❤❤ bende de hastalık hiç durmadan yapıyorum durunca bi daha yapasım gelmiyo ara vermeden verirsem bitti kaldı öyleAra verdim ter göl oldum dedim nolur nolmaz soluklan belki minnoşun rahatsız olur
Sıvı aldım malesef testten sonraTest bozuk değil ve pozitiff görüyorum hadii inşallahh yaa bi tane daha yapsana