- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #5.141
Valla canım testlerde de görünüyordu kanda da 11.3 çıkmıştı ama cumartesi adet oldum, biye böyle oldu anlamıyorum. Ben mecbur ovulasyon testi kullanıcam pcos var bende, adet düzensizliği o yüzden kullanmam gerekiyorAma o kadar sıkıldım kibu ay akışına bırakıcam canım az cok biliyorum zaten hep ayni tarihlerde oluyor yumurtlama. 2 günde bir degerlendiririm adet bitince. Senin pozitifti en son ne oldu?
Canım bence de iyi değerin benim Kasım ayında 1.01 diKozlar amh çıktı doktor akşam hastahane de nasıl
Tutarım..ama bence adet olucam sanki..zaten sanki adetliyim..onun gibi ağrılar varAmiin inşallah canım benim
Canım bence bi test yap 2-3 saat tutabilirsen öyle de yapsan olur
İnşallah ya eşim nöbetten geldi şimdi uyuyor uyanınca bir konuşacam bakalım o ne diyecek ona göre ya kan veririm ya da yarın testi tekrarlarım
Yaa ben yanılmıyorum o zaman dimi aslında gözle daha belli ama çok az fark gibi
Ahahahhaahhaja
Bat tarihin kaçtı uzun süre tuvalete gitmeyerek deneyebilirsin öyle de ilk idrara yakın sonuç oluyor varsa her türlü çıkar zatenİlk idrarla daha net çıkıyor..bu gün olmazsam..yarın yaparım..birazda bekleyim
Bende belki adetin 13. Günü eczaneden 5'li alırımValla canım testlerde de görünüyordu kanda da 11.3 çıkmıştı ama cumartesi adet oldum, biye böyle oldu anlamıyorum. Ben mecbur ovulasyon testi kullanıcam pcos var bende, adet düzensizliği o yüzden kullanmam gerekiyor
Hadi inşallah kabul eder soru işaretlerinden kurtulursunAmiin inşallah canım benim
Canım bence bi test yap 2-3 saat tutabilirsen öyle de yapsan olur
İnşallah ya eşim nöbetten geldi şimdi uyuyor uyanınca bir konuşacam bakalım o ne diyecek ona göre ya kan veririm ya da yarın testi tekrarlarım
Yaa ben yanılmıyorum o zaman dimi aslında gözle daha belli ama çok az fark gibi
Günaydın abla bende normalde kırmızı olarak başlar direk az az gelir ama hiç gelip durduğu olmazdı hiç lekelenme de olmaz geçen ay ağrısız lekelenmem oldu ertesi gün çok feci ağrıyla söküldümGünaydın.Ya kızlar ben dün yazdım adet oldum..lekelenme ufacık geldi..o olunca bir kaç saate dökülme oluyor..yani bu yaşıma kadar böyle bende..hatda o kadar eminim mfk ürünlerini bile sipariş etdim.Kaç saat geçti yatdım uyudum kalktım bile..hala bir şey yok.Ama aşırı adet ağrıları gibi ağrım var belimde..sanki adetliyim..Kimde böyle olmuş??ama onu deyim ben lekelenme görmeyen insanım..gördümse kesin adet olucam
İnşallah adet değildir canımTutarım..ama bence adet olucam sanki..zaten sanki adetliyim..onun gibi ağrılar var
İnşallah yaHadi inşallah kabul eder soru işaretlerinden kurtulursun
Demek vicudumda değişiklikler oluyorGünaydın abla bende normalde kırmızı olarak başlar direk az az gelir ama hiç gelip durduğu olmazdı hiç lekelenme de olmaz geçen ay ağrısız lekelenmem oldu ertesi gün çok feci ağrıyla söküldüminşallah olmazsın da bebiştir ❤
İn şa Allah canım..öyle olursa kalb krizi geçiririm kesinİnşallah adet değildir canım
İnşallah ya
Benim de bu ay öyle olduCanim umudunu kirmak istemem ama geçen ay benimde silik gibiydi bir arkadaşla beraber gördük hattaMucizemmm16 ama sonra regl oldum
Takip et bakalım abla devamı gelmez inşallah❤Demek vicudumda değişiklikler oluyorbelki bendede öyle olucak bu gün.Bu gün olmazsa o zaman bebişdenmi acaba..İn şa Allah kuzum..
Benimdee. Hatta 2 test yaptım ikiside anında çıktı pespembe sonuç negatifBenim de bu ay öyle oldu
İn şa Allah kuzum İn şa Allah..yani bende bu haldeyim..belim çok ağrıyor..benim genelde adetliyken çok ağrım olmaz..olarken ne ağrılar varsa..şimdi onu çekiyorum.Takip et bakalım abla devamı gelmez inşallah❤inşallah bebiştir çok amin ❤ ben kızımda lekelenme görmedim ama bildiğin adet ağrım vardı geldi gelcek gibiydim hatta oldum olucam diye test aklıma bile gelmemişti o kadar şiddetliydi ki ağrım
Kuzu normalmiş cok şükür yA şimdi adet bitsin var ya benı görün siz havuç yicemCanım bence de iyi değerin benim Kasım ayında 1.01 di
Senin düzenli demekki almana gerek bile yok o zamanBende belki adetin 13. Günü eczaneden 5'li alırımbenim 15-18 günlerde oluyor 3 aydır yumurtlama
Bende anlamadım ki 4 aydır düzenli. Ondan önce hep 50 günde bir olurdum. Kürtajdan sonra adetim duzene girdi cok ilginçSenin düzenli demekki almana gerek bile yok o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?