- 26 Nisan 2022
- 250
- 285
- 33
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #5.061
Canım ovülasyon testi kullan ama sana bit folik asit önereceğim 15 gün oldu kullanalı yumurtam ilk defa onun sayesinde kopkoyuydu folbiotic dr um önerdi bir araştır istersen içinde probiyotik ve ek vitaminler var belki de ben bu ay önce Rabbim sonra o ilaç sayende gebeyim 4.gün gecikmem bekliyorum geç yumurtladım adete bir hafta kala henüz çıkmaz diyeKizlar sizce bu ay son kez ovulasyon testi mi deneyeyim ? Yoksa akışına mı bırakayım. 4. Denemem olucak ovulasyon ile. Olmazsa önümüzdeki ay kesin doktora gidicem son kez şans vermek istiyorum kendime. Ne dersiniz?
Ben sabah öğlen akşam kullandım klomeniKizlar klomen kullananlar bana doktor klomen yazmis günde bir tane olarak cogu yerde gunde 2 tane kullanıldığı yaziyor anlmadim gitti ya doktorla direk konusmadim e recete oluşturmuş bitince gelsin demis @sultansultan90 @iyilikperisi92
Yaa ne tesadüf az önce eşime söyledim bence bu ay da olmadı diyeUuff içimden bi ses bu ayda olmadı kızım diyo acayip umutsuzluğa bağladım kurtarın beni daha 10 gün var adete
Canı 3 aydır kullanıyorum kopkoyu yumurtlama gördüm her seferinde ama olmadı. Bu ay akışına bırakmak istiyorum olmazsa önümüzdeki ay doktora gidicem. Elimde diofol var şimdilik onu kullaniyorum tavsiyen için teşekkür ederim inşallah bebişin seninledirCanım ovülasyon testi kullan ama sana bit folik asit önereceğim 15 gün oldu kullanalı yumurtam ilk defa onun sayesinde kopkoyuydu folbiotic dr um önerdi bir araştır istersen içinde probiyotik ve ek vitaminler var belki de ben bu ay önce Rabbim sonra o ilaç sayende gebeyim 4.gün gecikmem bekliyorum geç yumurtladım adete bir hafta kala henüz çıkmaz diye
İyi bari yumurtluyorsun ne güzelCanı 3 aydır kullanıyorum kopkoyu yumurtlama gördüm her seferinde ama olmadı. Bu ay akışına bırakmak istiyorum olmazsa önümüzdeki ay doktora gidicem. Elimde diofol var şimdilik onu kullaniyorum tavsiyen için teşekkür ederim inşallah bebişin seninledir
İşte olmazsa önümüzdeki ay ikimizde gorunucezİyi bari yumurtluyorsun ne güzeleşin de bir görünsün belki küçük bir ilaçla olur boş yere yıpranma bakarsın ikinizde de bir şey yok kafanız rahat olsun İnşallah dua et canım
O hayırlı zamanını bekliyordur emin ol tatile gidin siz birİşte olmazsa önümüzdeki ay ikimizde gorunucezbenim bir oğlum var Aralık ayında da üçüzlere hamileydim kaybettim kürtaj oldum. 3 aydır deniyorum bakalım henüz bişey yok. İnşallah bir sorun yoktur ikimizde de cok yıpratıcı süreç Rabbim yıllardır uğraşanların yardımcısı olsun.
Ayy bu sene tatil yok yaaaO hayırlı zamanını bekliyordur emin ol tatile gidin siz birunutun herşeyi Amin zor Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım
Ne desem şimdi çare unut düşünmeAyy bu sene tatil yok yaaakeşke olsa amin canım isteyen herkese
Ayy bu sene tatil yok yaaakeşke olsa amin canım isteyen herkese
Ben saymıyorumKızlar iğneyi vurdugumuz günü de sayıyor muyuz
Ya bende sözde düşünmeyip kendimi işe güce vericektim ama yumurtlama gününe kadar sürdü sonra böyle delirmece bi an içime öyle bi umutsuzluk geldi kendimi bomboş hissediyorum böyle ne garip bi his sanki vücudum boş ev gibiYaa ne tesadüf az önce eşime söyledim bence bu ay da olmadı diyeSözde bu ay stres yapmayacaktım gün yaklaştıkça başlıyor benim son bir hafta Kendimi temizliğe verdim yine aklıma geldikçe içimde kelebekler uçuyor sanki bir heyecan bir stres Ne olacak bu halimiz son 5-6 ayı yaşamamış gibiyim
Yaa ne biliyim öyle kendimi çok kötü hissediyorum umarım sabah geçerİnşallah canım benim
Yok umutsuzluk falan ben adete 2 gün kala prodoctor yaptım bembeyaz çıkmıştı senin daha 10 gün var ne umutsuzluğu
Aynı ben valla ne yapalım ama dayanamıyoruz kihayır yani bide hamileysem bu 12 tane testi hergün yaparım artık o kadar para vermişim
Lütfen geçsinYaa ne biliyim öyle kendimi çok kötü hissediyorum umarım sabah geçer
Kızlar sabahı bekleyemeyip test yaptım negatif asla görünür bir çizgi yoktu bat 12 Haziran comfort marka yaptım battan bu kadar önce yapıp doğru sonuç alan oldu mı comfort ile
Bana da öyle geldi açıkcası yaCanım kuruma çizgisi gibi duruyor ama bilemedim
Canım çıkmaması çok normal herkesin hcg salgılaması aynı olmaz ki ben hep erken öğrendim şans işi.kaldı ki daha 5 gün var kötü düşünme. Ben hala emin değilim güvenmiyorum asla testlereKızlar sabahı bekleyemeyip test yaptım negatif asla görünür bir çizgi yoktu bat 12 Haziran comfort marka yaptım battan bu kadar önce yapıp doğru sonuç alan oldu mı comfort ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?