- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #5.121
Benim daha önceki testlerim de öyleydiBen kendi testimde kuruma çizgisine bile okeydim ama yoktu
Kan vermeye tek gidemem eşimle de gidince çok hevesleniyor negatif olunca oda çok üzülüyor uyanınca konuşacam bakalım gidelim derse veririmAyy bencede gidip kan versen daha net olur sonuç
Beklee askımm bakalım ins koyulascakkk inanıyorummBugün gecikmenin 3. Günü canım
Ya benim burası eczaneye baya uzak bence trendyoldan getirtiyorum aslında gözle net görebiliyorum çizgiyi ama bilemedim
İnşallah canım ya eşimi ikna edersem kan vermeye giderim belkiBeklee askımm bakalım ins koyulascakkk inanıyorummyarın bidaha yap belki anca cıkıyodur
Ya hiç birine %100 güven olmuyor aslında bakalım bekleyeceğiz artıkValla sana bir şey diyim mi geçen ay predictorde de çizgi çıktı 2 testte birden. Sabah bi kaset test yaptım dünkü gibi olmayan çooook silik bir çizgi belirdi. Bata kadar beklerim adet olmazsam eğer kana giderim
Güzel haberlerle inşallah canım ya❤Benim daha önceki testlerim de öyleydi
Kan vermeye tek gidemem eşimle de gidince çok hevesleniyor negatif olunca oda çok üzülüyor uyanınca konuşacam bakalım gidelim derse veririm
Dün kendim test yapmamışcasına bekle diyorumKizlar reglime 7 gün var suan hastanedeyim kan versem mi sizce
Sabah yaptığın daha koyu geldi bana en iyisi kan vermek galiba varsa rahatlarsın yoksa umut etmezsin ay inşallah vardırÜstte ki dün akşam yaptığım altta ki az önce yaptığım koyuluk var mı acaba ya S sultansultan90 @miresl
Anladım canım benim daha yeni üç aydır ilaç kullanıyorum tsh düştü ama haşimato var bide. Peki senin doktorun ne dedi engel mi bu durum canım yada zorlaştırıyor mu ki gebeliğibenımkı ılac fazla gelınce hipoya cevırıyor az gelınce hiper bır durmuyor yerınde yaklasık 3 senedır bu sekılde .
Bir test mi yapsan acabaGünaydın.Ya kızlar ben dün yazdım adet oldum..lekelenme ufacık geldi..o olunca bir kaç saate dökülme oluyor..yani bu yaşıma kadar böyle bende..hatda o kadar eminim mfk ürünlerini bile sipariş etdim.Kaç saat geçti yatdım uyudum kalktım bile..hala bir şey yok.Ama aşırı adet ağrıları gibi ağrım var belimde..sanki adetliyim..Kimde böyle olmuş??ama onu deyim ben lekelenme görmeyen insanım..gördümse kesin adet olucam
İlk idrarla daha net çıkıyor..bu gün olmazsam..yarın yaparım..birazda bekleyimBir test mi yapsan acaba
Alttaki daha koyu tabi kiÜstte ki dün akşam yaptığım altta ki az önce yaptığım koyuluk var mı acaba ya S sultansultan90 @miresl
Yas kaçki kuzum??fsh kaç sende?Kozlar amh çıktı doktor akşam hastahane de nasıl
Ona baktırmadım 30 olcam Eylül deYas kaçki kuzum??fsh kaç sende?
Ona baktırmadım 30 olcam Eylül de
[/QUOT
Bende 1.36 çıktı doktorum dedi iyi..fsh düşük bende..o önemli dedi bana
Amiin inşallah canım benimGüzel haberlerle inşallah canım ya❤haber et bizede ❤
Canım bence bi test yap 2-3 saat tutabilirsen öyle de yapsan olurGünaydın.Ya kızlar ben dün yazdım adet oldum..lekelenme ufacık geldi..o olunca bir kaç saate dökülme oluyor..yani bu yaşıma kadar böyle bende..hatda o kadar eminim mfk ürünlerini bile sipariş etdim.Kaç saat geçti yatdım uyudum kalktım bile..hala bir şey yok.Ama aşırı adet ağrıları gibi ağrım var belimde..sanki adetliyim..Kimde böyle olmuş??ama onu deyim ben lekelenme görmeyen insanım..gördümse kesin adet olucam
İnşallah ya eşim nöbetten geldi şimdi uyuyor uyanınca bir konuşacam bakalım o ne diyecek ona göre ya kan veririm ya da yarın testi tekrarlarımSabah yaptığın daha koyu geldi bana en iyisi kan vermek galiba varsa rahatlarsın yoksa umut etmezsin ay inşallah vardır
Yaa ben yanılmıyorum o zaman dimi aslında gözle daha belli ama çok az fark gibiAlttaki daha koyu tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?