- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 32
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #5.081
Femara kuzumKizlar hangi ilac kullandinizda bu oldu yaa tam olarak hangisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Femara kuzumKizlar hangi ilac kullandinizda bu oldu yaa tam olarak hangisi
Kuzum henüz açılma yok ama elimi değince her seferinde bir avuç geliyor
Sen benim testi dün gördün mü?Femara kuzum
Canim daha ,5 gün varmış, neden bu kadar erken yapıp kendini strese sokuyorsun.Kızlar sabahı bekleyemeyip test yaptım negatif asla görünür bir çizgi yoktu bat 12 Haziran comfort marka yaptım battan bu kadar önce yapıp doğru sonuç alan oldu mı comfort ile
Yumurtlama dönemi 3 günü de değerlendirdik.Merhaba kızlar bisey sorcam size özellikle hamile kalanlar o ay içinde kaç defa ilişki yaşayıpta hamile kaldılar acaba
Kimyasal geçirdiğimde 6 gün kala öğrenmiştim biraz o bile çıktıysa çıkar düşüncesiyle yaptım açıkçası ama üzülmedim olmadıysa da yapacak bi şey yok nasip artık ya gecikme beklerim ya da yarın hep yaptığım test prodoctor değil predictor müş dün gece fark ettimCanım çıkmaması çok normal herkesin hcg salgılaması aynı olmaz ki ben hep erken öğrendim şans işi.kaldı ki daha 5 gün var kötü düşünme. Ben hala emin değilim güvenmiyorum asla testlere
Yapmayacaktım aslında ama bi gaza geldim. Tabiki pozitif görmek isterdim ama üzülmedim. Testi hiç yapmamış gibi devamkeCanim daha ,5 gün varmış, neden bu kadar erken yapıp kendini strese sokuyorsun.
Valla sana bir şey diyim mi geçen ay predictorde de çizgi çıktı 2 testte birden. Sabah bi kaset test yaptım dünkü gibi olmayan çooook silik bir çizgi belirdi. Bata kadar beklerim adet olmazsam eğer kana giderimKimyasal geçirdiğimde 6 gün kala öğrenmiştim biraz o bile çıktıysa çıkar düşüncesiyle yaptım açıkçası ama üzülmedim olmadıysa da yapacak bi şey yok nasip artık ya gecikme beklerim ya da yarın hep yaptığım test prodoctor değil predictor müş dün gece fark ettimondan yaparım
Sen ne yaptın tekrarladın mı testi
Çıkmayabilir kuzum belli olmaz kaç gün geçti battan şimdiye kadar zaten bence her test ayrı bi olay aynı markada olsaKızlar test hala çok silik olsa daha koyu çıkmaz mıydıS sultansultan90 M Mavimiresl
Mucizemmm16 Q qwertyuop
Safransari ve diğer kızlar
Daha çok erken değil mi kuzum biraz beklesen miKizlar reglime 7 gün var suan hastanedeyim kan versem mi sizce
Kuzum günaydın bu test markası prodoctor olanmı toplu satılan hani trendde ? Ben bi tek pahalı olana güveniyorum ya predictor olan tek fiyatı onun toplu fiyatı kadar ztn keske eczaneden bitane ondan alaydın sadece yeterdi dünkü daha netti sanki kuzum ya insallah bebiş geliyodur ama inan bizim kızlar kaç aydır birlikteyiz cok istiyorum artık sen peki daha net görebiliyormusunKızlar test hala çok silik olsa daha koyu çıkmaz mıydıS sultansultan90 M Mavimiresl
Mucizemmm16 Q qwertyuop
Safransari ve diğer kızlar
Değil ya şimdi varsada cikmaz zaten belrtim de yok kiDaha çok erken değil mi kuzum biraz beklesen mi
Sen onu bir takip et kuzum banyoda fln saçlarına bi bak bakalım bir hafta sonra hızlancak mı bak iyiceKuzum henüz açılma yok ama elimi değince her seferinde bir avuç geliyor
Düğüm oluyor düğümü açarken komple oradaki saçlar geliyor meğerse kopmuş ondan Düğüm olmuş sinirim bozuldu
İçin rahat edicekse ver kuzum ama daha erken cıkmayadabilir varsa bile ama illa ki beta değerimi görücem diyosan ver gitsinDeğil ya şimdi varsada cikmaz zaten belrtim de yok ki
Bence daha koyuuÜstte ki dün akşam yaptığım altta ki az önce yaptığım koyuluk var mı acaba ya S sultansultan90 M Mavimiresl
Ayy var sanki bence ❤Üstte ki dün akşam yaptığım altta ki az önce yaptığım koyuluk var mı acaba ya S sultansultan90 M Mavimiresl