- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.461
Çok kendini zorlıycak şeyler yapma da kuzum yinede yap sporunu ❤A
Aman yap temizliğini at kafandan su gebeliği gebelik varsa bu kadar erken yorgunlugn etkisi olmaz merak etme hem teselli olursun. Ben deli gibi spor yapıyorum
Kiz yok valla 98 degerle öğrendimBide üçüzler yani nasıl hcg salgılamışsındır çeşme gibi
Hee 2 gün mü yumurtlama gördün bende 2 gün gördüm ayy ne olurdu tutaydiiiiBen de 18 de gördüm ama 19 mayısta da pikti. Akşama doğru çatladı o yüzden 19 dan saydım ben
Bende adetin son 2 günü temizlik yaptım delirmiş gibi heryeri kaldır süpür sil öldüm geberdim sonuç yine evi bişeyler götürüyoO kadar alışmışımki tembelliğenormalde harıl harıl çalışırım evim tertemizdir şimdi bi görün evi bişeyler götürüyor
Kızlar yukarıdaki test dün böyleydi.Eki Görüntüle 3075748
Kızlar ovulasyon testinden anlayan var mı. Çatlama olmuş mu görünüyor.??
benimki de gitmem diyor ya neden istemiyor bunlar doktora gitmeyi biz gidip duruyoruz.Bende gittim sonuçlarımı gösteremedim henüz ama değerler referans aralıklarına göre normal gözüküyo bide d vitamini eksikliği ve kansızlığım var ayın 7 sinde göstericem haftaya attı doktorbende benimkine git desem asla gitmez bizde Allah a emanetiz yalnız değilsin
Bozuk değil canım çatlamışEki Görüntüle 3076043
18. Gün testini yenilememe gerek var mı acaba?
Ortada yatay kırmızı bir çizgi çıktı test bozuk mu emin olamadım.
Test doğruysa bugün çatlamış mi oluyor?
Sağol canım. Dün bana çok koyu gelmemişti, bugün daha koyu bir renk beklerken soluklasti. Emin olamadım.Bozuk değil canım çatlamış
Sıvı alımında dikkat edip mi yaptin testi. Bana da çok koyu gelmedi ama bu kaset testleri pek bilmiyorum.Sağol canım. Dün bana çok koyu gelmemişti, bugün daha koyu bir renk beklerken soluklasti. Emin olamadım.
Evet 2 saattir sıvı almiyordum.Sıvı alımında dikkat edip mi yaptin testi. Bana da çok koyu gelmedi ama bu kaset testleri pek bilmiyorum.
Peki bugün çatlama oldu ise, artık test yapmayı bırakmali miyim ?Sıvı alımında dikkat edip mi yaptin testi. Bana da çok koyu gelmedi ama bu kaset testleri pek bilmiyorum.
Ağrın felan var mı çatlama olunca kasık ağrısı olurEvet 2 saattir sıvı almiyordum.
Istersen devam et canım bazen bir ayda iki kere yumurtlama olabiliyor. Ikiz isteyenler devam ediyor bir hafta daha. Bu sana kalmış birşey.Peki bugün çatlama oldu ise, artık test yapmayı bırakmali miyim ?
1 tane Oluştu ama büyümedi küçük kaldı çatlamadı.Klomen ile yumurta oluşmadı mı kuzum ?
Erkekliklerine toz gelir diyebenimki de gitmem diyor ya neden istemiyor bunlar doktora gitmeyi biz gidip duruyoruz.
Hayır ağrım yok. Normalde de olmaz, bu açıdan dinlememistim hiç kendimi.Ağrın felan var mı çatlama olunca kasık ağrısı olur
Bir kızım var 7 yaşındaIstersen devam et canım bazen bir ayda iki kere yumurtlama olabiliyor. Ikiz isteyenler devam ediyor bir hafta daha. Bu sana kalmış birşey.