- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.682
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.421
Bazilarinda gebelik başlarken de adet oluyor canimhafta sonuna kadar beklicem ama kasıklarımda agrı olmaya basladı sankı adet olacak gibi hissediyorum
Kızlar çok fazla bir haftadır akıntım var ama bir türlü pik göremedim neyden olabilir düzenim alt üst oldu ya şu kimyasalden sonra. Ne zaman regl olucam onu bile bilmiyorum. Yumurtlama oluyor mu ki kimyasaldan sonra
Ya senin inşallah vardir canim yaa. Ama benimde gecen ay adete yakin testlerim silikti. Belirtilerim vardi adet oldum. İnşallah sende vardir da beta yüksek görene kadar cok umut baglama sonra adet olmak coook üzüyor insanjAkıntım var adetten önce kuru olurdum normalde birde göğüslerim şiş ve uçları acıyor. Ama bende birşey olduğunu sanmıyorum vücudum bana oyun oynuyo resmen.
Erken gebelik testi değilse Kaset testler reglin gecikmesinden ancak 1 hafta sonra yeterli hcg seviyesine ulaştığı için öncesinde negatif gösterebiliyor canım.Dayanamayıp kaset test yaptım negatif ya. Yumurtlamadan sonra 12.gün umut varmı
Hiç ümidim yok vallahiYa senin inşallah vardir canim yaa. Ama benimde gecen ay adete yakin testlerim silikti. Belirtilerim vardi adet oldum. İnşallah sende vardir da beta yüksek görene kadar cok umut baglama sonra adet olmak coook üzüyor insanj
Kiz öyle de deme ama cok da ümit bağlama ne zaman nasipte varsa o zaman hayırlı bir evlat olsun inşallahHiç ümidim yok vallahi
3 gün sonra tekrar yapıcam bakalım o zaman yumurtlama günüyle beraber 15 olmus olcak varsa çıkar artıkKiz öyle de deme ama cok da ümit bağlama ne zaman nasipte varsa o zaman hayırlı bir evlat olsun inşallah
Bilmiyorum ki ben sonrasını saydım hepCanım yumurtlama gününü 1. Gün mü saymak gerekiyor acaba ya eger sayarsak benim bugün 12
Kendimi kandırmıcam bu ay iki gün sonra testte çıkmazsa evi çitilicemAdet olana kadar hep umut var
Millet iki gün önce pozitif görüyor kasetle ben de şansımı denedim işte nasip yaErken gebelik testi değilse Kaset testler reglin gecikmesinden ancak 1 hafta sonra yeterli hcg seviyesine ulaştığı için öncesinde negatif gösterebiliyor canım.
1. adetten sonra düzeliyor diye biliyorum kuzum ben. Belki yanlış biliyor da olabilirimKızlar çok fazla bir haftadır akıntım var ama bir türlü pik göremedim neyden olabilir düzenim alt üst oldu ya şu kimyasalden sonra. Ne zaman regl olucam onu bile bilmiyorum. Yumurtlama oluyor mu ki kimyasaldan sonra
Senin 18indeydi diye hatırlıyorum yumurtlama. Yumurtlama gününü sayarsan bugün 14 oluyor ertesi günden sayarsan da 13 oluyor istersen bi kan ver canımBilmiyorum ki ben sonrasını saydım hep
dediğim gibi hiç bilgim olmadığı için şuan sadece regl olcak mı olmıcak mı onu bekliyorum.Bazilarinda gebelik başlarken de adet oluyor canim
Canım bide testlerin hangi marka hic sonradan silik falan çıktı mıBilmiyorum ki ben sonrasını saydım hep
Aynen öyle nasip. Olsun diye değil hayırlısıyla olsun diye dua ederim ben hep.Millet iki gün önce pozitif görüyor kasetle ben de şansımı denedim işte nasip ya
benimde 19 mayıs gösteriyordu uygulamada yumurtlama gunumu ama doğrumu bilmiyorumSenin 18indeydi diye hatırlıyorum yumurtlama. Yumurtlama gününü sayarsan bugün 14 oluyor ertesi günden sayarsan da 13 oluyor istersen bi kan ver canım
Sen yaptın mı testbenimde 19 mayıs gösteriyordu uygulamada yumurtlama gunumu ama doğrumu bilmiyorum
ben evleneli 4 yıl oldu :) doktor testler temiz çıkınca hiç beklemeyelim aşılama yapalım dedi, bakalım hayırlıısı inşallahYaa hadi hayırlısi canim. Senin kacincu ayin ki asilama deneyeceksin
yok yapmadım yarın adet olma günüm bakalım olmazsam hafta sonuna doğru yaparım test ama bir yandan da daynamıyorum şeytan iş çıkışı al bir test yap diyor ama negatif görmek istemiyorum şuanSen yaptın mı test