- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #5.101
Bugün gecikmenin 3. Günü canımÇıkmayabilir kuzum belli olmaz kaç gün geçti battan şimdiye kadar zaten bence her test ayrı bi olay aynı markada olsa
Ya benim burası eczaneye baya uzak bence trendyoldan getirtiyorum aslında gözle net görebiliyorum çizgiyi ama bilemedimKuzum günaydın bu test markası prodoctor olanmı toplu satılan hani trendde ? Ben bi tek pahalı olana güveniyorum ya predictor olan tek fiyatı onun toplu fiyatı kadar ztn keske eczaneden bitane ondan alaydın sadece yeterdi dünkü daha netti sanki kuzum ya insallah bebiş geliyodur ama inan bizim kızlar kaç aydır birlikteyiz cok istiyorum artık sen peki daha net görebiliyormusun
Geç döllenme olabilir kuzum belkide belli olmaz ama bence 2 resim arasında bugün daha koyuluk varBugün gecikmenin 3. Günü canım
Ya benim burası eczaneye baya uzak bence trendyoldan getirtiyorum aslında gözle net görebiliyorum çizgiyi ama bilemedim
Vermeyecem ya biktim 1.20 görmektenİçin rahat edicekse ver kuzum ama daha erken cıkmayadabilir varsa bile ama illa ki beta değerimi görücem diyosan ver gitsin
Çok kararsız kaldım ama ya renklerle oynamadan kamerada çıkmıyor amaBence daha koyuu
Ya ama daha koyu olması gerekmezmiydi kiAyy var sanki bence ❤
Canim umudunu kirmak istemem ama geçen ay benimde silik gibiydi bir arkadaşla beraber gördük hattaKızlar test hala çok silik olsa daha koyu çıkmaz mıydı@sultansultan90 M Mavimiresl Mucizemmm16 @qwertyuop Safransari ve diğer kızlar
Yarın da bi yapayım bakim ya koyu çıksaydı gidip kan verecektimGeç döllenme olabilir kuzum belkide belli olmaz ama bence 2 resim arasında bugün daha koyuluk var
Zaten bugün de böyle görünce umudum baya kırıldı ya yoksa da regl gelse bari bir an önce ama onun belirtisi de yokCanim umudunu kirmak istemem ama geçen ay benimde silik gibiydi bir arkadaşla beraber gördük hattaMucizemmm16 ama sonra regl oldum
Sen dün ki ve bugün ki arasındaki farkı daha iyi anlarsın kuzum hiç fark yok gözle görülünce kameradan daha farklı görürüz biz çünküYarın da bi yapayım bakim ya koyu çıksaydı gidip kan verecektim
Aslında var gibi ama çok çok azSen dün ki ve bugün ki arasındaki farkı daha iyi anlarsın kuzum hiç fark yok gözle görülünce kameradan daha farklı görürüz biz çünkü
Senin geçmiş miydiZaten bugün de böyle görünce umudum baya kırıldı ya yoksa da regl gelse bari bir an önce ama onun belirtisi de yok
Hemen aşırı şekilde koyulaşma olmaz ki zaten canım zaten dün akşam yapmıştın arada çok saatte yok bence hemen umudunu kırma bence sen gebesinAslında var gibi ama çok çok az
Kuzum ben cizgiyi goruyorum ama umutlanmak umutlandirmak istemiyorum bu prodoctor biliyosun biraz yalanci bi test, içi kirmizimi gorunuyor onemli olan bu yoksa arkadan baktiginda gri gibiyse testin kendi cizgisidirKızlar test hala çok silik olsa daha koyu çıkmaz mıydı@sultansultan90 M Mavimiresl Mucizemmm16 @qwertyuop Safransari ve diğer kızlar
Canim akşam yapmistin diğerini sanki. Çok geçmedi üstünden, çok belirginlesmemesi normal. Ama görünüyor az da olsa.Kızlar test hala çok silik olsa daha koyu çıkmaz mıydı@sultansultan90 M Mavimiresl Mucizemmm16 @qwertyuop Safransari ve diğer kızlar
Evet kuzum daha koyuÜstte ki dün akşam yaptığım altta ki az önce yaptığım koyuluk var mı acaba ya @sultansultan90 M Mavimiresl
Ben kendi testimde kuruma çizgisine bile okeydim ama yoktuCanim umudunu kirmak istemem ama geçen ay benimde silik gibiydi bir arkadaşla beraber gördük hattaMucizemmm16 ama sonra regl oldum
engel olmasında ben zaten ılac kullanırım yeterkı engel olmasın :)Yok kuzum ya engel değil değerlerin normal sınırlar içinde kaldığı sürece. Ama gebelikte düzenli tiroid kontrollerimizi yaptırmamız gerek sadece ona da doktorun karar verecektir. Benim kendi arkadaşlarımdan da buradaki birçok kişiden de tiroid problemi olan biçok kişi sıkıntısız bebek sahibi oldular
benımkı ılac fazla gelınce hipoya cevırıyor az gelınce hiper bır durmuyor yerınde yaklasık 3 senedır bu sekılde .Bende de hipotiroidi var engel değil dedi doktor.
Evet canım bat 4 hazirandıSenin geçmiş miydi
Ya inşallah canım benim içimden bir ses git kan ver için rahat etsin diyor bir ses de yarın tekrarla diyorHemen aşırı şekilde koyulaşma olmaz ki zaten canım zaten dün akşam yapmıştın arada çok saatte yok bence hemen umudunu kırma bence sen gebesin❤
Ya aslında benim 4 gün önce yaptığımda prodoctordu böyle bi çizgi çıkmamıştı ama çözemedim. Çizgi pembe canım gri değilKuzum ben cizgiyi goruyorum ama umutlanmak umutlandirmak istemiyorum bu prodoctor biliyosun biraz yalanci bi test, içi kirmizimi gorunuyor onemli olan bu yoksa arkadan baktiginda gri gibiyse testin kendi cizgisidir
Evet canım dün akşamdı diğeri aslında gözle bakıldığında daha net ama daha koyu çıkar diye beklemiştim benCanim akşam yapmistin diğerini sanki. Çok geçmedi üstünden, çok belirginlesmemesi normal. Ama görünüyor az da olsa.
Var dimi koyuluk dün ara ara regl gelecek gibi sancılarım oluyordu bugün onlar da kaybolduEvet kuzum daha koyu
Ayy bencede gidip kan versen daha net olur sonuçEvet canım bat 4 hazirandı
Ya inşallah canım benim içimden bir ses git kan ver için rahat etsin diyor bir ses de yarın tekrarla diyor
Ya aslında benim 4 gün önce yaptığımda prodoctordu böyle bi çizgi çıkmamıştı ama çözemedim. Çizgi pembe canım gri değil
Evet canım dün akşamdı diğeri aslında gözle bakıldığında daha net ama daha koyu çıkar diye beklemiştim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?